Aruba

Start i New York & slut på Aruba

Priser fra 14.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 14.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 16.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og indenrigsfly.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Aruba - med USA Rejser

Aruba er en smuk ø beliggende i det sydlige Caribien og er til den dag i dag en hollandsk koloni som tilhører de Caribiske selvstændige lande indenfor Kongeriget Nederlandene.

Aruba er omgivet af smukke sandstrande og klart havvand - alt hvad du skal bruge for at nyde en afslappende tropisk strandferie.

Det er en af de klassiske rejsedestinationer i de Caribiske øer - og ikke uden grund. Aruba er en fantastisk oplevelse fyldt med bløde sandstrande, krystalklart vand og et idyllisk tropisk landskab.

Aruba er simpelthen bare en absolut idyllisk rejsedestination som ligger en små 5 timers flyvetur fra New York.

Aruba rejser efter behov

Vi skræddersyer gerne en rejse der passer lige til dit behov!

Med USA rejser har du mulighed for at booke en rejse til Aruba der passer lige til dig og dit behov. Vi har selvfølgelig vores pakkerejse at vælge imellem, men vi står altid til rådighed hvis du ønsker en helt særlig oplevelse på din næste ferie til Aruba!

Du kan læse mere om vores ferierejser her på siden, men har du spørgsmål eller særlige ønsker, så ring til os på 33 13 15 30

Dag 1-4

New York

New York City - Byen der aldrig sover, The Big Apple og Gotham City – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square, hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Statue of Liberty? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 4-12

Aruba

Flyvetid: ca. 5 timer
Efter nogle dejlige dage i New York går turen syd på mod paradis. De næste mange dage står på ren afslapning og fantastiske strande på Aruba. Det summer af liv i hovedstaden Oranjestad, der med sine farverige bygninger afspejler forskellige perioder i Arubas historie. Store shoppingcentre, markeder, musikbarer, restauranter og ikke mindst den gode taxfree shopping. Aruba er også kendt for sin Aloe Vera som fremstilles på en familieejet fabrik. Næsten en femtedel af øen består af nationalparken Arikok med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguana øgler. Længst mod nord finder du øens bedste udsigt fra California Lighthouse. Flamingo Beach er et besøg værd. Kom helt tæt på disse majesættiske fugle med deres kraftige pink farve. Flamingoerne går frit rundt omkring på stranden, ude på Renaissance Island. Aruba er også kendt for sine mange skønne strande. Palm Beach ligger ved High Rise-området og er måske den mest livlige strand på øen, velholdt med solstole, parasoller og udeservering. Eagle Beach ligger ved Low Rise-området og er Palm Beach modsætning og henvender sig til dig, som ønsker det lidt mere roligt. Lavvandede Baby Beach på øens sydøstlige spids anbefaler vi til børnefamilier. Her er det muligt at leje UV-telte til de mindste.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html