Aruba & Curaçao

Start i New York & slut i Curaçao

Priser fra 15.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 15.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 21.995


Prisen er inkl. fly t/r, indenrigsfly og hotel alle nætter.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 1/1-31/3

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Aruba & Curacao - 15 dage med stop i New York

Aruba og Curacao er to vidunderlige øer med masser af karisma og charme, der tilhører De Hollandske Antiller og sammen kaldes ABC-øerne. Oplev en farvestrålende infrastruktur i hollandsk arkitektur og caribiske pastelfarver nord for den venezuelanske kyst med USA Rejser. 

Vi har sammensat en 15-dages unik rundrejse der starter i New York og går videre til Aruba og Curaçao hvorfra turen går tilbage til Danmark.

New York - byen der aldrig sover er den folkerigeste by i USA, med uendelige muligheder. Udforsk Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Udforsk de farvestrålende gader på Times Square eller på en spadseretur på Brooklyn Bridge. Central Park er omgivet af en fantastisk natur til trods for sin særlige beliggenhed centralt i storbyen. Alligevel er der næsten totalt isoleret for lyden af trafik, så det føles som at stå langt ude i skoven. De mange hestevogne kører gæster op og ned gennem parken mens du nyder friheden og atmosfæren i en af verdens mest hektiske storbyer. 

Skønne strande på Aruba

Aruba rejsen består af ren afslapning og fantastiske strande. Oplev nationalparken Arikok, der dækker en femtedel af øen med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguanaøgler. Den populære Flamingo Beach er absolut et besøg værd, hvor man har muligheden for at opleve de majestætiske flamingoer på deres hjemmebane, hvor de færdes frit omkring stranden på Renaissance Island. 

Palm Beach tæt ved High Rise området er en af de mest livlige strande på øen. Til modsætning findes Eagle Beach centreret omkring Low Rise området, der i større grad henvender sig til dig, der ønsker mere ro og afslapning. Lavvandede Baby Beach er som navnet angiver særligt egnet til børnefamilier. Glæd jer til perfekte stranddage for hele familien under skyfri himmel i sent vil glemme. 


Curacao rejser

Curacao er den største af ABC-øerne, og rummer mere end 35 lækre strande og klart vand at boltre sig i. På Curacao kan du for alvor bruge alle sanserne til at suge de eksotiske indtryk af dette betagende paradis til dig. Øen med sin hollandske arkitektur og caribisk stemning består af massevis af populære restauranter og cafeer, der pryder havnefronten og indbyder til en kold drink og lidt at spise. 

 

Dag for dag program

Dag 1-5

Ankomst New York, NY

Byen der aldrig sover, The Big Apple og Gotham City – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square, hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Statue of Liberty? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 5-7

Aruba

Flyvetid: ca. 5 timer
Efter nogle dejlige dage i New York går turen syd på mod paradis. De næste mange dage står på ren afslapning og fantastiske strande på Aruba. Det livlige liv finder du i hovedstaden Oranjestad, der med sine farverige bygninger afspejler forskellige perioder i Arubas historie. Store shoppingcentre, markeder, musikbarer, restauranter og ikke mindst den gode taxfree shopping. Aruba er også kendt for sin Aloe Vera som fremstilles på en familieejet fabrik. Næsten en femtedel af øen består af nationalparken Arikok med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguanaøgler. Længst mod nord finder du øens bedste udsigt fra California Lighthouse. Flamingo Beach er et besøg værd. Kom helt tæt på disse majesættiske fugle med deres kraftige pink farve. Flamingoerne går frit rundt omkring på stranden, ude på Renaissance Island.

Dag 7-11

Aruba

Aruba er også kendt for sine mange skønne strande. Palm Beach ligger ved High Rise-området og er måske den mest livlige strand på øen, velholdt med solstole, parasoller og udeservering. Eagle Beach ligger ved Low Rise-området og er Palm Beach modsætning og henvender sig til dig, som ønsker det lidt mere roligt.
Lavvandede Baby Beach på øens sydøstlige spids anbefaler vi til børnefamilier, her er det muligt at leje UV-telte til de mindste.

Dag 11-15

Curaçao

Flyvetid: ca. 25 min.
Curaçao er den største af ABC-øerne med mere end 35 strande, nogle mere afsides og private end andre. Størstedelen af Curaçaos strande er spredt ud langs den sydvestlige kyst, hvor vandet er roligt og krystalklart. På din ferie i dette paradis kan du slappe af, mens du med alle sanserne suger de eksotiske indtryk til dig.
Curaçao er også meget kendt for sin hollandske arkitektur, og dette ses tydeligt i hovedstaden Willemstad. Smalle huse, i kraftige pastelfarver, står side om side lige ned til vandet, som et mini-Amsterdam. Restauranter og cafeer pryder havnefronten og indbyder til en kold drink og lidt at spise. Tag på udflugt til Fort Amsterdam som blev bygget tilbage i 1635 af de første hollændere, der kom til øen. Fortet er bygget i klassisk europæisk stil og i en af murerne ses en kanonkugle som satte sig fast efter den blev skudt af fra søsiden mod fortet.
Efter 15 dejlige dage går turen tilbage til Danmark.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html