Florida og Bahamas

Start i Orlando & slut i Miami

Priser fra 12.225

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og standard billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Dag 1

Ankomst Orlando, FL

Temaparkernes mekka. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Discovery Cove og Legoland har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Med vilde rutchebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra forlystelserne, er Kennedy Space Center kun 1 times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center ejes af den amerikanske rumfartsadministration NASA, som sender de fleste af de amerikanske rumfærger og raketter op i rummet.
Ønsker man at shoppe kendte mærkevarer, ligger der flere store outlet malls, hvor du kan ”shop till you drop”.

Dag 2-5

Orlando, FL

Kørsel: ca. 2.5 time

Dagene i Orlando bruges på at opleve en af de mange magiske temaparker som fx
Magic Kingdom i Walt Disney World eller måske Animal Kingdom. Seaworld og Universal Studios er helt klart også et besøg værd, og her kan man få mange timer til at gå. Tag på sumptur og oplev vinden i håret fra en airboat - en vild tur.
Hvis vejret tillader det så besøg den det store vandland Aquatica, hvor de vilde vandruchebaner og slap-af laguner byder på mange timers sjov og ballade.

Dag 5-8

Sarasota, FL

Kørsel: ca. 4 timer
Efter at have forladt Orlando går turen ud til vestkysten og byen Sarasota. En kystby med en fantastisk strand til ren afslapning og hygge. Gør evt. et stop på vejen fra Orlando i byen Tampa , hvor bla. temaparken Bush Gardens ligger.
Bo direkte på Lido Beach og nyd de mange havfugle og smukke solnedgange. Området omkring Sarasota byder på dagsudflugter med alt lige fra kajak og kano til et møde med de fascinerende søkøer. Derefter går turen mod skønne Miami.

Dag 8-9

Miami, FL

Velkommen til det pulserende Miami og South Beach. Denne dag står på ren afslapning og evt. shopping i et af de mange outlets i området.
Hotellet ligger direkte på South Beach med udsigt ud over stranden og Atlanterhavet.

Dag 9

Bahamas, Nassau

Flyvetid: ca. 60 min.

Efter nogle spændende, og ikke mindst oplevelsrige dage i Florida, flyves der fra Miami til hovedstaden Nassau på Bahamas. Et fantastisk ørige med over 700 øer. Bahamas er hovedøen, hvorpå lufthavnen ligger. Efter ankomst går
turen derefter med taxa over broen til Paradise Island, hvor de næste 5 dage skal
tilbringes i ren idyl. Paradise Island er hovedsaegligt øen, hvor de fleste hoteller ligger, som fx det store og kendte Hotel Atlantis fra James Bond filmen Casino Royal. Tilbring en hel dag i det store vandland ”The Reef”, som ligger ved siden af det storslående hotel Atlantis. Bor du fx på Comfort Suites er entré til vandlandet inkluderet.

Ønsker i at bo på et lidt bedre 3 stjernet hotel med All Inclusive anbefaler vi
Breezes Resort Bahamas. Hotellet ligger skønt direkte på stranden på hovedøen og tilbyder et stort udvalg af restauranter, gratis WiFi, stor pool, natklub og meget meget mere.    

Dag 10-13

Bahamas, Paradise Island

Bahamas byder på mange historiske seværdigheder og kulturperler, som er et besøg værd. Øerne var hjemsted for mange pirater tilbage i 1600 og 1700 tallet, denne spændende historiske kulturarv ses tydeligt rundt på øen.
Bahamas byder på et rigt dyreliv, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på Bahamas nationalfugl - flamingoen.
Havet omkring Bahamas er enestående, når det kommer til snorkling og dykning. Prøv fx at snorkle med hajer eller dyk ned på nogle af de mest velbevarede skibsvrag. Shopping bliver meget hurtigt sjovt og spændende i Downtown Nassau. Her kan man gøre en god handel, og købe alt fra tøj til lokal håndværk. Shop toldfrit i Paradise Shopping Plaza, hvor man finder alle de kendte mærkevarer.
De nærliggende øer som fx Habour Island og Bimini, kan nåes med en kort indenrigs flyvning eller med båd. Vi anbefaler fx en dagstur hertil.

Dag 13-15

Miami, FL

Flyvetid: ca. 60 min.

Efter en kort flyvetur fra Bahamas, er man tilbage i Miami, hvor de to sidste dage kan nydes på stranden eller på udflugter. Her er der rig mulighed for at besøge nogle af Floridas største indkøbscentre og outlets. Brug evt. tiden på en dagstur til det store sumpområde Everglades eller besøg Key Largo - en del af Florida Keys.

Florida og Bahamas har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter. Lokal flyvning mellem Miami og Bahamas ink. alle skatter og afgifter
 • Hertz standart billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på 3 og 4* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet. Hotellet på Bahamas giver fri adgang til Hotel Atlantis
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Orlando Downtown
 • Walt Disney World
 • Universal Studios
 • SeaWorld
 • Sarasota
 • Lido Stranden
 • Miami South Beach
 • Shopping i outlets
 • Bayside Marketplace
 • Bahamas, Bimini, Habour Island
 • Pariadise Island
 • Golf og snorkling
 • Fantastisk dykning
 • Svømmende grise
Top