Curaçao

Start i New York & slut på Curaçao

Priser fra 14.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 14.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 16.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og indenrigsfly.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Curaçao - med USA Rejser

Curaçao er en smuk ø beliggende i det sydlige Caribien, ikke langt fra Venezuela, og er til den dag i dag stadig en hollandsk koloni som tilhører de Caribiske selvstændige lande indenfor Kongeriget Nederlandene.

Curaçao er omgivet af over 35 smukke sandstrande med meget klart havvand - alt hvad du skal bruge for at nyde en afslappende tropisk strandferie.

Det er en af de klassiske rejsedestinationer i de Caribiske øer - og ikke uden grund. Curaçao er en fantastisk oplevelse fyldt med bløde sandstrande, krystalklart vand og et idyllisk tropisk landskab.

Curaçao er simpelthen bare en absolut idyllisk rejsedestination som ligger en små 5 timers flyvetur fra New York eller bare 3 timer fra Miami.

Curaçao rejser efter behov

Vi sammensætter gerne en rejse der passer lige til dit behov!

Med USA rejser har du mulighed for at booke en rejse til Curaçao der passer lige til dig og dit behov. Vi har selvfølgelig vores pakkerejse at vælge imellem, men vi står altid til rådighed hvis du ønsker en helt særlig oplevelse på din næste ferie til Curaçao!

Du kan læse mere om vores ferierejser her på siden, men har du spørgsmål eller særlige ønsker, så ring til os på 33 13 15 30

Dag 1-4

New York

New York City - Byen der aldrig sover, The Big Apple og Gotham City – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square, hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Statue of Liberty? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 4-12

Curaçao

Flyvetid: ca. 5 timer
Efter nogle dejlige dage i storbyen New York, går turen nu til en af Caribiens skønneste øer - nemlig Curaçao.
Curaçao er den største af ABC-øerne med mere end 35 strande, nogle mere afsides og private end andre. Størstedelen af Curaçaos strande er spredt ud langs den sydvestlige kyst, hvor vandet er roligt og krystalklart. På din ferie i dette paradis kan du slappe af, mens du med alle sanserne suger de eksotiske indtryk til dig.

Curaçao er også meget kendt for sin hollandske arkitektur, og dette ses tydeligt i hovedstaden Willemstad. Smalle huse, i kraftige pastelfarver, står side om side lige ned til vandet, som et mini-Amsterdam. Restauranter og cafeer pryder havnefronten og indbyder til en kold drink og lidt at spise. Tag på udflugt til Fort Amsterdam som blev bygget tilbage i 1635 af de første hollændere, der kom til øen. Fortet er bygget i klassisk europæisk stil og i en af murerne ses en kanonkugle som satte sig fast efter den blev skudt af fra søsiden mod fortet.
Efter 15 dejlige dage går turen tilbage til Danmark.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html