Dansk Vestindien

Start i Miami & slut på St. Thomas

Priser fra 14.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 14.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 19.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og indenrigsfly.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 1/12-30/4

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rundrejser til Dansk Vestindien

Dansk Vestindien, eller de Dansk Vestindiske Øer, er definitionen på et fantastisk ferieparadis i Caribien, der byder velkommen til massevis af sanselige oplevelser samt fantastisk historie - set med danske øjne. Her er der rig mulighed for at opleve den nu gamle danske tropekoloni, som Danmark afgav i 1917 til USA for 25.000.000 dollars i guld. Øerne har siden ændret nationalitet og er i dag noteret som et amerikansk territorium, der også går under navnet US Virgin Islands. Alligevel skal du lede længe efter et sted uden for de danske grænser, der rummer så meget dansk historie samlet på et sted!

Dansk Vestindien - juvelen i den danske krone - giver dig oplevelser, du sent vil glemme. På en rundrejse til De Dansk Vestindiske Øer kan du opleve en attraktiv kombination af dansk historie og fantastisk caribisk charme, der stadig i dag udgør det stærke bånd mellem Danmark og Dansk Vestindien. Her venter fortsat gader i danske navne på at blive udforsket. 

Hos USA Rejser har vi specialiseret os i at arrangerer rundrejser og kør selv-ferier til det blændende skønne Dansk Vestindien, som tusindvis af danskere besøger årligt. Kontakt os i dag, hvis du også kunne tænke dig at opleve det fantastiske ferieparadis og tage på en rundrejse til De Danske Vestindiske Øer, koncentreret omkring storslåede oplevelser, dansk historie, betagende og indbydende sandstrande samt ikke mindst en subtropisk natur.

De Dansk Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er et vaskeægte eksotisk ferieparadis bestående af tropiske sandstrande med blændende blåt hav og fantastisk natur. Hos USA Rejser arrangerer vi skræddersyede rundrejser til Dansk Vestindien, der var en dansk koloni i Caribien, bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix, der i 1733 blev købt fra Frankrig. Her kan du blandt andet opleve et stykke spændende danmarkshistorie og et herligt klima omringet de skønneste omgivelser. 

Helt centralt er De Vestindiske Øer opdelt i to ø-grupper, som henholdsvis tæller US Virgin Islands - også kendt som Dansk Vestindien - samt British Virgin Islands. Dansk Vestindien består af de førnævnte 3 øer og massevis ubeboede tropeøer, hvorimod British Virgin Islands rummer 60 yderligere øer med Tortola, som den største.

Rejs til Dansk Vestindien med USA Rejser

Hos USA Rejser tilbyder vi rundrejser til Dansk Vestindien baseret på dine ønsker og behov. Vælg enten vores unikke rejseforslag til De Danske Vestindiske Øer - også kaldet De Amerikanske Jomfru Øer - eller lad os skræddersy rundrejsen til Dansk Vestindien med udgangspunkt i din ønskeliste. Oplev alle tropeøerne, der er krydret med danskhistorie og deres personlige charme hver især. Ferieparadiset har nærmest alt og mangler intet. Vores unikke rundrejser sikrer dig et skønt klima, storslåede naturoplevelser, fantastisk gastronomi og ikke mindst tropiske sandstrande i verdensklasse med krystalklart blåt hav.  

Uforglemmelige rundrejser til Dansk Vestindien

Rundrejser til Dansk Vestindien kombinerer gamle danske koloniøer med levn fra kolonitiden og caribisk charme. USA Rejser tilbyder unikke skræddersyede rundrejser til Dansk Vestindien. Vi har skræddersyet et unikt rejseforslag, der starter i skønne Miami og fortsætter i Sankt Croix i Dansk Vestindien, hvor du kan opleve den danske historie på tætteste hold. Her findes flere gader opkaldt efter danske navne, og særligt i Christiansted er antallet af historiske bygninger overvældende. Turen slutter i Sankt Thomas, der er den næststørste ø i Dansk Vestindien. Her findes dansk kolonihistorie i massevis, og øen byder samtidig på en vild natur og kridhvide strande, som er nomineret til at være noget af det bedste i verden. 

Hvis du tager på kør selv-ferie til Dansk Vestindien med USA Rejser, afrundes nogle fantastiske ø-feriedage i Sankt Thomas, hvorfra turen igen går mod Danmark. Kontakt os for nærmere info, hvis du samtidig ønsker at besøge både Dansk Vestindien og British Virgin Islands på denne rundrejse til ferieparadiset.

Hvor ligger Dansk Vestindien?

Dansk Vestindien og de tilhørerne øer var Danmark og Norges besiddelser i Caribien herunder de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix, der senere blev købt fra Frankrig. Øerne var i dansk og norsk varetægt fra hhv. 1672, 1718 og 1733. 

I dag findes øerne i Dansk Vestindien fortsat i Caribien - dog under Amerikansk territorium. I 1917, for lidt over 100 år siden, blev De Danske Vestindiske Øer nemlig opkøbt af USA til en sum af 25.000.000 dollars i guld. Skiftet skete i fredelige omgivelser og både øerne samt dens beboere har siden skiftet nationalitet. 

Dag 1-4

Ankomst Miami, FL

Velkommen til det fantastiske Miami og ikke mindst South Beach. Miami Beach, som er forbundet til Miami via adskillige broer, er en farverig og pulserende by. Mest kendt er nok de lange hvide sandstrande langs det turkisblå hav med de ikoniske livredertårne. Her er der plads til afslapning, solbadning, leg og badning i det dejlige Atlanterhav. Helt ned til stranden ligger Ocean Drive - gaden som er kendt for den smukke Art Deco arkitektur. Derudover finder du også designerbutikker, trendy cafeer og hyggelige restauranter, samt et pulserende natteliv, hvor jetsetters, lokale og turister fester. Bor du i downtown Miami, anbefaler vi en tur til Bayside Market Place, hvor du kan opleve levende udendørs musik hver aften. Her er gode restauranter, hyggelige cafeer, spændende forretninger og barer. Bayside Market Place, ligger lige ned til den flotte marina.

Dag 4-9

St. Croix

Flyvetid: ca. 3 timer 

Efter nogle dejlige dage i Miami går turen nu til Dansk Vestindien, som Danmark solgte tilbage i 1917. St. Croix er kendt for at være meget afslappet, og her kan I opleve den danske historie på tæt hold, særligt i Christiansted, hvor antallet af historiske bygninger er overvældende. Gader og stræder i Christiansted har bibeholdt sine danske navne og her kan I bl.a. besøge regeringspalæet, hvorfra Peter von Scholten regerede, samt det flotte og ikoniske gule Fort Christiansværn på havnefronten. Begge bygninger er smukt restaureret. St. Croix har også mange gode strande. Bor man inde i Christiansted, er det oplagt at tage den lille båd fra havnekajen ud til Protestant Island og benytte stranden der. Sejlturen tager ca. to minutter og her får man nemt brugt en hel dag. Uden for Frederiksted ligger St. Croixs nok bedste strand, og her kan vi varmt anbefale at bo på et hotel, der ligger direkte på stranden. St. Croix er også kendt for sin grønne, frodige og bjergrige natur, som man nemt kan opleve ved at leje en bil.

Dag 9-15

St. Thomas

Flyvetid: ca. 25. min.

Turen går fra St. Croix til den næststørste ø St. Thomas. Hovedstaden hedder Charlotte Amalie og byder på masser af dansk kolonihistorie. Den bjergrige ø St. Thomas byder på smuk natur, og dens kridhvide strande siges at være blandt de bedste i verden. Øen er en stor krydstogtdestination og har derfor væsentligt flere gæster end St. Croix og St. John. De store krydstogtskibe lægger til i hovedbyen Charlotte Amalies smukke naturhavn, og er med til at give liv og atmosfære til byen. Den hyggelige hovedstad Charlotte Amalie er opført i samme stil som Christiansted på St. Croix, men er noget større. De danske gadenavne er stadig bevaret, og i årene 1825-1850 var Charlotte Amalie Danmarks næststørste by med over 13.000 indbyggere. Vi anbefaler en heldags tur til den billedskønne Magens Bay, som har en fantastisk strand. Der er mulighed for at leje kajakker og paddle boards.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html