Dansk Vestindien

Start i Miami & slut på St. Thomas

Priser fra 10.795

Ved 2 voksne i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og indenrigsfly.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Dag 1-4

Ankomst Miami, FL

Velkommen til det fantastiske Miami og ikke mindst South Beach. Miami Beach, som er forbundet til Miami via adskillige broer, er en farverig og pulserende by. Mest kendt er nok de lange hvide sandstrande langs det turkisblå hav med de ikoniske livredertårne. Her er der plads til afslapning, solbadning, leg og badning i det dejlige Atlanterhav. Helt ned til stranden ligger Ocean Drive - gaden som er kendt for den smukke Art Deco arkitektur. Derudover finder du også designerbutikker, trendy cafeer og hyggelige restauranter, samt et pulserende natteliv, hvor jetsetters, lokale og turister fester. Bor du i downtown Miami, anbefaler vi en tur til Bayside Market Place, hvor du kan opleve levende udendørs musik hver aften. Her er gode restauranter, hyggelige cafeer, spændende forretninger og barer. Bayside Market Place, ligger lige ned til den flotte marina.

Dag 4-9

St. Croix

Flyvetid: ca. 3 timer 

Efter nogle dejlige dage i Miami går turen nu til Dansk Vestindien, som Danmark solgte til USA tilbage i 1917. St. Croix er kendt for at være meget afslappet, og her kan I opleve den danske historie på tæt hold, særligt i Christiansted, hvor antallet af historiske bygninger er overvældende. Gader og stræder i Christiansted har bibeholdt sine danske navne og her kan I bl.a. besøge regeringspalæet, hvorfra generalguvernør Peter von Scholten regerede, samt det flotte og ikoniske gule Fort Christiansværn på havnefronten. Begge bygninger er smukt restaureret. St. Croix har også mange gode strande. Bor man inde i Christiansted, er det oplagt at tage den lille båd fra havnekajen ud til Protestant Island og benytte stranden der. Sejlturen tager ca. to minutter og her får man nemt brugt en hel dag. Uden for Frederiksted ligger St. Croix' nok bedste strand, og her kan vi varmt anbefale at bo på Cottages by the Sea, der ligger direkte på stranden. St. Croix er også kendt for sine grønne og frodige bjergrige natur.

Dag 9-16

St. Thomas

Flyvetid: ca. 25. min.

Turen går fra St. Croix til den næststørste ø St. Thomas. Hovedstaden hedder Charlotte Amalie og byder på masser af dansk kolonihistorie. Den bjergrige ø St. Thomas byder på smuk natur, og dens kridhvide strande siges at være blandt de bedste i verden. Øen er en stor krydstogtdestination og har derfor væsentlig flere gæster end St. Croix og St. John. De store skibe lægger til i hovedbyen Charlotte Amalies smukke naturhavn, og er med til at give liv og atmosfære til byen. Den hyggelige hovedstad Charlotte Amalie er opført i samme stil som Christiansted på St. Croix, men er noget større. De danske gadenavne er stadig bevaret, og i årene 1825-1850 var Charlotte Amalie Danmarks næststørste by med over 13.000 indbyggere. USA Rejser anbefaler en heldags tur til den billedskønne Magens Bay som har en fantastisk strand. Der er mulighed for at leje kajakker og stand up paddle boards. Efter nogle dejlige ø-ferie dage går turen tilbage til Danmark.

Top