Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Jamaica - 13 dage

Tag med USA Rejser på en fantastisk rejse til Alaska, hvor turen foregår med tog, bil og båd. Kom helt tæt på den vilde natur, hvor der er mulighed for at spotte grizzlybjørne, karibu, ørne, ulve og mange andre vilde dyr.
Oplev den smukke natur fra første parket, på denne rundrejse på egen hånd. Rejseperiode fra maj til august.

 

Dag for dag program

Dag 1-5

New York, NY

Byen der aldrig sover, The Big Apple – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn
Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Frihedsgudinden? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 5-9

Negril, Jamaica

Flyvetid: ca. 4 timer
Efter nogle spændende dage i New York går turen med fly til Jamaica. På øens vestlige kyst finder man den hyggelige by Negril. Her kan man bl.a. nyde den smukke solnedgang fra den hvide sandstrand, Seven Mile Beach, som er en af de bedste strande i verden. I Negril Marine Park er det oplagt at snorkle og her kan man gå på opdagelse i naturparken, som er hjemsted for et virkelig smukt koralrev. Er man blevet sulten efter en dag med oplevelser, kan det stærkt anbefales at besøge Ricks Café. Her kan man sidde og nyde sin lækre mad, mens vovehalse springer ud fra den klippe, som caféen ligger på toppen af. Ønsker man at opleve reggaemusik i genrens hjemland, så bør man besøge en af de lokale barer, som man finder langs Jamaicas smukke vestkyst.

Dag 9-13

Montego Bay, Jamaica

Kørsel: ca. 80 km. Lokal transfer.
Efter nogle utroligt hyggelige dage i Negril går turen til Montego Bay på Jamaicas nordkyst, hvor man finder aktiviteter for børn såvel som voksne. Herfra er det oplagt at tage en halvdags udflugt til det populære Dunn’s River Falls. De smukke vandfald er bl.a. kendte for at have lagt scene til den første James Bond film ”Dr. No” fra 1962. I Montego Bay kan man besøge det storslåede Rose Hall. På det smukke slot kan man om aftenen komme på en nervepirrende tur, hvor man hører fortællingen om den hvide heks, Annie Palmer, som efter sigende stadig hjemsøger Rose Hall. Når man besøger, Jamaica er det meget oplagt at sætte sig ind i reggaemusikkens historie og hvilken bedre måde at gøre det på end at besøge Nine Mile, stedet hvor Bob Marley er født og begravet. Bob Marleys mausoleum, som vedligeholdes og styres af medlemmer af Marley-familien, er bestemt et besøg værd. 

Top