St. Martin

Inkl. stop i New York

fra 15.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 15.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 18.495


Prisen er inkl. fly t/r og 10 hotelovernatninger.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Dag 1-6

New York, NY

Byen der aldrig sover, The Big Apple – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Frihedsgudinden? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 6-13

St. Martin/St. Maarten

Denne lille fransk/hollandske paradisø St. Martin/St. Maarten indbyder til afslapning og udforskning af den caribiske kultur med de mange europæiske træk. Strandene er hvide som flormelis og fine som pudder. Vandet er altid varmt og turkisblåt, så der er alle muligheder for at læne sig tilbage, tage solbrillerne på og glemme alt om regn og slud derhjemme. Her kan I dyrke alle former for aktiviteter på vandet. Rigtigt mange tager ud at sejle for at opleve det smukke hav og se øen udefra. Andre vælger måske at tage en lille båd ud til et koralrev for at dykke eller snorkle for at se de farvestrålende fisk og farver, der er her.

Selvom øen er lidt mindre end Amager, er den delt op imellem en fransk side, St. Martin, og en hollandsk side, St. Maarten. Grænsen mellem de to lande er der skam, men til hverdag flyder den lidt ud og er bare et skilt i vejsiden, når I kører fra den ene side af øen til den anden, og de to lande har da også levet fredeligt sammen på øen igennem de sidste 200 år. Begge sider af øen er skønne, og et besøg på hver side er absolut et must, når I besøger øen. Den franske side er mest intim, mens den hollandske side er mere turistet.

På den hollandske side af øen er det St. Maartens hovedstad, Philipsburg, der er den største og livligste by. Her er der tryk på og gang i den både dag og nat med restauranter, barer, casinoer, diskoteker og toldfri shopping i store glitrende indkøbscentre. Her ligger øens største lufthavn og havnen, hvor de store krydstogtskibe ligger til – og det er klart, at alt det er med til at skabe en pulserende by, der aldrig er kedelig at opholde sig i.

Men Philipsburg er også andet end byliv og gang i den. Byen er hyggelig at spadsere rundt i, mens I kigger på butikker eller måske slår jer ned på en af byens pladser med en kop kaffe eller en drink og bare iagttager gadelivet. Vil I have lidt kultur og historie i en pause fra solbaderiet, så giver byens museum et rigtigt godt indblik i øens historie – Helt tilbage til for flere århundreder siden, da øen var beboet af arawak-indianerne og op til i dag.

På den franske side af øen ligger den franske hovedstad Marigot, der også er øens største by. Her finder I rigtig fransk stemning med luksusbutikker med sidste mode, livlige fortovscaféer, små hyggelige bistroer og gourmetrestauranter med fransk gastronomi på højt niveau. Her er en afgjort fransk fornemmelse, når I ser på husene og folk, der bor der – og alt hvad I ville kunne finde i en fransk forretning, har de også her sammen med mere lokale butikker med en mere udpræget caribisk vibe.

Byens indbyggertal vokser støt, og det er nemt at se hvorfor: Den ligger på den vestlige side af øen med en fantastisk udsigt over Simpson Bay, her er masser af solskin, flotte solnedgange og strandene er indbydende her lige som alle andre steder på øen. Tag en tur op til det gamle Fort St. Louis der troner over Marigot oppe i bakkerne ved Marigot-bugten. Fortet er det vigtigste på øen, og herfra har I den bedste udsigt over den franske side af øen.

 St. Martin/St. Maarten, som ligger i det nordøstlige Caribien, er tropisk og grøn og med et kuperet landskab, der inviterer jer til at udforske øen på trekking eller i firhjuls-trækker – eller hvad med en kajaktur til øde, skjulte strande? Midt på øen ligger Pic du Paradis, der er øens højeste punkt med en suveræn udsigt over øen og havet og kysten, som mange steder præges af små bugter og uforstyrrede vige med lækre hvide sandstrande.

St. Martin/St. Maartens blev opdaget af den spanske opdagelsesrejsende Columbus, men han gik aldrig i land på øen, men gjorde blot krav på den til Spanien, idet han sejlede forbi. Men spanierne gjorde ikke rigtigt noget på øen, og i de følgende år kæmpede Holland og Spanien over herredømmet over øen.

Spanierne vandt men valgte alligevel i 1647 at forlade øen. Men hvordan blev den så delt mellem franskmænd og hollændere – eller nederlændere som de hed dengang?
Ifølge legenden blandt de lokale, så er historien at en lille gruppe franskmænd og hollændere havde gemt sig på øen, da spanierne tog af sted. Grænsen på St. Martin/St. Maartens blev derefter fastsat ved, at en hollænder og en franskmand stod ryg til ryg ved byen Oysterpond på østkysten. Franskmanden skulle gå imod nord og hollænderen imod syd langs med kysten, og de to skulle fortsætte, indtil de mødtes.

St. Martin har følgende inkluderet:

  • Flybillet til New York og videre til St. Martin t/r inkl. alle skatter og afgifter.
  • 10 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi sammensætter hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html