Rundrejser i Florida

Florida

Fantastiske rundrejser i Florida

Oplev en komplet og fantastisk rundrejse i Florida, der er bedre kendt som "solskinsstaten"! Hos USA Rejser er vi specialister i rundrejser, og derfor byder vores udvalg på en masse gode muligheder og oplevelser. Udforsk turkisblå sandstrande, smukke palmer, masser af sol, fantastiske storbyer og ikke mindst et kæmpe udbud af aktiviteter og unikke livsoplevelser. Vores rundrejser i Florida rummer helt bestemt noget for enhver smag.

Hos USA Rejser har vi mange forskellige skønne Florida rundrejser. Blandt andet ”Fantastiske Florida”, en kombination af rundrejser til Florida og Bahamas, ”Floridarejser til hele familien” samt ”Floridarejser til børnefamilier” m.m. Fælles for alle kør selv-ferierne er en lækker oplevelse af sol, strand og god mad.

Vores Florida kør selv-ferier er et stort hit blandt familier både med og uden børn, da vi har gode muligheder for at arrangere entré og billetter til Disney Land, SeaWorld samt mange andre typer af attraktioner og oplevelser. Vælger du at rejse til Florida i samarbejde med os fra USA Rejser, kan vi i fællesskab skræddersy netop din drømmerejse. Vi er din rejsegaranti!

Få masser af oplevelser på en af vores Florida rundrejser

Florida bugner af storslåede oplevelser og aktiviteter. Derfor giver vores Florida rundrejser dig mulighed for at opleve så meget som muligt af denne populære feriedestination. Her findes et skønt og imponerende klima med +20 grader i gennemsnit hele året rundt. Derfor formår Florida at lokke titusinder til med sine farvestrålende strande, unikke byliv, imponerende shoppemuligheder og ikke mindst en verden af storslåede temaparker og luksushoteller. Alt dette kan du opleve på en kør selv-ferie i Florida.

Vil du fuldende din Florida rundrejse, må du opleve sumplandskabet Everglades i det sydvestlige Florida, der er bedre kendt som alligatorernes paradis. Her kan opleves sumpområder i tusindvis af kvadratkilometer, der brillierer med et unikt dyreliv af alligatorer i massevis - lige under overfladen.

Den latinamerikanske stemning i Key West - eller det amerikanske Caribien - byder på direkte udsigt til imponerende solnedgange kun 150 km fra Cuba. En kør selv-ferie hertil krydser en af USA's skønneste strækninger – nemlig Overseas Highway. Denne rute tager dig gennem hele 42 broer, hvilket er mere end nogen anden strækning i verden. Her kan du blandt andet opleve den smukke Seven Mile Bridge, som med sine 11 km er den længste bro.

I Orlando ankommer man til hovedstaden for enorme legeparker. Her åbner sig en verden af fantastiske temaparker med ubegrænset underholdning, og der findes et væld af forlystelsesparker til alle de legesyge turister. Walt Disney World, Universal, Seaworld og Kennedy Space Center er kun en del af de mange populære muligheder, du kan opleve på vores rundrejser i Florida.

Oplev Florida og Bahamas i én samlet pakke

Blandt vores mange Florida rundrejser findes naturligvis også en rundrejse, der rummer både Florida og Bahamas. Kombiner de fantastiske oplevelser i Florida med en vaskeægte naturskønhed på et ørige bestående af 700 små øer i Caribien. 

Bahamas kendetegnes af sol, kridhvide strande i kilometervis, betagende bounty-øer i forlængelse af hinanden samt et venligt og imødekommende folkefærd. Bountylandet Bahamas er ubestridt den perfekte destination for dem, der søger og vil have et rigtig afslappende stop på deres kør selv-ferie. Derfor tilbyder vi også flere rundrejser til Florida og Bahamas. Her ligger 700 små kridhvide bounty-øer som perler på en snor ved Floridas østkyst. På denne eksotiske øgruppe kan du opleve et farverigt dyreliv under havoverfladen bestående af fisk og koraller eller svømme med de populære Bahamas-grise på Exuma Island.

Vælg derfor rundrejsen til Florida og Bahamas, hvis du vil opleve en eller flere af de smukke øgrupper, der danner rammerne for en storslået badeferie. Med imponerende luksushoteller, fantastiske restauranter, oplevelser og udendørs vandsportsaktiviteter som surfing, dykning og snorkling er en af vores kombinerede Florida-Bahamas-rundrejser måske noget for din familie? 

Rundrejser i Florida særligt for børnefamilier

Her hos USA Rejser er vi også specialiserede i at sammensætte kør selv-ferier, som er særligt egnede for børnefamilier. Florida byder på en helt masse oplevelser for hele familien, og vælger du en af vores Florida rundrejser, kan du og familien få mest muligt ud af de mange muligheder. Vi har nemlig sammensat en familiepakke, som byder på masser af sjov i temaparkerne samt sol og strand i Fort Lauderdale. Lige nu kan hele familien komme afsted til drømmedestinationen med en af vores Florida rundrejser. Flyv direkte fra København til Orlando og hjem fra Fort Lauderdale til en fantastisk pris!

Særligt de forskellige Theme Parks i Orlando er et must på vores familievenlige Florida kør selv-ferier. De dækker blandt andet over temaparker som Sea World, Disney World og Universal Studios, massevis af shoppemuligheder, smagfulde restauranter og ikke mindst et væld af spændende underholdnings-aktiviteter. Her er der for alvor sjov og beskæftigelse for både børn og voksne i alle aldre! 

Udover forlystelsesparkerne, som både børn og voksne vil forelske sig i, er det også værd at lægge vejen forbi Kennedy Space Center, de glamourøse strande i Miami Beach, de 42 broer, der ligger i forlængelse af hinanden kilometer efter kilometer mod imponerende Key West på Overseas Highway, samt The Everglades, hvor hele familien kan opleve ægte alligatorer i massevis. Tager du på en af vores børnevenlige kør selv-ferier i Florida, er hotellerne naturligvis også udvalgt med henblik på, at de skal være børnevenlige.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig og jer med at sammensætte den perfekte rundrejse i Florida!

 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html