Florida

Florida

Florida - en destination til hele familien

Florida eller "solskinsstaten" er stedet, der virkelig kan udleve drømme rundrejsen! Der er masser af gode grunde til at rejse til det populære Florida; turkisblå strande, smukke palmer, masser af sol og ikke mindst kæmpe udbud af aktiviteter og unikke oplevelser - Florida har noget for enhver smag.
Hos USA Rejser har vi 3 skønne rundrejser hvor fællesnævner er en god og lækker oplevelse, hvor du kan få sol, strand og god mad. Især er vores rundrejser til Florida et hit til børnefamilier, hvor vi også kan arrangere entré og billetter til Disney Land og SeaWorld. 

Florida - et sandt eventyr

Sumplandskabet Everglades i det sydvestlige Florida - bedre kendt som alligatorernes paradis. Her arrangeres der ture til hvor I har mulighed for at opleve tusindvis af kvadratkilometer sumpområder. Her lurer lige under overfladen et unikt dyreliv med alligatorer i mangevis. 

Key West det amerikanske Caribien. USA's sydligste punkt og Floridas berømte sydspids, kun ca. 150 km fra Cuba. Bliv mødt af caribisk stemning og fantastiske solnedgange. En køretur til Key West krydser jer igennem USAs mest imponerende strækninger nemlig Overseas Highway. Denne rute tager jer gennem 42 broer - mere end nogen andre steder i verden. Her kan I blandt andet opleve den smukke Seven Mile Bridge, som er den længste bro på 11 km. 

 

 

Sol og strand i Bahamas - Florida

I vores rundrejser til Florida, finder du også en rundrejse, som tager dig til Bahamas.
Bahamas er et lækkert ø-rige med sol, lange hvide strande og venligt folkefærd. Den perfekte destination, hvis du søger og vil have en rigtig "dase-ud" ferie i USA.
Med dejlige luksushoteller, fantastiske restauranter, oplevelser og udendørs vandsport aktiviteter som surfing, dykning og snorkling er en Bahamas rundrejse måske noget for dig? 

Kridthvide sandstrande i Florida

South Beach på Florida eller SoBe som de lokale kalder den, er den mest berømte strand i Florida - her findes mange strande i én! Udover South Beach, kan I opleve stranden Glitter Beach, der lægger strand til reklameskydninger og kendte modeller. I finder yderligere familiestrande ved 53th street med legeplads og toiletter. 

I skal også opleve Panama City Beach med dens uendelige rækker af barer og moteller, der grundet sine billige priser bedre er kendt som "the Redneck Riviera" i folkemunde. Det er også tæt på her, I finder den ubeboede ø Shell Island - et strand paradis!

Oplev de unikke strande med en rundrejse til Florida hos USA Rejser!

Top