Florida

Florida

Fantastiske rundrejser til Florida

Oplev en komplet og fantastisk rundrejse til Florida, bedre kendt som "solskinsstaten", der for alvor kan udleve drømme-rundrejsen! Hos USA Rejser er vi rundrejse-specialister og byder jer på massevis af gode grunde til at opleve det populære Florida på en rundrejse. Udforsk turkisblå sandstrande, smukke palmer, masser af sol, fantastiske storbyer og ikke mindst et kæmpe udbud af aktiviteter og unikke livsoplevelser. På en rundrejse til Florida, findes der helt bestemt noget for enhver smag. 

Hos USA Rejser har vi mange forskellige skønne rundrejser til Florida. Herunder Fantastiske Florida, en kombination af Florida og Bahamas rejser, Florida rejser til hele familien samt Florida rejser til børnefamilier m.m.

Fælles for dem alle er en god og lækker oplevelse inklusiv sol, strand og god mad. Vores rundrejser til Florida, er et stort hit blandt familier med eller uden børn, hvor vi med garanti bl.a. kan arrangere entré og billetter til Disney Land og SeaWorld. Oplev Florida med USA Rejser, hvor vi i fællesskab kan skræddersy netop jeres drømme-rundrejse. Vi er jeres rejsegaranti. 

 

Florida rundrejse med USA Rejser

Florida bugner af storslåede oplevelser og aktiviteter. Derfor er det en fordel at vælge en rundrejse til Florida, for at opleve samt suge så meget til sig som muligt af denne populære feriedestination. Her findes alt andet lige et skønt og imponerende klima med +20 grader i gennemsnit hele året rundt. Hertil lokker Florida titusinder med sine farvestrålende strande, unikke byliv, imponerende shopping muligheder og ikke mindst en verden af storslåede temaparker og luksus hoteller.

En rundrejse til Florida, er aldrig komplet gennemført uden at opleve sumplandskabet Everglades i det sydvestlige Florida, der bedre er kendt som alligatorernes paradis. Her kan opleves sumpområder i tusindvis af kvadratkilometer med et unikt dyreliv af alligatorer i massevis akkurat under overfladen. 

Den latinamerikanske stemning i Key West - eller det amerikanske Caribien - byder på direkte udsigt til imponerende solnedgange kun 150 km fra Cuba. En køretur hertil krydser gennem USA's skønneste strækninger nemlig Overseas Highway. Denne rute tager jer gennem hele 42 broer - mere end nogen andre steder i verden. Her kan I blandt andet opleve den smukke Seven Mile Bridge, som er den længste bro på 11 km. 

Kun fantasien sætter grænser for, hvor meget man kan forestille sig at opleve på en rundrejse til Florida. I Orlando, ankommer I til hovedstaden for enorme legeparker. Her åbner ubestridt en verden af fantastiske temaparker sine døre op til ubegrænset underholdning. Her findes et væld af forlystelsesparker til alle de legesyge turister; Walt Disney World, Universal, Seaworld og Kennedy Space Center, er kun en del af de mange populære.  

 

Oplev Bahamas 

I blandt vores mange rundrejser til Florida, findes naturligvis også en rundrejse, der kombinerer Florida med Bahamas. Udskift de fantastiske oplevelser i Florida med en vaskeægte naturskønhed og endnu større livsoplevelser på et ø-rige bestående af 700 små øer, i Caribien. 

Bahamas kendetegnes af sol, lange kridthvide strande i kilometervis, betagende bounty-øer i forlængelse af hinanden samt et venligt og imødekommende folkefærd. Bountylandet Bahamas er ubestridt den perfekte destination, for dem der søger og vil have en rigtig "dase-ud" ferie i USA. Her ligger 700 små kridthvide bounty-øer som perler på snor på Floridas østkyst. På denne eksotiske ø-gruppe, kan I opleve et farverigt dyreliv under havoverfladen bestående af fisk og koraller eller svømme med de populære Bahamas-grise på Exuma Island, der samtidig omfavner de smukkeste strande i Bahamas. 

Vælg kombi rundrejsen til Florida og Bahamas og oplev en eller flere af de smukke øgrupper, der danner rammerne for en storslået badeferie. Med imponerende luksushoteller, fantastiske restauranter, oplevelser og udendørs vandsport aktiviteter som surfing, dykning og snorkling er en rundrejse der kombinerer Florida og Bahamas måske noget for hele familien? 

 

Florida Rundrejser til børnefamilier

Rundrejser til Florida hos USA Rejser, tæller naturligvis også rundrejser til børnefamilier. Florida byder på en helt masse oplevelser for hele familien, og netop med USA Rejser på denne rundrejse til Florida, får i det bedste ud af denne juvel. Vi har sammensat denne familiepakke, som byder på masser af sjov i temaparkerne samt sol og strand i Fort Lauderdale. Lige nu kan hele familien komme afsted til drømme rundrejsen til Florida, til et attraktivt tilbud. Flyv direkte fra København til Orlando, og hjem fra Fort Lauderdale til en fantastisk pris.

Vælg en rundrejse til Florida for at komme på en af de bedste familierejser nogensinde. Her venter store oplevelser i forlængelse af hinanden både til de store og små i det børnevenlige Florida. Vi kan i fællesskab tilpasse jeres kør-selv ferie, så I kommer til at opleve alle de steder, der ønskes. 

Særligt er verdens Theme Park i Orlando, et must på denne familieferie i Florida, der huser temaparker i verdensklasse som Sea World, Disney World og Universal Studios, massevis af shoppingmuligheder, smagsfulde restauranter og ikke mindst et væld af spændende underholdnings-aktiviteter. Her er der for alvor sjov og beskæftigelse til alle aldre. 

Udover forlystelsesparkerne som både børn og voksne vil forelske sig i, er det også værd at lægge et besøg forbi Kennedy Space Center, de glamourøse strande i Miami Beach, omgivet af skønne palmetræer, passere samtlige 42 broer der ligger i forlængelse af hinanden kilometer efter kilometer mod imponerende Key West på Overseas Highway, under en fantastisk udsigt samt forbi The Evergaldes, hvor hele familien kan opleve ægte alligatorer i massevis. 

Oplev Florida på en børnevenlig rundrejse med ophold på flere børnevenlige hoteller, hvor der samtidig er tænkt på hele familien. Hos USA Rejser, jeres rundrejse-ekspert, tager vi naturligvis udgangspunkt i alle jeres ønsker, for at skræddersy familiens drømme rundrejse til Florida. 

 

 

 

Top