Familiens Florida

Start i Orlando & slut i Fort Lauderdale

Priser fra 6.695

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rundrejse Florida - Familiens Florida 
Inkl. Billeje Florida - 10 dage

Så er det tid til at tage familien med til Florida. USA Rejser hjælper med flybilletten, hotellet og billejen i Florida. Kør-selv ferien bringer jer fra det hyggelige Kissimmee/Orlando i det centrale Florida til Fort Lauderdale på østkysten med sine fantastiske strande. Fra Fort Lauderdale er der mange muligheder for at tage på dagsudflugter til fx Everglades, Miami Beach og Key Largo.
Med over over 100 solskinsdage om året, og en gennemsnitstamperetur på 28 grader om sommeren, og 20 grader om vinteren, er Florida det perfekte sted at samle familien. Lad jer inspirere af vores nedenstående forslag til et dag til dag program i Florida. Har i specifikke ønsker til jeres rundrejse fx. i form af hotel- og bilvalg, kan vi hos USA Rejser naturligvis også skræddersy Florida pakken efter jeres ønsker. 

Tema- og forlystelsesparker i Florida

Florida er centrum for underholdning med Orlando som hovedstad for tema- og forlystelsesparker i verdensklasse. I Florida åbnes en helt ny verden med ingen ende på fantastiske oplevelser for hele familien. Med Walt Disney World Resort i spidsen, kan I her opleve Fedtmule, Mickey Mouse og sjove rutsjebaner. Find jeres indre legebarn frem ved at lade USA Rejser arrangere jeres tur til temaparkerne i Florida.

Miami Beach - hovedstaden for strandferie

Miami Beach, Florida - er med sine turkisblå vand, kridthvide puddersand og blærede bølger for rigtig mange synonymt med fascinerende strande. Nu har I også muligheden for at tage på dagsudflugt og opleve Floridas glamourøse- og 1.200 km kridthvide sandstrande, der gør denne destination i Florida til et af verdens mest populære rejsemål for strandferie. Oplev blandt andet de himmelske South Beach, North Beach og Mid Beach på tæt hold. Der strømmer hundredvis af kendisser hvert år til Florida, Miami Beach - for at nyde ferie paradisets unikke atmosfære og fantastiske muligheder for strande, shopping og et vildt natteliv.

Dag for dag program

Dag 1-5

Kissimmee/Orlando

I bydelen Kissimmee nær Orlando starter ferien med 5 overnatninger på Quality Inn & Suites by the parks inklusiv morgenmad og gratis Wi-Fi. Hotellet er hyggeligt med et dejligt pool område med liggestole.

I vinterhalvåret er poolen opvarmet. Der er gratis parkering og alle værelser er store og rumlige. Inden for ca. 25. min. kan I komme til alle disse attraktioner og temaparker: 
Walt Disney World® Resort with Disney’s Animal Kingdom ®, Epcot ®, Magic Kingdom ® Park, Disney’s Hollywood Studios ™, Disney Springs ®, Disney’s Blizzard Beach Water Park, Disney’s Typhoon Lagoon Water Park or Universal Orlando Resort ™ with Universal City Walk ™ and Universal’s Volcano Bay ™ plus SeaWorld® Parks & Resorts™ Orlando

Celebration/Kissimmee tilbyder et stort udvalg af traditionelle butikker samt restauranter som vi varmt kan anbefale at bruge en eftermiddag på. Det gamle Kissimmee er bygget efter de små Amerikanske byer, som du finder rundt omkring i landet. Udover Celebration Kissimmee kan hele familien også komme til et fantastisk "Dinner Show" og opleve hvordan det var at leve i Middelalderen med riddertoneringer på hesteryg eller opleve Capones Dinner & Show. Ydermere findes der også en bred vifte af arktiviteter som fx ballonflyvning, Airboats, kajak, Zip-line, ridning og golf.

Dag 5-10

Fort Lauderdale

Kørsel: ca. 345 km.

I Fort Lauderdale bor i 5 nætter på det dejlige hotel Sonesta, som ligger lige ud til Fort Lauderdale strand. Hotellet er moderne og har et hyggeligt pool område med solsenge og poolbar.

Værelserne er store og friske og med enten Queen size eller King size senge. Rundt om hotellet er der et livligt liv både om dagen og om aftenen, og der er mange restauranter og butikker.

Fort Lauderdale Beach og promenade ligger et stenkast fra hotellet og her kan opleves en fantastisk solnedgang.

Top