Fantastiske Florida

Start i Orlando & slut i Miami - Inkl. billeje Florida

Priser fra 12.250

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 12.250

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 17.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Fantastisk rundrejse i Florida 

Få oplevelser for livet i skønne Florida på en fantastisk rundrejse. Denne kør selv-ferie i Florida bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten, og USA Rejser hjælper naturligvis med biludlejningen. 

Florida er halvøen, der stikker ud i den sydøstlige del af USA på østkysten mod den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. På turen langs den mexicanske golf kan I opleve nationalparken Everglades samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West, hvor der venter jer massevis af unikke oplevelser fra nord til syd. Florida er samtidig den mest sydøstlige stat i USA, og den kendes af gode grunde af mange som ”Solskinsstaten” - eller ”The Sunshine State”.

Med en dejlig gennemsnitstemperatur på 28 grader om sommeren og 20 grader om vinteren er Florida en oplagt destination på din rundrejse. Det kan også roligt siges, at solskinsstaten lever op til sit til navn. Der er nemlig over 100 solskinsdage om året og 155 delvise solskinsdage. Med flere hundrede tusinde besøgende om året har Florida længe været et eftertragtet rejsemål. I dag er det endvidere blevet meget populært blandt danskere, der vil udskifte gråvejret med varme, lækre sandstrande og fantastiske seværdigheder, og derfor tager mange også på kør selv-ferie i Florida.

Der er desuden også gode mulighed for at opleve flere skønne attraktioner på din rundrejse i Florida. En af de største er uden tvivl de mange strande, hvor turister fra nordligere himmelstrøg nyder at solbade og køle af i det lune vand, men tager du på kør selv-ferie kan du selv skræddersy en rute, der matcher dine og familiens behov.

Få mest muligt ud af ferien i Florida

De mange forlystelsesparker i Florida - såsom Disney World, Universal Studios, SeaWorld m.fl. - er alle sammen væsentlige højdepunkter for rigtigt mange. Tager du på rundrejse i Florida, vil du dog opleve, at Florida har meget mere at byde på. Det kunne f.eks. være skønne natur- og kulturoplevelser, som ikke er til at finde på mange andre populære turistområder. 

The Sunshine State er opdelt i fire regioner: Florida Panhandle, North Florida, Central Florida og South Florida. Heriblandt findes der en lang række af kendte byer, der samtidig er væsentlige populære rejsemål blandt besøgende i Florida herunder; Miami, Orlando, Tampa, Panama City og West Palm Beach for ikke at glemme Pensacola, der også er værd at nævne som en populær rejsedestination blandt folk, der tager på rundrejse i Florida. Oplev de mest eftertragtede destinationer og attraktioner med denne kør-selv ferie hos USA Rejser. 

Hos USA Rejser hjælper vi hvert år rejselystne danskere med at arrangere logistikken på deres rundrejse til Florida, og det gælder især også folk der gerne vil på kør-selv ferie, hvor vi hjælper med at arrangere billeje i Miami samt andre byer.

Oplev unikke seværdigheder i Florida på en rundrejse

Florida er oversvømmet af storslåede seværdigheder og fantastiske livsoplevelser. På en rundrejse til dette skønne ferieparadis, kan du selv bestemme og koordinere, hvilke populære rejsemål eller destinationer du vil kombinere sammen.

Som før nævnt er der Walt Disney World i Florida, og det er næppe for meget sagt, at kalde denne for verdens mest kendte forlystelsespark. Disney World ligger en halv times køretur fra Orlando, som til gengæld kendetegnes som hovedstaden for forlystelsesparker, da storbyen huser en lang række af andre forlystelsesparker - herunder SeaWorld.

Der er Amelia Island i Florida, som ligger nord for Jacksonville - et strand-feriested omtrent en halv times køretur fra Jacksonvilles lufthavn. Her er der rige muligheder for afslapning ved stranden, badning, golf, fiskeri og bådture.  

I Sydflorida kan man opleve Biscayne National Park, som er USA's største havpark, hvor man kan udforske levende koralrev og lange kystlinjer med mangrove. Parkens havområde er åben 24 timer i døgnet.

Vil I gerne opleve naturens strande på naturens egne præmisser, er Canaveral National Seashore en oplagt tilføjelse til jeres rundrejse, da der er tale om tæt på 40 kilometer ukultiveret strand fyldt med naturlige skove, dyr, flora og fauna. I Everglades National Park kan man opleve tusindvis af kvadratkilometer sump-område, og på samme tid kan man opleve en masse truede dyrearter og et UNESCO World Heritage Site.

Det er også i Florida, man kan opleve Kennedy Space Center, hvor rumraketterne til alle de bemandede rummisioner blev sendt afsted. Her er der et kæmpe besøgscenter, hvor man kan få et intimt indblik i det Amerikanske rumprogram og dets historie.

På en rundrejse til Florida, kan I vælge selv at styre indholdet af jeres ferie, eller I kan naturligvis lade USA Rejser stå for ansvaret med vores dag-til-dag-program. Ligegyldigt hvilken mulighed i vælger, står vores berejste eksperter altid klar til at ruste jer, give jer de bedste råd med på vejen og sammensætte den bedst mulige rundrejse til Florida.
 

Dag for dag program

Dag 1-6

Orlando/Kissimmee, FL

Temaparkernes hovedstad. Her er ingen grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være, eller hvor barnlig en sjæl man måtte have. Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, LEGOLAND Florida Resort og Universal´s Volcano Bay har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Oplev de vilde rutsjebaner, shows og alle de kendte karakterer vi genkender fra de berømte tegneog animationsfilm. Trænger man til en pause fra temaparkerne, er Kennedy Space Center Visitor Complex kun 1 times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center ejes af den amerikanske rumfartsadministration NASA. Old Town Kissimmee er endnu en familievenlig attraktion med et stort udvalg af gode restauranter samt forretninger. I Kissimmee området findes ligeledes masser af udendørsaktiviteter for hele familien, som fx zipline, Wild Florida inkl. airboats, leje af kajakker og cykler. Besøg for eksempel den hyggelige by Celebration som blev designet af Walt Disney.

Yderligere infomation

Orlando Magic er Orlandos lokale basketball hold. Klubben blev stiftet i 1989 og har siden spillet i NBA-ligaen. Spørg USA Rejser om billetter til en af deres kampe.

Dag 6-9

Fort Myers Beach, FL

Kørsel: ca. 295 km.
Velkommen til Fort Myers Beach, hvor flotte strande møder turkisblåt vand i et tropisk
paradis. Beliggende på Estero Island tilbyder Fort Myers Beach ved Golfkysten en perfekt blanding af afslapning og eventyr. Nyd kilometer lange
uberørte sandstrande, spis på en af de mange skaldyrs-restauranter eller udforsk de lokale forretninger. Lej en kajak og ro gennem de fantastiske
mangroveskove, på udkig efter et rigt dyreliv, eller slap af på stranden og nyd en dukkert i det afkølende hav. Uanset hvad man søger vil Fort Myers altid have noget for enhver smag.

Dag 9-10

Key Largo, FL

Kørsel: ca. 300 km.
Key Largo er den nordligste ø af The Florida Keys. Hvis du interesserer dig for delfiner og livet under havets overflade, er dette stedet for dig. I forbindelse med en tur i Everglades National Park er Key Largo et godt sted at overnatte, inden turen fortsætter sydpå til Key West. I Everglades National Park kan man komme med de berømte airboats, hvor muligheden for at se alligatorer er næsten garanteret. En rigtig god familieudflugt, som alle kan være med på, inden turen går mod Key West.

Yderligere infomation

Mellem Key Largo og Key West ligger øen Islamorada hvor du har mulighed for at svømme med delfiner og søløver. Theater Of The Sea er en fantastiske udflugt for hele familien.

Dag 10-12

Key West, FL

Kørsel: ca. 150 km.
Key West er det sydligste punkt i det kontinentale USA med kun 144 km til Cuba. Her finder du den berømte og hyggelige Duval Street, hvor mange forfattere har slået deres folder på barer som bl.a. Sloppy Joes. En god måde at komme rundt på øen er ved at leje cykler. Her kan man cykle ud til Fort Zachary eller lægge sig på en af de lækre strande. Er man til vandsport, er der mulighed for at leje jetski eller dykke ned til et gammelt skibsvrag. Er det derimod de mere kulturelle aktiviteter der trækker, er Ernest Hemingways gamle hus og museum eller Harry S. Trumans ”Little White House” et besøg værd. Når man besøger Key West er det et must at opleve den smukke solnedgang, som siges at være en af verdens smukkeste. Se den fra den berømte Mallory Square, eller tag med på en af de mange katamaraner og sejlskibe, som tilbyder solnedgangsture.

Dag 12-15

Miami, FL

Kørsel: ca. 275 km.
Det første de fleste tænker på, når de hører navnet Miami er sol, strand og lækre drinks. Miami South Beach er et af de mest populære områder for turister verden over. Med 17 km. sandstrand, klart blåt vand og de karakteristiske livredderhuse kan man her opleve alt det, man har set på film. Tag bilen eller gå en tur ned ad Ocean Drive og mærk stemningen, se de store flotte biler, eller gå en tur ned ad den eksklusive shoppinggade Lincoln Road. Er man sportsinteresseret, er der gode muligheder for at se bl.a. amerikansk fodbold, basket eller ishockey. Spørg USA Rejser for køb af billetter til en af de store sportsbegivenheder.

Fantastiske Florida har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele jeres kør-selv-ferie i Florida, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Old Town Kissimmee
 • NBA, NFL og Baseball
 • Børnevenlige strande
 • Celebration Florida
 • Southernmost Point
 • Kajak
 • 42 broer
 • Sloppy Joes
 • NASA Cape Canaveral
 • South Beach
 • Alligatorer
 • Disney World
 • Snorkling
 • Universal Studios
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html