Rundrejse Florida - Fantastiske Florida

Start i Orlando & slut i Miami - Inkl. billeje Florida

Priser fra 8.995

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Fantastisk rundrejse i Florida 

Få oplevelser for livet i skønne Florida på en fantastisk rundrejse. Denne rundrejse bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten og USA Rejser hjælper naturligvis med biludlejningen. 

Florida er halvøen, der stikker ud i den sydøstlige del af USA på østkysten mod den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. På turen langs den mexicanske golf kan I opleve nationalparken Everglades samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West, hvor der venter jer massevis af unikke oplevelser fra nord til syd. Florida er samtidig den mest sydøstlige stat i USA, og kendes af gode grunde af mange som ”Solskinsstaten”, eller ”The Sunshine State”.

Med en dejlig gennemsnitstemperatur på 28 grader om sommeren og 20 grader om vinteren er Florida en oplagt destination på rundrejse ruten. Det kan også roligt siges, at solskinsstaten lever op til sit tilnavn. Der er nemlig over 100 solskinsdage om året, og 155 delvise solskinsdage. Med flere hundrede tusinde besøgende om året har Florida længe været et eftertragtet rejsemål. I dag er det endvidere blevet meget populært blandt danskere, der vil udskifte gråvejret med varme, lækre sandstrande og fantastiske seværdigheder. 

På denne rundrejse til Florida, vil du opleve flere skønne attraktioner. En af de største er uden tvivl de mange strande i Florida, hvor turister fra nordligere himmelstrøg nyder at solbade og køle af i det lune vand.

Kør-selv ferie i Florida

De mange forlystelsesparker i Florida, såsom Disney World, Universal Studios, SeaWorld m.fl. er alle sammen væsentlige højdepunkter for rigtig mange. Dog vil du opleve at Florida på denne kør-selv ferie har meget mere at byder på herunder skønne natur- og kulturelle oplevelser - som ikke er til at finde på mange andre populære turistområder. 

The Sunshine State er opdelt i fire regioner: Florida Panhandle, North Florida, Central Florida og South Florida. Heriblandt findes der en lang række af kendte byer, der samtidig er væsentlige populære rejsemål blandt besøgende på Florida herunder; Miami, Orlando, Tampa, Panama City og West Palm Beach for ikke at glemme Pensacola, der også er værd at nævne som en populær rejsedestination blandt folk der rejser til Florida. Oplev de mest eftertragtede destinationer og attraktioner med denne kør-selv ferie hos USA Rejser. 

Hos USA Rejser hjælper vi hvert år rejselystne danskere med at arrangere logistikken på deres rejse til Florida, og det gælder især også folk der gerne vil på kør selv ferie, hvor vi hjælper med at arrangere billeje i Miami samt andre byer.

Oplev unikke seværdigheder i Florida på en rundrejse

Florida er oversømmet af storslåede seværdigheder og fantastiske livsoplevelser. På en rundrejse til denne skønne ferieparadis, kan du selv bestemme og koordinere, hvilke populære rejsemål eller destinationer du vil kombinere sammen.

Som førnævnt er der Walt Disney World i Florida, og det er næppe for meget sagt, at kalde denne for verdens mest kendte forlystelsepark. Disney World ligger en halv times køretur fra Orlando, som tilgengæld kendetegnes som hovedstaden for forlystelsesparker, da storbyen huser en lang række af andre forlystelsesparker herunder SeaWorld.

Der er Amelia Island i Florida, som ligger nord for Jacksonville - et strand-feriested omtrent en halv times køretur fra Jacksonvilles lufthavn. Her er der rige muligheder for afslapning ved stranden, badning, golf, fiskeri og bådture.  

I Sydflorida kan man opleve Biscayne National Park, som er USAs største havpark, hvor man kan udforske levende koralrev og lange kystlinjer med mangrove. Parkens havområde er åben 24 timer i døgnet.

Vil I gerne opleve naturens strande på naturens egne præmisser, er Canaveral National Seashore en oplagt destination, som er tæt på 40 kilometer ukultiveret strand fyldt med naturlige skove, dyr, flora og fauna. I Everglades National Park kan man opleve tusindvis af kvadratkilometer sumpområde, og på samme tid opleve en masse truede dyrearter og et UNESCO World Heritage Site.

Det er også i Florida, man kan opleve Kennedy Space Center, hvor rumraketterne til alle de bemandede rummisioner blev sendt afsted. Her er der et kæmpe besøgscenter hvor man kan få et intimt indblik i det Amerikanske rumprogram og dets historie.

På denne rundrejse til Florida, kan I selv styre indholdet af drømmeferien, eller I kan naturligvis lade USA Rejser stå for ansvaret med vores dag-til-dag program. Ligegyldigt jeres valg står vores berejste eksperter altid klar til at ruste jer med de bedste råd med på vejen!
 

Dag for dag program

Dag 1-6

Ankomst Orlando, FL

Temaparkernes mekka. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Disney World, Universal Studios og Legoland har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Med vilde rutchebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra forlystelserne, er Kennedy Space Center kun 1 times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center ejes af den amerikanske rumfartsadministration NASA, som sender de fleste af de amerikanske rumfærger og raketter op i rummet.
Ønsker man at shoppe kendte mærkevarer, ligger der flere store outlet malls, hvor du kan ”shop till you drop”.

Yderligere infomation

Orlando Magic er Orlandos lokale basketball hold. Klubben blev stiftet i 1989 og har siden spillet i NBA-ligaen. Spørg USA Rejser om billetter til en af deres kampe.

Dag 6-10

Fort Myers, FL

Kørsel: ca. 325 km.
Fort Myers ligger ud til den Mexicanske Golf. Med lækre hvide sandstrande og vand så langt øjet rækker er Fort Myers klart et besøg værd. Tag en slapper på stranden eller lej cykler og udforsk området. Hvis man har mod på at køre lidt, kan det anbefales at tage på en kajaktur ud fra Captiva Island. Her kan man tage på en guidet tur, hvor man kan sejle gennem mangrove og være så heldig at se søkøer og delfiner. Man får en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med en tur på Gudenåen.

Dag 10-11

Key Largo, FL

Kørsel: ca. 300 km.
Key Largo er den nordligste ø ved The Florida Keys. Hvis du interesserer dig for delfiner og livet under havets overflade, er dette stedet for dig. I forbindelse med en tur i Everglades National Park, er Key Largo et godt sted at overnatte, inden turen fortsætter ud til Key West. I Everglades National Park kan man komme med de berømte airboats, hvor muligheden for at se alligatorer er næsten garanteret. En rigtig god famileudflugt, som alle kan være med på.

Yderligere infomation

Mellem Key Largo og Key West ligger øen Islamorada hvor du har mulighed for at svømme med delfiner og søløver. Theater Of The Sea er en fantastiske udflugt for hele familien.

Dag 11-13

Key West, FL

Kørsel: ca. 150 km.
Key West er det sydligste punkt i det kontinentale USA, med kun 144 km til Cuba. Her finder du den berømte og berygtede Duval Street, hvor mange forfattere har slået deres folder på barer som bl.a. Sloppy Joes. En god måde at komme rundt på øen er ved at leje cykler. Her kan man cykle ud til Fort Zachary eller lægge sig på en af de lækre strande. Er man til vandsport, er der mulighed for at leje jetski eller dykke ned til et gammelt skibsvrag. Er man derimod til de lidt mere kulturelle aktiviteter er Ernest Hemingways gamle hus og museum eller Harry S. Trumans ”Little White House” et besøg værd.
Når man besøger Key West er det et must at betragte den smukke solnedgang, som siges at være en af verdens smukkeste. Se den fra den berømte Mallory Square, eller tag ud på en af de mange katamaraner som tilbyder solnedgangsture.

Dag 13-15

Miami, FL

Kørsel: ca. 275 km.
Det første de fleste tænker på, når de hører navnet Miami er ofte sol, strand og lækre drinks.
Miami South Beach, er det mest populære område for turister verden over. Med 17 km. sandstrand, klart blåt vand og de karakteristiske livredderhuse kan man her opleve alt det man har set på film. Kør i bil eller gå en tur ned ad Ocean Drive og mærk stemningen, se de store flotte biler, eller gå en tur ned ad den eksklusive shoppinggade Lincoln Road. Er man sports- interesseret er der gode muligheder for at se bl.a. amerikansk fodbold, basket eller ishockey. Spørg USA Rejser for at købe billetter til et af holdenes kampe.

Fantastiske Florida har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Orlando
 • NBA, NFL og Baseball
 • Børnevenlige strande
 • Hard Rock Café
 • Key West
 • Sea World
 • 42 broer
 • Sloppy Joes
 • NASA Cape Canaveral
 • South Beach
 • Alligatorer
 • Disney World
 • Snorkling
 • Universal Studios
Top