Rundrejse Florida - Fantastiske Florida

Start i Orlando & slut i Miami - Inkl. billeje Florida

Priser fra 8.995

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rundrejse Florida - Fantastiske Florida - Inkl. Billeje Florida - 15 dage

 

Tag med USA Rejser på denne fantastiske rundrejse i det skønne Florida. Vi hjælper med billeje i Florida. Kør-selv ferien bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten.

Kør langs med den mexicanske golf og oplev nationalparken Everglades, samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West. Her får I masser af unikke oplevelser fra nord til syd.

Florida er halvøen, der stikker ud i den sydøstlige del af USA på østkysten mod den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. Florida er den mest sydøstlige stat i USA, og kendes af gode grunde af mange som ”Solskinsstaten”, eller ”The Sunshine State”.

Florida har i syden en gennemsnitstamperetur på 28 grader om sommeren, og 20 grader om vinteren, og man kan roligt sige Florida lever op til sit tilnavn. Der er nemlig over 100 solskinsdage om året, og 155 delvise solskinsdage.

Florida har længe været et populært rejsemål for velhavende Amerikanere og andre fra koldere klimaer og mere nordlige kanter. Florida er kun blevet mere populært med tiden, og er nu også meget populært blandt danskere, der vil en tur væk fra gråvejret.

Traditionelt har Florida været beskæftiget med landbrug og eksport af tropiske frugter, men grundet sin popularitet som rejsemål, er der selvfølgelig en stor del beskæftigelse med turisme. En af de største turist attraktioner er uden tvivl de mange strande i Florida, hvor turist fra nordligere himmelstrøg nyder at solbade og køle sig ned i det (relativt) lune vand.

Floridas byer og attraktioner

Der også mange turister der besøger forlystelsesparker i Florida såsom Disney World, Universal Studios, SeaWorld m.fl. – men samtidig har Florida også meget at byde på, som er mindre populært kendt, derunder skønne naturoplevelser, og kulturelle oplevelser, som ikke er at finde i de mest populære turistområder.

Florida er delt op i 4 regioner: Florida Panhandle, North Florida, Central Florida og South Florida. Dens hovedstad hedder Tallahassee, et navn der kommer fra Indianernes tid og betyder ”den gamle by”. Udover det er Jacksonville den største by i Florida i forhold til befolkning og geografisk størrelse.

De mere kendte byer inkluderer Miami, Orlando, Tampa, Panama City og West Palm Beach, som allesammen er populære rejsemål og kendte for deres kulturelle oplevelser.  Pensacola er også en af de mere kendte byer blandt folk der er på Florida rejser. Hvis man tager på rundrejse i Florida kan det anbefales kraftigt at se alle disse 9 destinationer.

Hos USA Rejser hjælper vi hvert år rejselystne danskere med at arrangere logistikken i deres tur til Florida, og det gælder især også folk der gerne vil på kør selv ferie i USA, hvor vi hjælper med at arrangere billeje i Miami og andre byer.

Seværdigheder i Florida

Som nævnt er der Walt Disney World i Florida, og det er næppe for meget sagt, at kalde denne for verdens mest kendte forlystelsepark. Disney World ligger en halv times køretur fra Orlando, som tilgengæld er kendt som hovedstaden for forlystelsesparker, da der også ligger en række andre forlystelsesparker i Orlando og nærområdet, derunder SeaWorld.

Der er Amelia Island i Florida, som ligger nord for Jacksonville, som er et strand-feriested, omkring en halv times køretur fra Jacksonvilles lufthavn (JAX). Her er der rige muligheder for afslapning ved stranden, badning, golf, fiskeri og bådture.  

I Sydflorida kan man opleve Biscayne National Park, som er USAs største havpark, hvor man kan opleve levende koralrev og lange kystlinjer med mangrove. Parkens havområde er åben 24 timer i døgnet.

Vil man gerne opleve naturens strande på naturens egne præmisser, kan man besøge Canaveral National Seashore, som er tæt på 40 kilometer ukultiveret strand, fyldt med naturlige skove, dyr, flora og fauna. I Everglades National Park kan man opleve tusindvis af kvadratkilometer sumpområde, og på samme tid opleve en masse truede dyrearter og et UNESCO World Heritage Site.

Det er også i Florida, man kan opleve Kennedy Space Center, hvor rumraketterne til alle de bemandede rummisioner blev sendt afsted. Her er der et kæmpe besøgscenter hvor man kan få et intimt indblik i det Amerikanske rumprogram og dets historie.

Kultur i Florida

Som den mest sydlige stat i USA (udover Hawaii), er kulturen i Florida meget præget af klimaet, og også meget præget af den Latin Amerikanske befolkning og indflydelse. Der mange kulturelle indflydelser i Florida, og alle disse er smeltet sammen over tid til at danne en unik blanding.

Miami beskrives af mange som en blanding mellem en Amerikansk storby og en Latin Amerikansk by såsom Rio. Samtidig har man det nordlige Florida, der minder mere kulturelt om andre sydstater såsom Alabama, og helt anderledes igen har Florida også en række Seminole Indianske landsbyer og reservater, som repræsenterer endnu et kulturelt indslag.

Samtidig har strandlivet i den sydligste del af Florida også sin egen unikke kulturelle charme, og der er ingen tvivl om at alle disse aspekter af Florida er værd at opleve og noget man ikke bør være foruden som turist. Hvis man først befinder sig i Florida, er det værd at rejse rundt og opleve alle disse nuancer, variationer, indflydelser og sammenblandinger, og det er hvad USA Rejser har til formål at hjælpe med.

 

Dag for dag program

Dag 1-6

Ankomst Orlando, FL

Temaparkernes mekka. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Discovery Cove og Legoland har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Med vilde rutchebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra forlystelserne, er Kennedy Space Center kun 1 times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center ejes af den amerikanske rumfartsadministration NASA, som sender de fleste af de amerikanske rumfærger og raketter op i rummet.
Ønsker man at shoppe kendte mærkevarer, ligger der flere store outlet malls, hvor du kan ”shop till you drop”.

Yderligere infomation

Orlando Magic er Orlandos lokale basketball hold. Klubben blev stiftet i 1989 og har siden spillet i NBA-ligaen. Spørg USA Rejser om billetter til en af deres kampe.

Dag 6-10

Fort Myers, FL

Kørsel: ca. 325 km.
Fort Myers ligger ud til den Mexicanske Golf. Med lækre hvide sandstrande og vand så langt øjet rækker er Fort Myers klart et besøg værd. Tag en slapper på stranden eller lej cykler og udforsk området. Hvis man har mod på at køre lidt, kan det anbefales at tage på en kajaktur ud fra Captiva Island. Her kan man tage på en guidet tur, hvor man kan sejle gennem mangrove og være så heldig at se søkøer og delfiner. Man får en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med en tur på Gudenåen.

Dag 10-11

Key Largo, FL

Kørsel: ca. 300 km.
Key Largo er den nordligste ø ved The Florida Keys. Hvis du interesserer dig for delfiner og livet under havets overflade, er dette stedet for dig. I forbindelse med en tur i Everglades National Park, er Key Largo et godt sted at overnatte, inden turen fortsætter ud til Key West. I Everglades National Park kan man komme med de berømte airboats, hvor muligheden for at se alligatorer er næsten garanteret. En rigtig god famileudflugt, som alle kan være med på.

Yderligere infomation

Mellem Key Largo og Key West ligger øen Islamorada hvor du har mulighed for at svømme med delfiner og søløver. Theater Of The Sea er en fantastiske udflugt for hele familien.

Dag 11-13

Key West, FL

Kørsel: ca. 150 km.
Key West er det sydligste punkt i det kontinentale USA, med kun 144 km til Cuba. Her finder du den berømte og berygtede Duval Street, hvor mange forfattere har slået deres folder på barer som bl.a. Sloppy Joes. En god måde at komme rundt på øen er ved at leje cykler. Her kan man cykle ud til Fort Zachary eller lægge sig på en af de lækre strande. Er man til vandsport, er der mulighed for at leje jetski eller dykke ned til et gammelt skibsvrag. Er man derimod til de lidt mere kulturelle aktiviteter er Ernest Hemingways gamle hus og museum eller Harry S. Trumans ”Little White House” et besøg værd.
Når man besøger Key West er det et must at betragte den smukke solnedgang, som siges at være en af verdens smukkeste. Se den fra den berømte Mallory Square, eller tag ud på en af de mange katamaraner som tilbyder solnedgangsture.

Dag 13-15

Miami, FL

Kørsel: ca. 275 km.
Det første de fleste tænker på, når de hører navnet Miami er ofte sol, strand og lækre drinks.
Miami South Beach, er det mest populære område for turister verden over. Med 17 km. sandstrand, klart blåt vand og de karakteristiske livredderhuse kan man her opleve alt det man har set på film. Kør i bil eller gå en tur ned ad Ocean Drive og mærk stemningen, se de store flotte biler, eller gå en tur ned ad den eksklusive shoppinggade Lincoln Road. Er man sports- interesseret er der gode muligheder for at se bl.a. amerikansk fodbold, basket eller ishockey. Spørg USA Rejser for at købe billetter til et af holdenes kampe.

Fantastiske Florida har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Orlando
 • NBA, NFL og Baseball
 • Børnevenlige strande
 • Hard Rock Café
 • Key West
 • Sea World
 • 42 broer
 • Sloppy Joes
 • NASA Cape Canaveral
 • South Beach
 • Alligatorer
 • Disney World
 • Snorkling
 • Universal Studios
Top