Florida og Bahamas

Start i Orlando & slut på Bahamas

Priser fra 16.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 16.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 22.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og standard billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

En fantastisk oplevelse - kombiner Florida med Bahamas

Start jeres rundrejse i solskinsstaten Florida, der byder på et fantastisk klima med 100 solskinsdage - flere end nogen andre steder i USA - om året samt 28 graders gennemsnitlig temperatur om sommeren. I Florida har I mulighed for at nyde skønne øjeblikke i Miami, der med sine fascinerende og glamourøse strande, er hovedstad for strandferie. Herfra er I kun i køreafstand til Key West, USAs sydligste punkt - der er kendt for at være et af Floridas skønneste attraktioner, hvor det første besøg sjældent er det sidste. Tag på den berømte Mallory Square, der virkelig flytter jer tæt på nogle af verdens smukkeste solnedgange. Slip sindet fri og nyd de fantastiske omgivelser med lækre drinks. 

Lad de oplevelsesrige dage i Florida og romantiske øjeblikke i Key West, udskifte sig med flere nye oplevelser for livet. Tag turen videre fra Florida til Bahamas - den caribiske stemning - et ægte ø-rige bestående af 700 fantastiske små-øer, der med sine bounty strande fjerner alle grænser mellem drøm og virkelighed! I Caribiens strandparadis kan hele familien i fulde træk opleve en naturskønhed. 

Udforsk Exuma i Bahamas 

Syd fra hovedstaden Nassau og blot 40 min fra Florida, kan I opleve øen Exuma, der byder på et noget unikt syn og uforglemmelige oplevelser for hele familien. Her er at finde de berømte "svømmende grise", der efterhånden er begyndt at vokse sig til en international sensation, som hvert år tiltrækker attraktionen flere tusinde turister. Ikke fjernt fra andre populære øer som Johnny Depp, Faith Hill og David Copperfield, hersker disse grise over deres egen ø der samtidig gør dette tropiske paradis til en sand perle for øjet.

Udover de svømmende grise er Exuma, med sine fodsporfrie sandstrande med safirblå vand overalt en yderst eksotisk samling af drømme destinationer. Her kan i desuden besøge Little Havana og nyde en slentretur langs Calle Ocho. Kun fantasien sætter grænsen for muligheder i Bahamas! 

Lyder det også fristende for jer, så glæder vi os hos USA Rejser til at hjælpe jer afsted. Vi skræddersyer naturligvis en rundrejse til hele familien, der kan starte i Orlando, Florida - fortsætte langs vestkysten af Florida til skønne Miami for derefter at afslutte rundrejsen på Bahamas. Har I andre ønsker - så imødekommer vi naturligvis også dem.  



 

Dag 1-5

Orlando, FL

Temaparkernes hovedstad. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Walt Disney World Resort, Universal Studios, vandlandet Volcano Bay, Kennedy Space Center samt LEGOLAND Florida Resort har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, som du sent vil glemme. Med vilde rutsjebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra parkerne, er Kennedy Space Center, som er ejet af NASA, kun 1 times kørsel fra Orlando. Dagene i Orlando og Kissimmee bruges på at opleve de mange magiske temaparker som fx Magic Kingdom eller måske Animal Kingdom i Walt Disney World. Universal Studios er helt klart et besøg værd, og er du til vandland, så er Aquatica eller Volcano Bay stedet med de vilde vandrutschebaner og lazy rivers. Old town Kissimmee er en familievenlig attraktion, der byder på underholdning, restauranter og shopping fra morgen til aften. Wild Florida er stedet, hvor du kan stå ansigt til ansigt med en alligator, eller hvad med at mærke spændingen oppe i trækronerne fra den store højdepark ”Orlando Tree Treck Adventure Park” i Kissimmee.

Dag 5-8

St. Petersburg, FL

Kørsel: ca. 185 km.
Efter nogle dejlige dage i Orlando, går turen vest på, og ud til nogle af Floridas bedste strande. St. Petersburg ligger ud til den Mexicanske Golf, og derfor er badevandet typisk varmere end på østkysten af Florida. Strandene er flotte og brede samt meget børnevenlige. St. Petersburg byder på et bredt udvalg af butikker og restauranter, samt en masse musikfestivaler fordelt over hele året. Tag fx på en dagstur til nabobyen Clearwater og oplev endnu flere dejlige strande.

Dag 8-10

Miami, FL

Kørsel: ca. 375 km.
Velkommen til det pulserende Miami og South Beach. Bo fx direkte på South Beach med udsigt ud over stranden og Atlanterhavet. Her er der rig mulighed for at besøge nogle af Floridas største indkøbscentre og outlets. Brug evt. tiden på en dagstur til det store sumpområde Everglades eller besøg Key Largo - en del af Florida Keys. De kulturelle bydele Little Havana og Little Haiti emmer af autentisk historie.

Dag 10-15

Bahamas, Paradise Island

Flyvetid: ca. 60 min.
Efter nogle spændende oplevelsesrige dage i Florida flyves der fra Miami til hovedstaden Nassau på Bahamas. Et fantastisk ørige med over 700 øer. New Providence er hovedøen, hvorpå lufthavnen ligger. Efter ankomst går turen med taxa over broen til Paradise Island, hvor de næste 5 dage skal tilbringes i ren idyl. Paradise Island er hovedsageligt øen, hvor de fleste hoteller ligger, som fx det store og kendte Hotel Atlantis fra James Bond filmen Casino Royale. Bahamas byder på mange historiske seværdigheder og kulturperler, som er et besøg værd. Øerne var hjemsted for mange pirater tilbage i 1600- og 1700-tallet; denne spændende historiske kulturarv ses tydeligt rundt på øen. Bahamas byder på et rigt dyreliv, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på Bahamas nationalfugl - flamingoen. Havet omkring Bahamas er enestående, når det kommer til snorkling og dykning. Prøv fx at snorkle med hajer eller dyk ned til nogle af de mest velbevarede skibsvrag. Besøg de søde svømmende grise som findes på Great Exuma. I Downtown Nassau kan man gøre en god handel og købe alt fra tøj til lokal håndværk. Shop toldfrit i Paradise Shopping Plaza, hvor man finder alle de kendte mærkevarer. De nærliggende øer som fx Habour Island og Great Exuma kan nås med en kort bådtur eller indenrigs flyvning.

Florida og Bahamas har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Nassau, inkl. alle skatter og afgifter. Lokal flyvning mellem Miami og Bahamas ink. alle skatter og afgifter
 • Billeje standard billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på 3 og 4* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Old Town Kissimmee
 • Walt Disney World
 • Universal Studios
 • Busch Gardens
 • Vandland - Volcano Bay
 • Lido Stranden
 • Miami South Beach
 • Shopping i outlets
 • Bayside Marketplace
 • Bahamas, Bimini, Harbour Island
 • Paradise Island
 • Golf og snorkling
 • Fantastisk dykning
 • Svømmende grise
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html