Rundrejser til Hawaii

Hawaii

Planlæg din Hawaii rundrejse sammen med USA Rejser

Hawaii er en øgruppe i Stillehavet, der som rejsemål brillerer med en helt unik stemning og naturoplevelser i særklasse på tværs af de over hundrede vulkanske øer. Her har både natur og mennesker tilpasset sig ø-livet, og vil man som besøgende have mest muligt ud af en rundrejse til Hawaii, bør man indstille sig på at gøre det samme. Intet besøg på Hawaii er desuden fuldendt ved kun at besøge én af de populære øer, og derfor har vi hos USA Rejser også sammensat Hawaii rundrejsen ’Hawaii ø-hop’, der vil tage dig rundt mellem Maui, Honolulu, Oáhu og Big Island – alt afhængigt af hvilken udgave du vælger. Hermed kan du udforske Hawaii i bil på kør selv-ferie, og vi hos USA Rejser hjælper dig gerne med at planlægge det hele. 

Der er nemlig stor forskel på øerne – både natur-, kultur- og størrelsesmæssigt – og man kan dermed skræddersy sin rundrejse blot ved at vælge nogle øer frem for andre. Det derfor vigtigt at vælge de øer, der bedst matcher rejsens formål, uanset om man er til badeferie eller ønsker at udforske øgruppen. Derfor står vi her hos USA Rejser altid klar til at hjælpe de rejselystne danskere med at planlægge den helt rigtige Hawaii rundrejse. Vi tilbyder tilmed at skræddersy de enkelte rejsemuligheder efter dine ønsker, så du kan få lige præcis den Hawaii rundrejse, du går og drømmer om.

Rundrejse med strande, ø-liv og naturoplevelser i særklasse

Som feriedestination er Hawaii kendt for sine hvide strande og de høje bølger, der giver gode muligheder for surfing, hvis man ikke vælger at tilbringe tiden under vandet med snorkling eller dykning. Lige så meget som der er at se over vandet, er der nemlig også at se under vandet. De frodige vulkanøer huser et særligt dyreliv, både over og under havets overflade, som man som besøgende kan komme helt tæt på. På land kan man i tillæg til den unikke natur også opleve hyggelige byer som Lahaina og Honolulu by samt historiske seværdigheder som Pearl Harbor. Der er dog ingen tvivl om, at det er destinationer som Waikiki stand, vulkanerne på Big Island, vandfaldene på Kauai, Mauna Kea bjerget og Waimea canyon, der vil efterlade et helt uudsletteligt indtryk – som vil følge dig længe efter din Hawaii rundrejse.

Der er således utroligt meget at se og opleve på Hawaii, og derfor anbefaler vi her hos USA Rejser også at man tager på rundrejse til Hawaii, så man kan få så meget ud af sin rejse til den populære øgruppe som muligt. Dette er også idéen bag vores ’Hawaii ø-hop’, men vælger du at rejse i samarbejde med os hos USA Rejser, har du også mulighed for at skræddersy en helt unik rundrejse til Hawaii , der imødekommer alle dine ønsker og behov. Vi står klar til at stille vores mangeårige erfaring og vores kontakter til rådighed for dig, så du kan få lige den ferie, du går og drømmer om. Begynd derfor planlægningen af din Hawaii rundrejse eller kør selv-ferie allerede i dag.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html