Hawaii

Priser fra 12.595

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, indenrigsfly, hotel alle nætter. 
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

På udkig efter de bedste Hawaii rejser, og billige ø-hop rejser til Hawaii?

Vi specialiserer os i Hawaii ø-hop rundrejser, og sørger også for billige flybilletter til Hawaii. Vores amibition er her at give et helspektret tilbud på en skræddersyet rejse, hvor i oplever de mest eksotiske og eksklusive destinationer, og samtidig får en god pris på det hele – en oplevelse i top.

Hvad enten du er til afslapning, oplevelser i den smukke natur eller surfing, er Hawaii en fantastisk destination, du ikke må gå glip af. Du kan udforske hele Hawaii i bil som kør-selv ferie med USA Rejser; vi sørger for det hele går gnidningsfrit.

Udforsk de tropiske strande, fascinerende vulkaner og eksotiske øer. Hawaii kan byde på spændende og kendte destinationer såsom Oahu hvor Honolulu ligger, Maui, Pearl Harbor, Big Island og Waikiki Beach. Oplev snorkling, uendelige smukke strande og havskildpadder.

I Oahu kan du slappe af som solelsker og nyde strandene ligesom surfere og dykkere der rejser hertil langvejs fra, for at opleve det helt unikke miljø, om det er de gode surfingbetingelser i havets enorme bølger på nordkysten, eller koralrevene og de mange farvestrålende fisk man kan opleve ved snorkling.

Her på siden kan du læse mere om vores ø-hop og dens unikke destinationer. Kontakt os og få et unikt tilbud, gratis og uforpligtende, allerede i dag.

Hawaii Ø-hop - 15 dage

USA Rejser tilbyder 3 fantastiske ø-hop ture på Hawaii, hvor I får rig mulighed for at udforske dette skønne ø-paradis. 3 muligheder a 15 dage på dejlige Oáhu i kombination med Maui eller Big Island, eller oplev alle 3 øer på én gang. Uanset valg, så er garantien for en ekstraordinær og vidunderlig ferie tilstede.

 

3 Rejseforslag

15 dage

Oáhu & Maui - pris fra 12.595

Dag 1-7 Honolulu

På denne fantastiske tur starter I med 7 nætter i Honolulu, der er hovedstaden på øen Oáhu. Honolulu er en moderne storby med masser af muligheder. Her finder du også Hawaiis mest berømte strand, Waikiki Beach, der i den grad er indbegrebet af paradis. Derudover kan du tage en tur i Honolulu Zoo, fordybe dig i historien på Pearl Harbor Visitor Center, eller nyde en fantastisk udsigt fra Aloha Tower, der er Hawaiis vartegn.

 Dag 7-15 Maui

Næste stop er den naturskønne ø Maui. Du kan vandre i junglen, bade i vandfald eller dase på nogle af verdens bedste sandstrande. Her er smukke ananasplantager og golde månelandskaber omkring den sovende vulkan Haleakala. Tag fx på vandretur i Haleakala Nationalpark. Med en snorkle– eller dykkertur kan du under havets overflade opleve en hel ny fantastisk og facinerende verden.

Priser fra 11.995 kr.

15 dage

Oáhu & Big Island

Dag 1-7 Honolulu

Start ferien i Honolulu, der er hovedstaden på øen Oáhu. Honolulu er en imponerende storby med masser af udflugtsmuligheder. Det er også her, du finder den berømte sandstrand, Waikiki Beach, der i den grad er indbegrebet af paradis. Sandet er hvidt og vandet er varmt. Derudover kan du tage en tur i Honolulu ZOO eller fordybe dig i historien på Pearl Harbor Visitor Center, inden turen går ud til mindesmærket for de faldne.

Dag 7-15 Big Island

Tilbring den næste uge i Kona, på Hawaiis største ø, Big Island. Her finder du en af verdens mest aktive vulkaner, Kilauea. Er du til aktiv ferie, er denne ø et godt udgangspunkt. Her er masser af vandreruter. Tag fx på en dagsudflugt  til den sovende vulkan Haleakala. På Big Island finder du også skønne strande hvor sandet er sort. Asken fra vulkanen Kilauea er nemlig skyld i sandets sorte farve.

Priser fra 11.995 kr. 

15 dage

Oáhu, Big Island & Maui

Dag 1-6 Honolulu

Start med 5 nætter i skønne Honolulu. Shop i den moderne storby, nyd livet på den berømte strand Waikiki Beach, fordyb dig i historien omkring Pearl Harbor eller se den fantastiske udsigt fra Hawaiis vartegn.

Dag 6-11 Big Island

Næste stop er dejlige Kona, Hawaii Big Island. Oplev en af verdens mest aktive vulkaner, vandreture, kridhvide - og sorte sandstrande.

Dag 11-15 Maui

Sidste stop er naturskønne Maui, hvor du bl.a. kan vandre i junglen og bade i vandfald. Se også det fantastiske landskab omkring den sovende vulkan Haleakala.

Priser fra 12.555 kr.
 

Hawaii Ø-hop har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Hawaii t/r, Indenrigsfly, inkl. alle skatter og afgifter.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • De smukke strande
 • Honolulu by
 • 8 forskellige øer
 • Lækkert lokal mad
 • The Aloha State
 • Snorkling
 • Molokini Island
 • Mauna Kea bjerget
 • Pearl Habour
 • Havskildpadder
 • Hana Road
 • Fantastisk vejr
 • Frodige regnskove
 • Vulkaner
Top