Hawaii

Priser fra 15.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 15.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr 21.995


Prisen er inkl. fly t/r, indenrigsfly, hotel alle nætter. 
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

På udkig efter gode og billige ø-hop rundrejser til Hawaii?

Vi specialiserer os i Hawaii ø-hop rejser, og vi sørger også for billige flybilletter til Hawaii. Vores ambition er her at give et helspektret tilbud på en skræddersyet rundrejse til Hawaii, hvor I oplever de mest eksotiske og eksklusive destinationer og samtidig får en god pris på det hele – en oplevelse i top.

Hvad enten du er til afslapning, oplevelser i den smukke natur eller surfing, er Hawaii en fantastisk destination, du ikke må gå glip af. Du kan udforske hele Hawaii i bil som kør selv-ferie med USA Rejser. Vi sørger for det hele går gnidningsfrit.

Udforsk de tropiske strande, fascinerende vulkaner og eksotiske øer. En Hawaii rundrejse kan byde på spændende og kendte destinationer såsom Oahu hvor Honolulu ligger, Maui, Pearl Harbor, Big Island og Waikiki Beach, og det er muligt at opleve snorkling, utroligt smukke strande og havskildpadder.

I Oahu kan du slappe af som solelsker og nyde strandene ligesom surfere og dykkere, der rejser hertil langvejs fra for at opleve det helt unikke miljø, om det er de gode surfingbetingelser i havets enorme bølger på nordkysten, eller koralrevene og de mange farvestrålende fisk man kan opleve ved snorkling.

Her på siden kan du læse mere om vores ø-hop rundrejse til Hawaii og dens unikke destinationer. Kontakt os og få et unikt tilbud, gratis og uforpligtende, allerede i dag.

Hawaii Ø-hop - 15 dage

USA Rejser tilbyder 3 fantastiske ø-hop rundrejser til Hawaii, hvor I får rig mulighed for at udforske dette skønne ø-paradis. 3 muligheder á 15 dage på dejlige Oáhu i kombination med Maui eller Big Island, eller oplev alle 3 øer på én gang. Uanset hvilken mulighed I vælger, så er garantien for en ekstraordinær og vidunderlig rundrejse tilstede.

 

3 Rejseforslag

15 dage

Maui & Oáhu

Dag 1-8 Maui

Første stop er den naturskønne ø Maui. Du kan vandre i junglen, bade i vandfald eller dase på nogle af verdens bedste sandstrande. Her er smukke ananasplantager og golde månelandskaber omkring den sovende vulkan Haleakala. Tag fx på vandretur i Haleakala Nationalpark. Med en snorkle– eller dykkertur kan du under havets overflade opleve en hel ny fantastisk og fascinerende verden. Vil man hellere holde sig oven vande, så kan det stærkt anbefales at tage på en guidet kajaktur på Mauis sydvestlige kyst ved Turtle Town, hvor man året rundt kan finde havskildpadder. Ønsker man at se lidt større dyr på sin kajaktur, så er der også mulighed for at komme på hvalsafari her.

Dag 8-15 Honolulu

Slut ferien af i Honolulu, der er hovedstaden på øen Oáhu. Start dagen ud med en traditionel hawaiiansk morgenmad, og nyd derefter den berømte strand Waikiki Beach, hvor sandet er hvidt og vandet er varmt. Skal man køles af kan man nyde den lokale specialitet, shaved ice, som oftest nydes med eksotiske smage som f.eks. ananas eller kiwi.

Priser fra 15.095 kr.
Prisen er pr. person

15 dage

Big Island & Oáhu

Dag 1-8 Big Island

Rejsen starter på Island of Hawaii, også kaldet Big Island. Hvis man ønsker en aktiv ferie med vandreture og utrolige mountainbike trails, så er Big Island perfekt. Drømmer man om at se øens storslåede vulkankratre fra oven, så er en spændende helikoptertur helt ideel. Har man en sød tand, så kan man overveje at besøge Hawaiian Vanilla Company, en lokal vaniljefarm, som byder på spændende, guidede rundture og her er der bl.a. mulighed for at smage vanilje-lemonade. Er man efter en dag fyldt med aktiviteter blevet sulten, så er det oplagt at tage til en luau, hvor helstegt pattegris står på menuen. Pattegrisen bliver stegt i en traditionel, underjordisk ovn. Til sidst men ikke mindst finder man på Big Island skønne strande, hvor sandet, grundet aske fra vulkanen Kilauea, er sort.

Dag 8-15 Honolulu

Tilbring den sidste uge i Honolulu, som er hovedstaden på Oáhu. I udkanten af byen finder man det store vulkankrater Diamond Head, der giver anledning til en idyllisk vandretur. Undervejs på ruten kan man bl.a. nyde den smukke udsigt af Honolulu skyline. Ønsker man en eksotisk smagsoplevelse, kan man besøge det lokale farmers market eller de japanske food courts, som Honolulu huser.

Priser fra 15.095 kr.
Prisen er pr. person

15 dage

Maui, Big Island & Oáhu

Dag 1-6 Maui

Første stop er naturskønne Maui, hvor du bl.a. kan vandre i junglen og bade i vandfald. Se også det fantastiske landskab og ikke mindst en af verdens smukkeste solopgange omkring den sovende vulkan Haleakala. Maui er også et fantastisk sted at snorkle og dykke. Her kan du fx tage med på en katamaran-tur fra Kaanapali stranden, som undervejs stopper flere steder, hvor man med sin snorkel kan gå på opdagelse. Stift bekendtskab med havskildpadder og farverige fisk. Efter nogle dejlige timer i vandet bydes der på en lækker BBQ buffet om bord.

Dag 6-11 Big Island

Tilbring de næste dage i Kona på Hawaiis største ø, Big Island. Her finder man en af verdens mest aktive vulkaner, Kilauea. Er du til aktiv ferie, så er denne ø et rigtig godt udgangspunkt. Her er masser af vandreruter. Man kan f.eks. tage en dagsudflugt til den sovende vulkan Haleakala. Øen byder også på eksotiske smagsoplevelser. Hvis man nyder en god kop kaffe, så kan det anbefales at besøge en af de omkring 650 kaffefarme, der ligger på vulkanerne Hualalai og Mauna Loas skråninger. Her kan man komme på en guidet rundtur, som slutter af med lækre smagsprøver.

Dag 11-15 Honolulu

Slut af med 5 nætter i skønne Honolulu. Shop i den moderne storby, nyd livet på den berømte strand Waikiki Beach, fordyb dig i historien omkring Pearl Harbor eller se den fantastiske udsigt fra Hawaiis vartegn Aloha Tower. Kualoa Ranch er et reservat, hvor man kan opleve den frodige regnskov på hesteryg eller på en heftig ATV safari. Det er også her utallige film og TV-serier er blevet indspillet som fx Jurassic World og serien Lost.
 

Hawaii Ø-hop har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Hawaii t/r, Indenrigsfly, inkl. alle skatter og afgifter.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • De smukke strande
 • Honolulu by
 • 8 forskellige øer
 • Lækkert lokal mad
 • The Aloha State
 • Snorkling
 • Molokini Island
 • Mauna Kea bjerget
 • Pearl Harbor
 • Havskildpadder
 • Hana Road
 • Fantastisk vejr
 • Frodige regnskove
 • Vulkaner
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html