Det rigtige Amerika

Start & slut i Denver

Priser fra 17.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 17.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 25.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Det rigtige Amerika - 22 dage

 

En spændende 22 dages kør-selv ferie, som tager dig gennem hele 8 stater. Vi kalder denne rejse for ”Det Rigtige Amerika”. Oplev staterne Colorado, South- og North Dakota, Wyoming, Montana, Utah, Idaho og det smukke Arizona. Udforsk en af de mange charmerende westernbyer, hvor befolkningen stadig bærer deres Stetson cowboyhat med stolthed.

 

Dag for dag program

Dag 1-2

Ankomst Denver, CO

Denver er udover at være gateway til bl.a. Rocky Mountains, også en storby med masser at byde på. Spændende restauranter, gode shopping muligheder samt en masse kulturelle seværdigheder danner rammen om byen. Besøg fx Capitol Hill, som er en kopi af den Capitol Hill, man også finder i Washington D.C. Besøg evt. Outlet Mall Castle Rock syd for Denver, hvor der er rigtig mange penge at spare.

Dag 2-4

Custer, SD

Kørsel: ca. 575 km.
South Dakota er nok mest kendt for Mt. Rushmore – De 4 præsident hoveder, som er hugget ud i bjergene i Black Hills. Et imponerende stykke kunstværk, som ikke ses andre steder i verden, i den størrelsesorden. Efter et besøg ved Mt. Rushmore, er Crazy Horse Memorial næste stop. Dette monument er finansieret gennem private midler, og udførelsen er derfor stadigvæk i gang.

Dag 4-6

Medora, ND

Kørsel: ca. 450 km.
Kør mod nord til det smukke North Dakota. Kør igennem Theodore Roosevelt National Park. I den lille by Medora er man kendt for sine traditioner. Her er det muligt at opleve den årlige country musical, der opføres i perioden juni til september. Denne musical giver et godt indblik i, hvor patriotiske amerikanerne virkelig kan være. Samme aften kan I fx også tage til Pitchfork fondue, hvor der bliver serveret store steaks på høtyve. Direkte fra grillen.

 

Dag 6-7

Billings, MT

Kørsel: ca. 450 km.
Montana er den stat i USA med flest km2 pr. indbygger, så det er ikke storbyer der præger denne stat. I Billings bør man tage på opdagelse og besøge byens øl- og vodkabryggerier, som ligger i gåafstand fra hinanden. Næste dag kører I på den smukke rute 212 via Red Lodge ned til Yellowstone National Park.

Dag 7-11

Yellowstone, WY

Kørsel: ca. 325 km.
Gå på opdagelse i USAs første nationalpark, som ligger godt 2.000 meter over havets overflade. Oplev de mange gejsere heriblandt parkens mest kendte – Old Faithful. Med 250 aktive gejsere gør det Yellowstone til den park med flest af slagsen. Tag på vandretur og oplev bl.a. bisonokser, prærieulve, antiloper og bjørne, enten til fods eller på hesteryg.

Dag 11-12

Jackson, WY

Kørsel: ca. 150 km.
Når I kører videre fra Yellowstone NP. vil I automatisk køre igennem den smukke Grand Teton NP. De smukke bjergformationer ses ude i horisonten i højre side, når I kører mod Jackson Hole. Parken er opkaldt efter bjerget Grand Teton der med sine over 4.000 meter rager godt op i landskabet. Ved ankomst til den lille cowboy by Jackson, er et besøg på den berømte Million Dollar Cowboy Bar et must. Baren er bygget op i gammel cowboystil med sadler som barstole.

Dag 12-13

Salt Lake City, UT

Kørsel: ca. 450 km.
Staten Utah er nok mest kendt for sine røde klippeformationer og mormonske tro. Hele Salt Lake City er bygget op omkring Temple Square, hvor den momonske kirke har deres hovedsæde. Tag ind og se Temple Square og få en rundtur af ”søstrene”. Gå ind i Tabernacle, som har den allerbedste akustik. Her kan man høre, når man taber en blyant i den anden ende af lokalet.

Dag 13-14

Bryce Canyon, UT

Kørsel: ca. 425 km.
Besøg den smukke park med klippesøjler, der står som spidser mod himlen. Parken er opkaldt efter Ebenezer Bryce, som sammen med sin kone, valgte at bosætte sig ved Bryce Canyon i 1875. Ved hotellet Best Western Ruby´s Inn er der mulighed for at udforske området på hesteryg, i sadlen på en cykel eller ATV. Endvidere er der mulighed for, på udvalgte dage, at opleve den amerikanske westernsport rodeo.

Dag 14-16

Grand Canyon North Rim, AZ

Kørsel: ca. 250 km.
Grand Canyon kan ses fra både den nordlige og sydlige del. Alt imens de fleste turister besøger Grand Canyon South Rim, har vi valgt, at I på denne tur kommer forbi den mindre turistede North Rim. Her er der mulighed for at se de stejle skranter med et panorama view man dårlig kan forestille sig, før man står der. Grand Canyon er en af de mest besøgte national parker i USA og er ikke til at komme udenom, når man først er på disse kanter.

Dag 16-18

Page, AZ

Kørsel: ca. 195 km.
Page er en lille by i det nordlige Arizona. Byen ligger i gåafstand til to af USA’s mest spektakulære klippeformationer. De bløde former, som karakteriserer klipperne i Antelope Canyon er et resultat af regnvand, der igennem tidernes løb har oversvømmet og sat sit smukke præg på området. Tæt på Page finder man også Horseshoe Bend; et utrolig flot sted hvor Colorado River tager et sving formet som en hestesko.
Lake Powell ligger i kort afstand til Page og er helt klart et besøg værd. Lej fx en båd eller kajak og brug dagen på søen, som er menneskeskabt og stod klar i 1963.

Dag 18-19

Kayenta - Monument Valley, AZ

Kørsel: ca. 350 km.
På grænsen mellem Arizona og Utah finder man Monument Valley. Parken er privatejet og drives af Navajo stammen, som også har et besøgscenter. Monument Valley virker muligvis bekendt, fordi parkens smukke klippemonumenter er med i alverdens western- og reklamefilm. Det er muligt at køre gennem parkens ca. 17 miles lange strækning i bil, men man skal være opmærksom på, at vejene ofte er ujævne. Vil man ikke udsætte sin lejede bil for alt for meget rødt støv, er det muligt at købe billetter til guidede ture gennem dette smukke naturfænomen. På vejen mod Durango er nationalparken Mesa Verde absolut et besøg værd. Se hvordan Anasazi-folket byggede deres huse, direkte ind i bjergsiderne.

Dag 19-21

Durango, CO

Kørsel: ca. 250 km.
Durango er en lille by i det sydøstlige Colorado. Byen blev bygget i takt med, at mineindustrien voksede. Tag toget op langs Animal River Valley, hvor jernbanen snor sig gennem San Juan bjergene. Vidste man ikke bedre, ville man næsten tro, at det store damptog kører udover skrænten. Den smukke togtur går op til Silverton, hvorefter man 1,5 time senere kan tage den 3 timer lange togtur tilbage til Durango. Det er uden tvivl en af de smukkeste ture man kan opleve i USA.

Dag 21-22

Denver, CO

Kørsel: ca. 550 km.
Tilbage i Denver, kan I se tilbage på en af de smukkeste ture man kan køre i USA. Hvis man er til natur, kultur og rigt dyreliv er denne rundrejse absolut den helt rigtige.

Det Rigtige Amerika har følgende inkluderet:

 • Flybillet Denver t/r, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 21 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Denver
 • Mount Rushmore
 • Crazy Horse Memorial
 • Yellowstone
 • Medora
 • Salt Lake City
 • Bryce Canyon
 • Monument Valley
 • Million Dollar Cowboy Bar
 • Bisonokser
 • Durango
 • Old Faithful gejseren
 • Capitol Hill i Denver
 • Den momonske kirke
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html