Alaska

Start & slut i Anchorage

Priser fra 15.995

V/2 voksne i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Rejseperiode maj til august.

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Alaska The last Frontier - 8 dage

Tag med USA Rejser på en fantastisk rejse til Alaska, hvor turen foregår med tog, bil og båd. Kom helt tæt på den vilde natur, hvor der er mulighed for at spotte grizzlybjørne, karibu, ørne, ulve og mange andre vilde dyr.
Oplev den smukke natur fra første parket, på denne rundrejse på egen hånd. Rejseperiode fra maj til august.

 

Dag for dag program

Dag 1

Ankomst Anchorage, AK

Vel ankommet til Alaska og Anchorage, Alaskas største by med ca. 300.000 indbyggere. Dagen i dag er på egen hånd, og kan bruges på fx
sightseeing rundt i Anchorage. Fra byen udgår der mange spændende udflugter som fx gletsjervandring, 4x4 jeepsafari, hundeslædekørsel, kajak - og kanopadling.

Dag 2

Anchorage til Denali, AK

Togrejse: ca. 7.5 time
Fra Anchorage togstation går turen med Alaska Railroad nord på til Denali nationalpark. Oplev de smukke bjerge og grønne enge fra panoramavognen, hvor der også serveres mad. Snacks og drikkevarer kan købes om bord. Efter ankomst til stationen i Denali nationalpark går turen til hotellet i Denali by, som ligger lidt uden for parken.

Dag 3

Denali til Fairbanks, AK

Togrejse: ca. 4 timer
Nyd en guidet tur dybt ind i Denali nationalparken, hvor der er mulighed for at spotte bjørne, ulve, karibu og meget mere. Turen foregår med engelsktalende guider i amerikanske skolebusser. En utrolig oplevelse hvor man kommer helt tæt på naturen, og mulighed for at tage nogle flotte fotos. Oplev Mount Denali som er
Nordamerikas højeste bjerg på 6.144 meter.
Om eftermiddagen går turen mod Fairbanks med Alska Railroad.

Dag 4

Fairbanks, AK

Fairbanks er Alaskas anden største by med ca. 33.000 indbygere. Brug dagen på at opleve denne aktiske by med mange spændende aktiviteter og museer. Besøg fx byens eneste museum dedikeret til historien om hundeslæden hvor også grønland nævnes. Der også mulighed for at besøge en hundeslædekennel, hvor de lokale
opdrætter og træner husky hunderacen.

Dag 5

Fairbanks-Valdez, AK

Kørsel: ca. 585 km.
Turen går fra Fairbanks i lejebil, som afhentes dagen før, således at dagen kan startes tidligt. Køreturen i dag går mod Valdez via udkanten af Wrangell-St Elias nationalpark. Dagen i dag står i naturens tegn med smukke bjerge og skovområder, selvom der køres på Richardson motorvejen. Husk at gøre stop undervejs for at nyde udsigten, og evt. spotte dyrelivet. Husk altid at have et kamera ved hånden - man ved jo aldrig hvornår man spotter en bjørn fx.!

Dag 6

Valdez, AK

Kørsel: ca. 585 km.
Efter ankomst og check in på hotellet, er resten af dagen i Valdez på egen hånd. Byen med sine ca. 4.000 indbyggere byder på mange spændende udflugter, aktiviteter og ikke mindst shopping muligheder. Fra Valdez er det muligt at tage på udflugt med fx Stan Stephens Cruises, som sejler ud til den fantastiske Colombia gletsjer. Denne gletsjer er en af Alaskas største og mest imponerende. På dette dejlige cruise er der også mulighed for at spotte havoddere i vandoverfladen. I juli måned er det muligt at opleve den fantastiske midnatssol. !

Dag 7-8

Valdez-Whittier-Anchorage, AK

Kørsel: 7 timer med færge og ca. 96 km. i bil.
Dagen starter med at stige om bord på Alaska Marine Ferry Highway, hvor de næste 7 timer skal spenderes. Husk, at have en varm jakke og et kamera i nærheden, da meget af tiden bruges oppe på dækket. Igen er der første parket til naturen, alt i mens færgen sejler gennem det smukke Prince William Sound. Et fjordområde med bjerge og flere hundrede små øer. På vejen mod Anchorage passeres de mere kendte øer som Whittier og Cordova. Langs fjorden lever mange af de oprindelige Alska indfødte. Efter en lang dag checkes der ind på hotellet i Anchorage, hvor der er tid til at gøre de sidste indkøb. Bilen afleveres i lufthavnen på dag 8 inden turen går hjem til Danmark.

Alaska The Last Frontier har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Anchorage t/r, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • Togbillet med Alaska Railroad på Adventure Class. Mulighed for opgradering til GoldStar Service. 
 • Færgeoverfart inkl. bilreservation.
 • 7 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Highlights på turen

 • Anchorage by
 • Denali Nationalpark
 • Spotte grizzlybjørne
 • Mount Denali
 • Tæt på Polar Cirklen
 • Fairbanks
 • Husky Hunde
 • Hundeslæde museet
 • De lokale eskimosamfund
 • Nordlys museet
 • Sejle på fjorden
 • Vandring
 • Fantastiske bjergkæder
 • Shopping
Top