Rundrejser til Østkysten i USA

Østkysten

De bedste rundrejser til USA’s østkyst

Kalder USA's østkyst på dig? De mange storbyer og den vidunderlige natur? Så kan du i samarbejde med os her hos USA Rejser endelig få planlagt den perfekte kør selv-ferie! Vi er nemlig eksperter i at arrangere rundrejser og kør selv-ferier i USA, og vi står meget gerne for at hjælpe dig med at udleve din amerikanske drøm. Tager du på en rundrejse til østkysten i USA, kan du nemlig opleve det fantastiske land helt på egen hånd, og du bestemmer selv farten - det er en af de helt store fordele ved en kør selv-ferie.

Vi sørger for at arrangere alt det praktiske på forhånd, så du blot skal læne dig tilbage og nyde turen – og alle de oplevelser, der følger med. Selve oplevelserne sørger vi naturligvis også for at tilpasse efter dine ønsker, og vi er altid fleksible. Ikke nok med, at vi har et godt samarbejde med flere hoteller i USA, så har vi også stor erfaring inden for rejsebranchen. Derfor kan vi skræddersy den helt optimale rundrejse til USA’s østkyst til dig. Læs og derfor hjælpe dig med at sammensætte en unik rundrejse og oplev østkysten, som du altid har drømt om det. Med os kan du få den autentiske "East Coast Experience", når du tager på din kør selv-ferie til USA’s østkyst!

Få uforglemmelige oplevelser på østkysten - Atlanterhavsruten

En af vores mange muligheder for at opleve østkysten, kalder vi Atlanterhavsruten. Uanset om du foretrækker at opleve havet fra kajen i en af USA’s største byer, eller du er mere til rå og urørt natur, så har kyststrækningen noget for dig. Alt dette giver denne specifikke rundrejse dig optimale muligheder for at udforske.

Kør selv-ferien starter i New York og tager dig derfra igennem flere af USA’s mest ikoniske byer, til flere velkendte destinationer og igennem meget af østkystens unikke natur – både langs havet og inde i landet. På turen kan du opleve både Philadelphia, Washington D.C., Great Smoky Mountains, Charleston, Savannah, St. Augustine, Fort Lauderdale, Key West og alt det andet, som USA's østkyst har at byde på.

Det er dig, der kører, og derfor bestemmer du også helt selv, hvordan din ferie skal forløbe. På samme måde er indholdet i vores rejse-pakker også kun vejledende, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy en unik kør selv-ferie hos USA Rejser. Hos USA Rejser er vi nemlig eksperter i alle typer rejser til USA, og vi har mange års ekspertise med at planlægge kør selv-ferier til dette alsidige rejsemål.

Vi hjælper dig på vej mod østkystens perler

Storbyferie eller naturoplevelse? Tager du på en rundrejse til USA's østkyst, behøver du ikke at vælge, og du kan opleve begge dele. Der er mange muligheder langs dens betagende kyststrækning, og vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige rundrejse – uanset om du er mest til en sightseeing tour eller en klassisk rundrejse, hvor vi arrangerer transporten for dig. Vi giver dig også mulighed for at opleve den ultimative road trip på USA’s verdensberømte Highway Route 66!

Læs mere om de individuelle muligheder her nedenfor og bestil en unik rundrejse eller kør selv-ferie hos USA Rejser. Vi opdaterer løbende vores udvalg af rejser og kør selv-ferier, så hold dig opdateret og kontakt os endelig på tlf. 33 13 15 30, hvis du har nogle spørgsmål.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html