Kør-selv rejser på Østkysten

Østkysten

De bedste rundrejser til østkysten

Her hos USA Rejser har vi et godt samarbejde med flere hoteller i USA. Derfor kan vi skræddersy den helt optimale rundrejse til østkysten til dig.

Med os kan du virkelig få den autentiske "East Coast Experience" når du tager din næste rejse til USA! Oplev en rigtig road trip på tværs af USA's verdensberømte Highway Route 66! Eller tag på rundrejse på hele østkysten - fra Niagara Falls til Boston til New York og Washington D.C.

Vi vil løbende opdatere vores sektion med rundrejser til østkysten, når vi har sammensat flere, så hold dig opdateret og læs mere om vores rejser til USA.

 

Det bedste af to verdener

Storbyferie eller naturoplevelse? Med en dejlig rundrejse til østkysten behøver du ikke at vælge. Med USA Rejser har du mulighed for at opleve begge dele! 

Der er mange muligheder og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige rejse til USA - om det gælder en sightseeing tour på østkysten eller en klassisk road trip!

Du kan opleve the "East Coast" med en kør-selv ferie eller på en rundrejse, hvor vi arrangerer transporten for dig.

Læs mere og lad USA Rejser skræddersy din drømmeferie til USA - har du nogle spørgsmål skal du bare ringe til os på 33 13 15 30.

Top