Atlanterhavsruten

Start i New York & slut Fort Lauderdale

Priser fra 16.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 16.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 24.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje. 
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser. 
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder. 
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Dag 1-5

New York, NY

Byen der aldrig sover, The Big Apple – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade  Center Observatory. Stå på Times Square hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn  Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Statue of Liberty? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dage 5-7

Philadelphia, PA

Togrejse: ca. 1,5 timer
Syd for New York ligger Philadelphia også kaldet Amerikas fødested. Det var her tilbage i 1776 at uafhængighedserklæringen blev underskrevet. Byen spiller en meget vigtigt historisk rolle for Amerikanerne, og dette ses også på de mange museer og historiske monumenter, som findes rundt om i byen. Den berømte ”Liberty Bell” er udstillet og kan besøges mod et mindre gebyr. Philadelphia er en gå-venlig by og mange butikker, cafeer og restauranter pryder byens centrum.

Dag 7-10

Washington, D.C.

Togrejse: ca. 2 timer
Washington D.C., byen som huser den mest magtfulde person i verden – USAs præsident. Det Hvide Hus, Arlington kirkegård og de mange mindesmærker fra de krige USA har deltaget i er blot nogle af de ting, man bør opleve, når man
besøger USAs hovedstad. Smithsonian består af 15 museer i Washington D.C., som hver især har sine egne spændende udstillinger. To af de mest populære er ”Air and Space” og ”African American History and Culture”. Lidt uden for Washington centrum finder du den lille hyggelige bydel Georgetown. Her er der mange små cafeer og restauranter. Georgetown minder mest af alt om en britisk landsby fra midt 1800-tallet, med små gader og en kanal, der løber gennem byen. Et godt alternativ hvis ikke man ønsker at bo i centrum af Washington D.C.

Dag 10-12

Great Smoky Mountains, TN

Kørsel: ca. 800 km.
Med mere end 11 millioner besøgende hvert år er Great Smoky Mountains den mest besøgte nationalpark i USA. Dens unikke, storslåede natur og det rige dyreliv tiltrækker hvert år mange besøgende fra hele verden. Den mest berømte beboer i Great Smoky Mountains er den amerikanske sortbjørn. Parken gemmer dog på meget mere end det. Der findes omkring 65 forskellige pattedyr, 67 forskellige fiskearter og flere end 80 slags reptiler i parken. Great Smoky Mountains er gratis at besøge. Ikke langt derfra finder man temaparken Dollywood, som ejes af Dolly Parton - The Queen of Country Music.

Dag 12-14

Charleston, SC

Kørsel: ca. 550 km.
Byen Charleston bliver ofte betegnet som en af de flotteste statshovedstæder i USA. Fort Sumter, som ligger i byen, er kendt for at være der, hvor de første skud blev affyret i den amerikanske borgerkrig. Byen kaldes ”Den Hellige By” på grund af de mange kirker, som ligger i byen. Boone Hall Plantation er en gammel historisk bomuldplantage, hvor man kan høre om slaveriet i sydstaterne.

Dag 14-16

Savannah, GA

Kørsel: ca. 175 km.
Savannah ligger ud til Atlanterhavet og har altid været en vigtig havneby. De store egetræer, tilgroet af mos, får en til at tænke på ”Borte med Blæsten”. En trolley tur gennem byen med stop ved de historiske steder er et godt udgangspunkt for at få det optimale ud af byen. Savannah emmer af historie og bl.a. en guidet tur på Bonaventure Cemetery er utrolig spændende. Naturhaven som senere blev en kirkegård blev grundlagt i 1849 og har nogle af de største egetræer tilgroet med spansk mos. Ganske som man kender det fra film og billeder.

Dag 16-18

St. Augustine, FL

Kørsel: ca. 300 km.
St. Augustine er USAs ældste by og blev grundlagt af de spanske opdagelsesrejsende i 1565. Byen bærer præg af mange forskellige nationaliteter, som gennem tiderne har forsøgt at erobre byen. St. Augustine downtown og hovedgade er lille, men også meget hyggelig og minder på ingen måder om en Amerikansk by. Byens vartegn er det flotte og imponerende fort ”Castillo de San Marco”, der blev bygget i det 17. århundrede. En god måde at komme rundt på i St. Augustine er med det lille røde tog som fragter dig rundt i byen, og viser alle de historiske bygninger. Hop af og på som man selv har lyst til hele dagen. Der er gratis transfer fra de fleste hoteller, til der hvor toget starter fra, hvis ikke man ønsker at have bilen stående. Toget kører hver dag fra 9.00 til 16.30.

Dag 18-20

Fort Lauderdale, FL

Kørsel: ca. 475 km.
På vej ned fra St Augustine anbefaler vi at man tager en tur forbi Kennedy Space Center. Oplev de imponerende raketter og rumskibe fra tiden da USA og Sovjetunionen kæmpede om herredømmet over månen og rummet. Man kan nemt bruge det meste af en dag her så husk at komme tidligt afsted fra St. Augustine. Fort Lauderdale ligger 45 km nord for Miami og er en by i rivende udvikling. Modsat Miami, som er en rigtig festby, er Fort Lauderdale lidt mere nede på jorden og familievenlig. En tur på hjuldamperen Jungle Queen tager jer igennem downtown Fort Lauderdale på ca. 90 minutter. Der er afgang om morgenen og om eftermiddagen. Ydermere tilbyder Jungle Queen også aften cruises, hvor der er ”dinner & show”, som tit er et hit for hele familien. Vil man gerne være foruden bil en enkelt dag, går der dagligt en water taxi fra Fort Lauderdale til Miami. Nemt og bekvemt bliver man fragtet frem og tilbage gennem kanalerne i Fort Lauderdale – Det er ikke uden grund at Fort Lauderdale bliver kaldt USAs Venedig.

Dag 20-22

Key West, FL

Kørsel: ca. 300 km.
Key West er en del af Florida Keys og det sydligste punkt i det kontinentale USA. For at komme ud til Key West skal man krydse 42 broer og denne køretur er hele turen værd. Den hyggeligste måde at komme rundt på øen er via cykel. Her kan man fx tage en tur ud til Fort Zachary Taylor Historic State Park. Fortet var bygget for at beskytte USAs sydligste kystlinje og spillede en stor rolle i bl.a. borgerkrigen og den spansk-amerikanske krig. Tag en tur ned af den populære fest-gade Duval Street, hvor den verdenskendte bar ”Sloppy Joe´s” ligger. For enden ligger Mallory Square, hvor det er meget populært at se solnedgangen fra. Efter nogle fantastiske dage på Key West går turen tilbage til Miami eller Fort Lauderdale og med flyet tilbage til Danmark. Husk at beregne god tid fra Key West til lufthavnen!

Atlanterhavsruten har følgende inkluderet:

  • Flybillet til New York og hjem fra Fort Lauderdale, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • 21 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi sammensætter hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html