Østkystens Perler

Start i Boston & slut i New York

Priser fra 11.195

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Østkystens perler - 18 dage

 

Tag med USA Rejser på denne charmerende rundrejse til USAs østkyst, som både indeholder storby og lokale oplevelser. Nyd det bedste fra New Yorks pulserende liv til Amish folkets rolige hverdag. Bo på hyggelige hoteller og charmerende Inns.

 

Dag for dag program

Dag 1-4

Ankomst Boston, MA

Velkommen til staten Massachusetts og New England staternes største by, Boston. Boston, blev grundlagt i 1630 af en gruppe puritanere fra England, og har spillet en stor rolle i USA´s historie. Tag en tur ned af den 4 km. lange Freedom Trail, som tager jer forbi 16 af byens mest historiske varetegn. Boston er med sin beliggenhed ud til Atlanterhavet, kendt for sine mange fiskerestauranter, så er man til fisk og skaldyr er man kommet til det rette sted.

Dag 4-5

Portland, ME

Kørsel: ca. 175 km.
Portland er Maines største by. Gå en tur ned af de brostensbelagte gader og nyd en lækker varm New England Clam Chowder. Er man først på disse kanter, er det næsten et must at prøve den lækre mad. Langs hele kysten i staten Maine finder du et hav af fyrtåne, helt tilbage fra 1800 tallet. Det mest berømte hedder West Quoddy Head, og ligger i byen Lubec. Helt klart et besøg værd.

Dag 5-6

Jackson, NH

Kørsel: ca. 125 km.
Jackson er beliggende i smukke White Mountains National Forest. Området er kendt for sine naturskønne ruter gennem parken, som er vurderet til at være noget af det smukkeste i det nordøstlige USA. Dele af parkens ruter er blevet brugt af rejsende gennem århundrede. Du vil i horisonten se bjerget Mt. Washington som er 1917 meter højt, og som er opkaldt efter USAs første præsident George Washington.

Dag 6-7

Manchester, VT

Kørsel: ca. 300 km.
På vej fra Jackson, er der rig mulighed for at køre gennem White Mountain- og Green Mountain National Forest. Her kan man opleve et rigt dyreliv med alt fra de amerikanske sortbjørne, bævere, coyoties til de hvidhalede hjorte. I vintermånederne er det muligt at stå på ski i området, men parken bliver også brugt til at vandre og cykle i. Det er også muligt at komme rundt i parkens stisystem på hesteryg. Manchester er en stille, men meget hyggelig og ikke mindst historisk by. Den ligger smukt mellem bjerge og skove. Efteråret er blandt en af de mest populærere rejseperioder grundet de mange efterårsfarver som bladene falmer til.
Skal man have stillet sin shoppelyst findes der i Manchester et outlet hvor du kan få alt hvad hjertet begærer.

Dag 7-9

Finger Lakes, NY

Kørsel: ca. 400 km.
Området omkring Finger Lakes er rigt på udendørsaktiviteter. Uanset om det er en cykeltur rundt i området eller en kajak tur på en af de smukke søer, så har de det hele her. Ved Finger Lakes National Park er det også muligt at besøge et af de lokale bryggerier, vingårde eller cider producenter. Området er især kendt for sin store producering af Riesling.

Dag 9-10

Niagara Falls, ON

Kørsel: ca. 200 km.
Ingen tur til det østlige USA er fuldendt, uden man kommer forbi Niagara Falls.
For at få den bedste udsigt, skal man dog bevæge sig over på den canadiske side, hvor enorme vandmasser vælter ned i dybet af det kæmpe vandfald. Niagara Falls er i dag omringet af kæmpe skyskraberhoteller, hvor man ofte kan få et værelse med udsigt over det enorme naturfænomen.
En tur med båden Maid of the Mist, som sejler op til vandfaldene kan varmt anbefales.

Dag 10-11

Amish Country, PA

Kørsel: ca. 575 km.
De fleste har nok hørt om Amish folket og deres anderledes livstil. Intercourse er en lille by i det sydvestlige Pennsylvania, med knap 1.300 indbyggere. Det er her, mange Amish folk har deres daglige gøremål. Oplev et område, hvor dét at køre i hestevogn er lige så normalt, som når vi andre kører bil, og hvor landmanden pløjer marken med naturlige hestekræfter og ikke med hjælp fra maskineri. USA Rejser anbefaler middag på Amish Stoltzfus Farm Restaurant.

Dag 11-14

Washington, D.C.

Kørsel: ca. 200 km.
Washington D.C., byen som huser den mest magtfulde person i verden – USA´s præsident. Det Hvide Hus, Arlington Cemetery og de mange mindesmærker fra de mange krige USA har deltaget i, er blot nogen af de ting man skal se, når man kommer til hovedstaden i det enorme land. Er man til museer, er der rig mulighed for at finde noget, som interesserer en. Smithsonian er gratis og består af 14 museer, som hver især fokuserer på forskellige emner. Lidt uden for Washington centrum finder du den lille hyggelige bydel Georgetown. Her er der mange små cafeer og restauranter. Georgetown minder om en britisk landsby fra midt 1800 tallet, med små gader og en kanal, der går gennem bydelen. Et godt alternativ, hvis ikke man ønsker at bo i centrum af Washington D.C.

Dag 14-18

New York, NY

Kørsel: ca. 375 km.
Byen der aldrig sover, The Big Appel og Gotham City – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square, hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadsertur på Brooklyn Bridge og kom ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Statue of Liberty?
Central Park er rammen for en dejlig dag ude i naturen selv om parken ligger midt i New York. Midt inde i parken kan du næsten ikke høre bilerne, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.
Mulighederne er uendelige og det er kun dig selv, der sætter grænsen.

East Coast Country har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Boston og hjem fra New York, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Hertz fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 17 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Freedom Trail
 • Samuel Adams Bryggeri
 • Dampede Hummer
 • Lokal vin og cider
 • Tag et smut til Canada
 • Maid of the Mist
 • Besøg Amish folket
 • Top of the Rock
 • Times Square
 • Outlet Shopping
 • Det Hvide Hus
 • Niagara Falls
 • Georg Town
 • Nationalparker
Top