Østkystens Perler

Start i Boston & slut i New York

Priser fra 15.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 15.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr 21.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Østkystens perler - 21 dage

Tag med USA Rejser på denne charmerende rundrejse til USAs østkyst, som både indeholder storby og lokale oplevelser. Nyd det bedste fra New Yorks pulserende liv til Amish folkets rolige hverdag. Bo på hyggelige hoteller og charmerende Inn´s.

Historiske Boston

Rundrejsen til østkystens perler starter i det historiske Boston, som er oprindelsessted for mange englændere og irere, der sejlede hertil i 1600-tallet. I Boston er der flere seværdige bygninger og restauranter, som skal prøves. Det er især meget præget og inspireret af det europæiske og britiske køkken med meget "seafood".

Jackson og Manchester

Ca. 250 km fra Boston ankommer I til Jackson som er et smukt natursted - og hvor det siges at disse ruter faktisk er det smukkeste man kan se i det nordøstlige USA. Der er noget om sagen for med sin beliggenhed i White Mountain National Forest er det et område med flotte træer og bjerge i baggrunden. 

I Manchester er der god mulighed for at opleve et frodigt natur- og dyreliv. Manchester er meget populært om efteråret, hvor efterårsfarverne især klæder træerne og bjergene. 

Det flotte Niagara Falls

Hvad ville en rundrejse til østkystens perler være uden et stop ved det legendariske Niagara Falls, der ligger lige ved grænsen til Canada. Her har I mulighed for at tage skønne naturbilleder, komme helt tæt på vandfaldet og ellers bare nyde et ophold på de lækre hoteller, som nu er i området - husk at bestille et værelse med en god udsigt til Niagara Falls!

Udendørs aktiviteter med Amish folket

Kom tæt på Amish folket med diverse aktiviteter - helt uden de moderne teknologier. Amish folket er et spændende folk som arbejder og fuldfører deres daglige gøremål på en meget anderledes metode. Således har de hestevogne, hvor vi andre har biler. Vi anbefaler en guidet tour her.

Storbylivet i D.C. og New York

Nu er det tid til at opleve Washington D.C. og New York - to storbyer med hver sin charme og historie. Washington D.C. er mere rolig, men stadig med den hektiske "buzz" som enhver storby har, hvor New York er ikonisk for sin glamour og "everyday-rush". Tag en taxatur i de ikoniske gule taxaer og tag det hele ind - oplevelsen, byen og menneskene. 

 

Dag for dag program

Dag 1-4

Boston, MA

Velkommen til staten Massachusetts og New Englands største by, Boston. Boston, som blev grundlagt i 1630 af en gruppe puritanere fra England, har spillet en stor rolle i USAs historie. Tag en tur ned af den 4 km lange Freedom Trail, som tager jer forbi 16 af byens mest historiske vartegn. Følg den røde streg gennem hele byen, og bliv klogere på de mange historiske bygninger samt slag der udspillede sig i Boston op gennem 1700- og 1800-tallet. Harvard University ligger lidt uden for Boston og er helt bestemt et besøg værd. Det store parkanlæg og de mange bygninger fortæller en lang historie, hvor nogen af verdens mest kendte skuespillere og Amerikanske præsidenter har gået. Tag metroen fra downtown til Harvard nemt og hurtigt. Maden i Boston er utrolig god og er med sin beliggenhed ud til Atlanterhavet kendt for sine mange fiskerestauranter - så er man til fisk og skaldyr er man kommet til det helt rette sted.

Dag 4-6

Jackson, NH

Kørsel: ca. 250 km.
Jackson er beliggende i smukke White Mountain National Forest. Området er kendt for sine naturskønne ruter gennem parken, som siges at være noget af det smukkeste i det nordøstlige USA. Store dele af parkens ruter er blevet brugt af rejsende gennem århundreder. Du vil i horisonten se bjerget Mt. Washington, som er 1.917 meter højt, og som er opkaldt efter USAs første præsident George Washington.

Dag 6-8

Manchester, VT

Kørsel: ca. 300 km.
På vej fra Jackson er der rig mulighed for at køre gennem White Mountain- og Green Mountain National Forest. Her kan man opleve et rigt dyreliv med alt fra de amerikanske sortbjørne, bævere og prærieulve til de hvidhalede hjorte. I vintermånederne er det muligt at stå på ski i området, men parken bliver også brugt til at vandre og cykle i. Det er også muligt at komme rundt i parkens stisystem på hesteryg. Manchester er en stille, men meget hyggelig og ikke mindst historisk by. Den ligger smukt mellem bjerge og skove. Efteråret er blandt en af de mest populære rejseperioder grundet de mange efterårsfarver som bladene falmer til. Skal man have stillet sin shoppelyst findes der i Manchester et outlet, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer til gode priser.

Dag 8-9

Niagara Falls, ON

Kørsel: ca. 575 km.
Ingen tur til det østlige USA er fuldendt, uden man kommer forbi Niagara Falls. For at få den bedste udsigt skal man på den canadiske side, hvor enorme vandmasser vælter ned i dybet af de kæmpe vandfald. Niagara Falls er i dag omringet af kæmpe skyskraberhoteller, hvor man ofte kan få et værelse med udsigt over det enorme naturfænomen. En tur med båden Maid of the Mist, som sejler helt op til vandfaldene, kan varmt anbefales.

Dag 9-11

Finger Lakes, NY

Kørsel: ca. 215 km.
Området omkring Finger Lakes er rigt på spændende udendørsaktiviteter. Uanset om det er en cykeltur rundt i området eller en kajaktur på en af de smukke søer, så har de det hele her. Ved Finger Lakes National Park er det også muligt at besøge et af de lokale bryggerier, vingårde eller cider producenter. Området er især kendt for sin store produktion af den søde vin Riesling, som kan nydes i idylliske omgivelser.

Dag 11-12

Amish Country, PA

Kørsel: ca. 400 km.
De fleste har nok hørt om Amish folket og deres anderledes livsstil. Bird-In-Hand er en lille by i det sydvestlige Pennsylvania med cirka 400 indbyggere. Det er her, mange Amish folk har deres daglige gøremål. Oplev et område, hvor dét at køre i hestevogn, er lige så normalt, som når vi andre kører bil, og hvor landmanden pløjer marken med naturlige hestekræfter og ikke med hjælp fra maskineri. USA Rejser anbefaler at tage en guidet tur med hestevogn.

Dag 12-15

Washington, D.C.

Kørsel: ca. 200 km.
Washington D.C., byen som huser den mest magtfulde person i verden – USAs præsident. Det Hvide Hus, Arlington kirkegård og de mange mindesmærker fra de krige USA har deltaget i er blot nogle af de ting, man bør opleve, når man besøger USAs hovedstad. Smithsonian består af 15 museer i Washington D.C., som hver især har sine egne spændende udstillinger. To af de mest populære er ”Air and Space” og ”African American History and Culture”. Lidt uden for Washington centrum finder du den lille hyggelige bydel Georgetown. Her er der mange små cafeer og restauranter. Georgetown, som i dag er hjemsted for mange studerende, har rødder tilbage til midt 1800-tallet med små gader og en kanal, der løber gennem byen. Et godt alternativ hvis ikke man ønsker at bo i centrum af Washington D.C.

Dag 15-17

Philadelphia , PA

Togrejse: ca. 2 timer
Philadelphia er en fascinerende by fyldt med historie, kultur og spændende oplevelser. Philadelphia er kendt som ”fødelandet for Amerika” og har en rig arv, der inkluderer Independence Hall, hvor USA’s uafhængighed blev erklæret, og Liberty Bell, et symbol på frihed og uafhængighed. Gå gennem de brostensbelagte gader i det historiske kvarter, hvor du finder charmerende arkitektur, museer og autentiske spisesteder,
der serverer den berømte Philly cheesesteak. Byen er også et kulturelt centrum med verdensklasse kunstmuseer som Philadelphia Museum
of Art, hvor du kan se værker af kunstnere som van Gogh og Picasso. Tag en løbetur op
ad ”Rocky Steps” foran museet for en ikonisk filmoplevelse.

Dag 17-21

New York, NY

Togrejse: ca. 4 timer
Byen der aldrig sover, The Big Apple – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town og nyd lækker lokalt mad. Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Lej en cykel og tag en tur igennem Central Park og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer. Tag en sejltur ud til Liberty Island og oplev den 46 meter høje frihedsgudinde, fra 1886, der var en gave fra Frankrig.

Østkystens perler har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Boston og hjem fra New York, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 18 hotelovernatninger på min. 3* hotel.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Freedom Trail
 • Samuel Adams Bryggeri
 • Dampede Hummer
 • Lokal vin og cider
 • Tag et smut til Canada
 • Maid of the Mist
 • Besøg Amish folket
 • Top of the Rock
 • Times Square
 • Outlet Shopping
 • Det Hvide Hus
 • Niagara Falls
 • Georgetown
 • Nationalparker
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html