Kør-selv rejser i Sydstaterne

Sydstaterne

Tag på en spændende og oplevelsesrig rundrejse og oplev sydstaterne i USA i dit helt eget tempo på denne kør-selv ferie. 

Hos USA rejser har vores kyndige USA rejseeksperter udarbejdet en grundig rejseplan, så du kan føle alle sydstaternes sanser. Denne rundrejse tager dig igennem en historisk præget musikalsk kør-selv ferie gennem de mange forskellige stater, der tilsammen udgør sydstaterne i USA. Oplev den vaskeægte sydstatscharme på en fantastiske rundrejse gennem Georgia, Mississippi og Tennessee, hvor der venter dig flere store livsoplevelser på stribe. Ønsker du at forlænge rejsen eller blot tilføje flere stop, skræddersyer vi naturligvis kør-selv ferien baseret på dine ønsker. 

Sydstaterne i USA


Sydstaterne i USA adskiller sig i den grad fra de øvrige stater. En rundrejse til sydstaterne kendestegnes med sol, varme samt fantastiske oplevelser. Uanset om du er en naturelsker, har passion for broget historie, en sød tand eller elsker du blot at danse, findes der bestemt noget for enhver smag. Denne rundrejse kombinerer netop sydstaternes charme med store naturoplevelser, fantastiske historier i massevis og så skal du naturligvis ikke snydes for den store musik og jazz kultur der her finder sted. Sydstaterne betegnes for musikkens højborg. Blues, Jazz og ikke mindst Rock'n'Roll stammer alle sammen herfra. 

Glæd dig til at møde den anden side af USA på sydstaterne, hvor der også venter dig en unik mad kultur. Det er nemlig også her Barbecue og Soul Food kommer fra. 

Top