Rundrejser i Sydstaterne i USA

Sydstaterne

Tag på rundrejse i Sydstaterne i USA

Sydstaterne i USA byder på en unik kombination af amerikansk historie og vilde naturoplevelser, der krydres med en sanselig musik- og madkultur. Der er dermed meget både at se og opleve, og derfor kan du med fordel vælge en ferietype, der giver dig mulighed for selv at bestemme slagets gang; nemlig en kør selv-ferie!

På den måde får du mest muligt ud af dit besøg, og planlægger du din kør selv-ferie i samarbejde med os her hos USA Rejser, hjælper vi dig med at skræddersy rundrejsen i sydstaterne fuldstændig efter dine ønsker. Nedenfor finder du et par eksempler på rundrejser til sydstaterne i USA, som vi har sammensat for at give unikke muligheder for at opleve sydens stemning, men vi hjælper dig også gerne med at sammensætte din helt egen drømmerejse fra bunden.

Hvad kendetegner Sydstaterne i USA?

Sydstaterne i USA adskiller sig fra de øvrige stater på mange måder, og der vil være noget for dig, uanset om du er naturelsker, har passion for broget historie, har en sød tand, eller om du elsker at danse. Derfor kan en rundrejse hertil indeholde netop sydstaternes charme med store naturoplevelser, fantastiske historier i massevis, og du snydes naturligvis ikke for staternes store musik- og jazzkultur. Sydstaterne i USA betegnes nemlig som musikkens højborg, og blues, jazz og ikke mindst rock'n'roll stammer alle sammen herfra!

Oplev unik mad og musik på din rundrejse

En af de rundrejser, som vores kyndige rejseeksperter her hos USA Rejser har udarbejdet, giver dig mulighed for at føle alle sydstaternes sanseindtryk. Denne rundrejse tager dig på en historisk og musikalsk kør selv-ferie gennem de mange forskellige stater, der tilsammen udgør sydstaterne i USA. Oplev den vaskeægte sydstatscharme på en fantastiske rundrejse gennem bl.a. Atlanta, Savannah, Nashville, Memphis og New Orleans, hvor der venter dig flere store livsoplevelser på stribe. Her vil du også blive forkælet med historiske fortællinger om de store musiklegender, der har deres rødder i området.

Glæd dig desuden til at møde den anden side af sydstaterne i USA, hvor der også venter dig en unik madkultur. Det er nemlig også her, barbecue og soul food kommer fra. Det er således ikke kun musikken, der forkæler sanserne, men også den varierede buffet af muligheder, som sydens madscene præsenterer dig for.

Vælg vores sammensætte rundrejse eller lav din egen

Uanset om du vil sammensætte din helt egen kør selv-ferie, eller om du vil tage udgangspunkt i én af vores rundrejser til sydstaterne i USA, matcher vi dine behov. Vi kan naturligvis kontaktes både før, under og efter rejsen, og vi stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed for, at du kan få den bedst mulige oplevelse. Derfor tilbyder vi ikke blot at hjælpe dig med at skræddersy rundrejsen i sydstaterne, men også at booke oplevelser og skaffe billetter forud for turen, så alt glider, når du først er taget afsted!

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html