De Amerikanske Sydstater

Start & slut i Charlotte

Priser fra 12.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 12.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 18.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

De Amerikanske Sydstater - 15 dage

Oplev de autentiske amerikanske sydstater på 15 dage. Denne kør-selv ferie starter i den fantastisk og meget charmerende by Charlotte, North Carolina. Turen tage dig med på en unik og autentisk amerikansk rejse til nogle af de bedste oplevelser inden for kultur, musik og "Soul Food, som kun staterne South Carolina, North Carolina og Georgia kan tilbyde! Husk at tænde for radion og hør de nyeste toner inden for Jazz, country, blues og rock’n’roll.
På denne kør-selv tur rundt i Sydstaterne vil du se storbyer, uberørte strande og lære meget om den amerikansk historie. Alt imens 
du nyder sydstaternes gæstfrihed og charme.

Mindeværdig kør selv-ferie i de amerikanske sydstater

Her hos USA Rejser er vi klar på at sende dig på en kør-selv-ferie i de amerikanske sydstater, som tager dig til imponerende storbyer med fantastiske restauranter, hvor du kan prøve lækker ”gumbo” eller ”grits”. Tag på opdagelse i mindeværdige naturreservater, hvor det er muligt at se et hav af vilde fugle, og lev dig ind i amerikansk kultur ved at se baseballstadioner eller besøge vilde motorcykelsamlinger.

Mulighederne er mange på vores kør selv-ferier i de amerikanske sydstater, men rundrejserne er specifikt sammensat, så du kan få en smag for sydstaternes unikke kultur og natur. Er der også noget, du selv har drømt om at se på din kør selv-ferie i de amerikanske sydstater, hjælper vi med at realisere det.

På rundrejsen får du indblik i en varmhjertet kultur

På kør selv-ferien vil du over blot 15 dage få et indblik i en kultur, som du sent vil glemme. Hvad består den kultur i? I de amerikanske sydstater hersker der en selvforståelse som på en måde uafhængige af resten af USA. Du vil på rundrejsen møde et stolt folk, et folk som værdsætter det frie liv over det meste andet og et folk som vil byde dig hjerteligt velkommen, hvad end det er omkring BBQ-grillen, til rodeo-showet eller NASCAR-ræset.

Lyder rundrejsen i sydstaterne som noget for dig? Vi iværksætter vores mange kompetencer og store erfaring med planlægning af rejser for, at du får den vildeste og mest mindeværdige kør selv-ferie i de amerikanske sydstater. Kontakt os i dag, så du kan komme afsted snarest.

  

Dag for dag program

Dag 1-3

Charlotte, NC

Turen starter i USA's 20ende største by, som også er en af de mest historiske byer i USA. Du finder det hele i Charlotte, hvor attraktionerne spænder fra oplevelser i højt tempo til rolige kulturoplevelser.
Charlotte blev grundlagt i 1755 og opkaldt efter den britiske konge George III's kone. "Dronningens by" var en rolig by indtil 1799, hvor der blev fundet guld i området, og derved tiltrak mange guldgravere. I dag er Charlotte i staten North Carolinas den største by med et af USA's mest omfattende finansdistrikter. Byen er meget overskuelig og er nemt at finde rundt i. Benyt letbanen til at komme fra den ene attraktion til den anden, herunder museer og sportsbegivenheder. Gold Rush-sporvognene ligner de historiske sporvogne og kører rundt i centrum, som er byens kulturelle hjerte.
Oplev byens forkærlighed for hurtige biler på Charlotte Motor Speedway, hvor de bedste NASCAR kørere, kører med op til 320 kilometer i timen. I NASCAR Hall of Fame finder du biludstillinger, videospil og motorsport udstillinger gennem tiden. Er du ude efter spænding, skal du besøge forlystelsesparken Carowinds Theme Park med rutsjebaner, et vandland med australsk tema samt masser af underholdning. Der er også mulighed for at prøve River Rafting i U.S. National Whitewater Center. I Charlotte kan du også finde mange andre familievenlige udflugter og aktiviteter i form af museer og flotte haver. Gå på opdagelse i det interaktive Discovery Place, hvor børnene kan lære mere om videnskab, eller kom helt tæt på de store rovfugle i Carolina Raptor Center.
På grænsen til South Carolina kan du i Daniel Stowe Botanical Garden beundre orkidéer og andre smukke blomster. Charlotts underholdningsdistriktet byder på masser af livemusik, barer og restauranter.

Dag 3-4

Wilmington, NC

Kørsel: ca. 325 km.
Efter nogle dejlige dage i Charlotte går turen til en mindre kendt del af North Carolina - Wilmington. Byen er hyggelig med mange gode restauranter. Et rigtig godt sted at tage en pause inden turen går videre. 

 

Dag 4-5

Myrtle Beach, SC

Kørsel: ca. 145 km.

Myrtle Beach ligger smukt på South Carolinas kyst, og emmer af sydstatscharme. Oplev de flotte og lækre sandstrande, smukke naturoplevelser og masser af vandaktiviteter.

Selvom de fantastiske strande mange smukke golfbaner lægger op til ren afslapning på din rejse til Myrtle Beach, er det også en by fuld af sydstaternes historie og med masser af hæsblæsende spænding. Hvis det er første gang, du besøger byen, kan du passende starte med en tur ned i downtown Myrtle Beach. Her finder du promenadens SkyWheel, som er et 57 meter højt Pariserhjul, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og de grønne skovområder der omkranser denne kulørfulde by.
Mød de lokale på Peaches Corner – en skøn autentisk amerikansk diner, hvor du bliver budt velkommen på ægte sydstatsmanér og kan nyde en lækker klassisk milkshake. Du finder selvfølgelig meget andet i Myrtle Beach end blot fine spisesteder og golfbaner i verdensklasse. Bilentusiaster kan få deres lyst styret med en blandingen af høj fart og testosteron på racerbanen Myrtle Beach Speedway. Her vil det være muligt at få en prøvetur sammen med en erfaren chauffør. I Myrtle Waves kan hele familien springe i bølgerne og more sig, inden turen fortsætter til forlystelsesparken Family Kingdom.

Området omkring Myrtle Beach har også spillet en vigtig rolle i sydstaternes historie, da det var her, der blev dyrket ris under Borgerkrigen. Den ris som mange slaver var med til at dyrke skulle brødføde de mange soldater som skulle sendes i krig. En tur til den historiske gamle by Georgetown samt South Carolinas Rice Museum er absolut et besøg værd. Her kan du få mere at vide om, hvordan det var at bo i sydstaterne under den Amerikanske Borgerkrig. Du kan fuldende din tur med at tilbringe en eftermiddag på Hopsewee Plantation – et af South Carolinas ældste og mest velhavende eksempler på livet på en plantage. Nyd den pragtfulde lokale flora og fauna i Huntingdon Beach State Park og Brookgreen Gardens, eller tag en tur i Waccatee Zoo. Myrtle Beach i South Carolina er virkeligt et dejligt sted at besøge.

 

Dag 5-7

Charleston, SC

Kørsel: ca. 155 km.
Byen Charleston bliver ofte betegnet som en af de flotteste statshovedstæder i USA. Fort Sumter, som ligger i byen, er kendt for at være der, hvor de første skud blev affyret i den amerikanske borgerkrig. Byen kaldes ”Den Hellige By” på grund af de mange kirker, som ligger i byen. Boonhall Plantation er en gammel historisk bomuldplantage, hvor man kan høre om slaveriet i sydstaterne.

Dag 7-9

Savannah, GA

Kørsel: ca. 175 km.
Savannah ligger ud til Atlanterhavet og har altid været en vigtig havneby. De store egetræer, tilgroet af mos, får en til at tænke på ”Borte med Blæsten”. En trolley tur gennem byen med stop ved de historiske steder er et godt udgangspunkt for at få det optimale ud af byen. Savannah emmer af historie og bl.a. en guidet tur på Bonaventure Cemetery med Shannon Scott er utrolig spændende.

Dag 9-10

Macon, GA

Kørsel: ca. 265 km.

Macon er en mindre amerikansk by i staten Georgia som blev grundlagt i 1823 på bredden af ​​Ocmulgee-floden. Byen har sit udspring fra Fort Hawkins som blev bygget i 1806. Fortet blev etableret som et officielt US Militær Fort samt Indianer centrum til at fremme handel og møde med de lokale indianere under oberst Benjamin Hawkins. Byen er opkaldt efter en højtelsket statsmand fra North Carolina, Nathaniel Macon.
Byen Macon har mange små hyggelige hoteller og restauranter og er et dejligt sted at gøre et stop før turen går videre. En by man normalt ikke selv ville tænke at besøge eller finde på et kort.

Dag 10-11

Montgomery, AL

Kørsel: ca. 300 km.

Mange besøger Montgomery, som er hovedstaden i Alabama, for at få et indblik i den vigtige rolle, som byen spillede i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Der er masser af spændende aktiviteter til en et par dage, men du kan også dykke dybt ned i historien under dit besøg inden turen går videre rundt i USA. Flere vigtige historiske protester og boykotter foregik nemlig her under kampen for ligestilling i 1950 og 1960érne. Et besøg i Montgomery byder på flere museer, biblioteker og mindesmærker, der omhandler bevægelsen.

Besøg Rosa Parks Library og Museum for at få mere at vide om vigtige begivenheder omkring borgerrettighedsbevægelsen. Her kan du læse om det altafgørende øjeblik, da den afroamerikanske Rosa Parks nægtede at afgive sin siddeplads i en bus til en hvid mand i 1955. Der er også flere udstillinger om den efterfølgende busboykot i Montgomery.

En tur til Dexter Parsonage Museum er også en spændende oplevelse, hvor du kan se huset, hvor Dr. Martin Luther King Jr. boede i seks år. Han anses for at være en af de mest betydningsfulde ledere af borgerrettighedsbevægelsen. Tag med på en rundvisning i han hjem for at lære mere om, hvordan Dr. King på en fredelig måde bidrog til kampen for racemæssig ligestilling i USA.

Civil Rights Memorial Center repræsenterer byen som en moderne by, mens den samtidig hædrer kampen for lige rettigheder og minder besøgende om borgerrettighedsaktivisternes lidelser. Læs mindepladen med indgraverede navne på de afroamerikanere, der mistede livet under kampen.

Montgomery er også et knudepunkt for litteratur og teater. Udforsk F. Scott and Zelda Fitzgerald Museum for at se huset, hvor det berømte forfatterpar boede. Du kan også nyde et skuespil i flotte omgivelser, hvor Alabama Shakespeare Festival afholdes. Her produceres der teaterforestillinger året rundt.

Montgomery blev opkaldt efter Richard Montgomery, der var en Irsk soldat, som anførte en mislykket invasion af Canada i det 18. århundrede. Somrene i regionen er meget varme og lumre, og vintrene er milde.

Når du er i området, kan det anbefales at prøve Alabamas specialiteter såsom østers, BBQ spareribs og "Baked Grits", der er majsgrød med ost – rigtig Soul Food.

Dag 11-12

Birmingham, AL

Kørsel: ca. 145 km.

Staten Alabamas største by, Birmingham, var engang centrum for borgerrettighedsbevægelsen, men har lagt sin turbulente fortid bag sig og er nu fuld af spændende oplevelser.

Nu om dage er der ikke mange spor tilbage af Birminghams industrielle rødder, og mange rejser til Birmingham på storbyferie eller som en del af en rundrejse for at opleve historie, kultur, musik og udendørsaktiviteter.

Birmingham ligger i udkanten af bjergkæden Appalachian Mountains, hvor du kan du få utallige oplevelser under åben himmel. Tilbring fx nogle timer i den over 4000 hektar store Oak State Mountain Park. Her kan du svømme i søerne, vandre på stierne, deltage i en guidet ridetur eller nyde en skøn frokost.

Et andet sted at nyde udendørslivet er i Railroad Park, et grønt område, der dækker 8 karreer i centrum af byen. Her kan du sætte dig ved søen og få pulsen ned med noget koldt at drikke. Du kan også bare slentre en tur under træerne langs stierne og vandløbene eller finde et roligt sted på en af græsplænerne. Børnene kan brænde noget krudt af på en af legepladserne.

Det er også i Birmingham, du finder Rickwood Field, som er et af USA's ældste baseballstadioner. Er du mere til motorsport, kan du besøge Barber Motorsports Park, som har en af verdens største motorcykelsamlinger. Et helt fantastisk syn.

Byens industrielle fortid kan du udforske på Sloss Furnaces. Det var oprindeligt et jernværk, men er nu museum, der tilbyder rundvisninger og hvor du kan se maskinerne og den underjordiske jernbanetunnel.

I midten af 1900-tallet var Birmingham plaget af mange optøjer og en del racehad desværre. Besøg det spændende Civil Rights District, et område på 6 karreer til ære for kampen for borgerrettigheder. Lær personer, steder og begivenheder fra perioden bedre at kende i Birmingham Civil Rights Institute og Kelly Ingram Park.

Birminghams blomstrende musikscene høres i byens mange klubber i centrum og under de talrige festivaler og begivenheder året rundt. I august kan du opleve Stokin’ the Fire BBQ and Music Festival. I maj står den på Do Dah Day, som er en kæmpe velgørenhedskoncert og byfest, der foregår i parkerne Caldwell and Rhodes.

Birmingham Alabama er et besøg værd for dig, der gerne vil høre mere om et væsentligt aspekt af USA's historie og samtidig nyde alle de moderne ting, denne fantastiske by har at byde på.

 

Dag 12-14

Atlanta, GA

Kørsel: ca. 235 km.
Atlanta er hovedstaden i staten Georgia. Byen hvor borgerrettighedsforkæmperen Dr. Martin Luther King Jr. blev født i 1929, og hvor du kan besøge Ebenezer Kirken, hvor han var præst. I Atlanta kan man også besøge ikonets gravsted. Atlanta er desuden hjemsted for adskillige store firmaer. Her finder man f.eks. Coca-Colas hovedsæde, hvor man kan høre historien om, hvordan den populære læskedrik blev opfundet af krigsveteran og farmaceut, John Stith Pemberton, og hvordan Coca-Colaen siden er blevet et verdensomspændende brand. Atlanta er også fødestedet for et af verdens største nyhedsbureauer, CNN hvor der bliver sendt direkte døgnet rundt. I Atlanta finder man også en utrolig smuk Botanisk Have, hvor man nemt kan tilbringe mange timer. Når mørket falder på tændes de mange tusinde lys i haven, og et spektakulært lysshow kan opleves.

Dag 14-15

Greenville, SC

Kørsel: ca. 235 km.

Greenville er en mindre hyggelig amerikansk by i South Carolina med store natur oplevelser.
Tage på udflugt ud til den ca. 35 km. lange nedlagte jernbane med masser af muligheder for gå-ture og leje af cykler. Den nedlagt jernbane besøges årligt at mere end 500.000 gæster.
Lige uden for byen finder du Lake Conestee Nature Preserve. Et smukt 400 hektar stort dyrelivsreservat, hvor du finder mere end 200 fuglearte. Gå på opdagelse på den mange stier i området.
Paris Mountain State Park ligger lidt nord for Greenville og byder på masser af campingpladser, kajakudlejning og mange km af vandre- og cykelstier. Dette er et fantastisk sted, hvis du trænger til at komme lidt ud af byen.
Greenville centrum byder på mange gode restauranter og dejlige barer. 

Retur

Charlotte, NC

Kørsel: ca.165 km.

Turen er ved at være slut og efter bilen er afleveret til biludlejningsselskabet, takkes der af for denne gang. Rejsen tilbage til Danmark påbegyndes.

Typisk vil flyene mod Europa afgår om eftermiddagen.

Det er muligt at kombinerer denne tur med et stop i fx Florida eller New York mod tillæg hvis dette ønske.

De Amerikanske Sydstater
har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Charlotte t/r, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Charlotte
 • Sydstaternes historie
 • Soul Food
 • Hængende Spansk Mos 
 • Fantastiske strande Myrtle Beach
 • Borte med Blæsten
 • Charleston
 • Borgerrettigheds bevægelsen
 • Savannah
 • Birmingham Alabama - BBQ
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html