Det Ukendte Amerika

Start i Houston & slut i Phoenix

Priser fra 13.295

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 13.295

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 17.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Det Ukendte Amerika -15 dage

Kæmpemæssige Texas kaldes også ”The Lone Star State”, og her er der rig lejlighed til at finde den indre cowboy eller cowgirl frem. 

Oplev det ægte vesten i Fort Worth og nyd country rytmerne på spillestederne i Austin. 

Rundrejsen starter i Houston, Texas, hvor du vil opleve lidt storbykultur både her og i San Antonio før vi tager dig rundt til de mere country-orienterede byer som Oklahoma, Amarillo og Holbrook. 

På turen er du garanteret at møde spændende mennesker i en kultur, hvor den gamle "Wild-West" filosofi stadig er i luften.

Se indiansk klippekunst, ørkenområder og den afsidesliggende og helt uforglemmelige Big Bend National Park. Især er ørkenområderne et smukt sted, hvor du let kan forestille dig historien på prærien og hestene.

Dag for dag program

Dag 1-2

Ankomst Houston, TX

Houston er den mest befolkede by i Texas. Byen er bl.a. kendt for sit Space Center, som er det officielle besøgscenter for NASAs Johnson Space Center. Her er der mulighed for at komme helt tæt på kontrolcentret, og se og lære om hvorfor det har haft så stor en betydning op gennem tiden – Specielt i 60érne og ved den første månelanding. Besøg evt. også det største holocaust museum i USA. Holocaust Museum Houston skifter løbende udstillingerne ud.

Dag 2-4

San Antonio, TX

Kørsel: ca. 325 km.
Tag en tur ned omkring San Antonio Riverwalk. Langs San Antonio River ligger restauranter og barer, hvor man kan sidde i fred og hygge sig. Op og ned ad floden kan man komme på guidede ture til omkring 100 kr. pr. person. San Antonio er også kendt for slaget ved Alamo. Denne meget korte krig fandt sted fra 23. februar til 6. marts 1836 mellem USA og Mexico.

Dag 4-7

Austin, TX

Kørsel: ca. 125 km.
Austin er kendt for musik i alle genre. Hele året har Austin en masse musik på programmet med festivaller og barer på 6th street. Tag en tur op til Capitol, som ligger for enden af Congress Avenue – i loftet er malet en stjerne, som symboliserer Texas ”Lone Star State". Congress Avenue Bridge er kendt for sine mange flagermus. Flagermusene kommer fra Mexico og højsæsonen for at flagermusene er i juli og august, hvor der er omkring 1,5 mio. flagermus, som kommer ud fra broen omkring solnedgang for at jagte insekter. Man kan enten vælge bare at gå ned til græsplænen, som ligger nede ved broen eller man kan komme ud på en bådtur, hvor man ser det hele fra vandet. Hvis man har brug for en dukkert, kan man evt. tage ud til Hamilton Pool Preserves, som er en naturskabt pool. Mellem maj og september skal der reserveres tid til at komme derud, grundet de mange mennesker, som ønsker at lægge vejen forbi.

Dag 7-9

Dallas, TX

Kørsel: ca. 325 km.
Byen som for alvor blev kendt på verdenskortet, da J. F. Kennedy blev skudt på åben gade foran Dealey Plaza i 1963. Derfor bærer byen også præg af den tragiske hændelse, hvor et besøg på The Sixth Floor Museum næsten er et must. Dallas er også stedet, hvor man kan besøge forbryder parret Bonnie & Clydes grave. De ligger dog ikke på samme kirkegård, så det kræver to separate udflugter. Er man til fart over feltet og et godt sug i maven, så er Six Flags noget man ikke må gå glip af. Six Flags Over Texas har nogen af de vildeste rutsjebaner, som kan sikre enten et godt grin eller kvalme til de som ikke kan klare mosten.

Dag 9-10

Oklahoma City, OK

Kørsel: ca. 325 km.
Turen går nu nordpå og ind i en ny stat. Oklahoma er den stat i hele USA, som har mest af den oprindelige del af Route 66 tilbage. Stop ved det historiske Route 66 varemærke i Catoosa – En 6 meter høj blåhval lavet i cement. Hvalen blev lavet af Hugh Davis tilbage i 1970érne som en gave til sin kone. Hvalen er i bund og grund en swimmingpool med vandrutsjebane og det hele, midt i en sø. Den blå hval besøges årligt af mange turister, som har hørt eller læst om den.

Dag 10-11

Amarillo, TX

Kørsel: ca. 425 km.
Fortsæt ned til det flade Texas. Dette område var tidligere rigt på bisonokser og beboet af Comanche stammen. Stop evt. ved Route 66 museet. Her kan du i billeder og tekst opleve Route 66 gennem de sidste seks årtier. Se den første restaurerede Phillips 66 benzinstation, U-Drop Inn café, hvor man på det høje spir kan se, hvordan der engang virkelig var gang i økonomien i området. Når man er i området omkring Amarillo bør man tage hen på Texas Steak Ranch, hvor man kan tage i mod udfordringen: ”Spis en hel bøf på 2 kg”.

Dag 11-13

Albuquerque, NM

Kørsel: ca. 450 km.
Ved ankomsten til New Mexicos største by,
Albuquerque, skal byen, der deles af Rio Grande floden, udforskes. Gå på opdagelse i byen nede omkring Central Avenue. Her findes rigtig mange Route 66 vartegn. I den historiske gamle by kan man få indblik i New Mexicos historie, hvor den spanske kolonimagt spillede en stor rolle. For at få den rigtige Route 66 følelse ind under huden, er Santa Fe et vigtigt punkt på ruten. Byen er, udover at være New Mexicos hovedstad, også USAs ældste hovedstad, som blev grundlagt på ruiner af en forladt by. Selvom Santa Fe mistede sin plads på Route 66 i 1938, er byen stadig velbesøgt. Besøg en af de mange kunstgallerier, som ligger i byen eller på markedet med moderne kunst.

Dag 13-14

Holbrook, AZ

Kørsel: ca. 325 km.
Staten Arizona byder her sine Route 66 gæster velkomne med en overvældende mængde handelsstationer. Gennem Petrified Forest vil man opleve forstenede træstammer, som er omkring 225 millioner år gamle. Petrified Forrest er den eneste nationalpark, hvor Route 66 kører igennem. Se den smukke solnedgang over ørkenen ved Kachina Point, inden turen går videre til hotellet i Holbrook.

Dag 14-15

Phoenix, AZ

Kørsel: ca. 300 km.
Phoenix er hovedstaden i staten Arizona og er også den største by med omkring 1,3 mio. indbyggere. Er man til vandreture, er Camelback Mountains en af de mest populære hiking trails, så man skal forvente en del trafik, hvis man tager derud i weekenden. I forstadsbyen Scottsdale finder man mange kunstgallerier, hvor der er lidt for enhver smag. Har man lyst, kan man tage til Old Town Scottsdale, hvor man får følelsen af, at man træder ind i det vilde vesten, som man ellers kun ser på film. Her finder man barer restauranter, souvenirs og smykkebutikker. I Phoenix finder man også “Hole in The Rock”, som er en geologisk formation af sandsten, som blev formet for 6-15 mio. år siden. Gennem årene er der fra naturens hånd blevet formet huller i den enorme sten. Tag fx på et hæsblæsende Off-Road eventyr med afgang fra Sedona. Oplev Arizonas ørken og de mange hemmeligheder den gemmer på. Udforsk de gamle ruiner og hulemalerier, som Sinaguafolket efterlod sig for mere end 700 år siden.
Husk at bestille turen hjemmefra.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html