Sydens Rytmer

Start i New Orleans & slut i Atlanta

Priser fra 13.995

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Sydens Rytmer - 22 dage

 

Tag med USA Rejser på en skøn sydstatstur, som står i musikkens tegn. 22 dejlige kør-selv dage bringer dig gennem hele 6 stater med start i New Orleans og slut i Atlanta. Her oplever du masser af god mad samt legender som fx Johnny Cash og Elvis Presley, som begge startede deres karriere i syden.

 

Dag for dag program

Dag 1-5

Ankomst New Orleans, LA

New Orleans eller på fransk, La Nouvelle-Orléans er en stor blanding af europæiske kulturer. Jazz, Mardi Gras, lækre drinks, gumbo og unik arkitektur – Velkommen til New Orleans! Byen summer af liv, specielt i Burbon Street.
Når mørket falder på, begynder det at lyse op i gaden. Festglade mennesker og et utal af barer, som ligger side om side gør udvalget bredt, og der er helt sikkert noget for enhver smag.
The French Quarter emmer af spændende arkitektur, gallerier og shoppemuligheder – klart et område, man skal besøge, når man er på disse kanter. USA Rejser anbefaler en dagstur rundt i de lokale sumpområder. Oplev lokalbefolkningen på tæt hold, og spis frokost på en af de små lokale BBQ-shacks.

Dag 5-7

Natchez, MS

Kørsel: ca. 275 m.
Natchez ligger ved Mississippi floden og blev grundlagt af franskmændene i 1716. Byen er kendt for sine mange bomuldplantager, hvor man også kan overnatte. Fra Natchez er det muligt at tage en dagstur om bord på en klassisk hjuldamper, og opleve "The Mighty Mississippi".

Dag 7-9

Memphis, MS

Kørsel: ca. 350 km.
I byen Memphis, som ligger i det sydvestlige hjørne af staten Tennessee, står det i musikkens tegn. Har man bare en lille Elvisfan gemt i maven, er Graceland og Elvis museet et besøg værd. Her kan man nyde rytmerne af Rock´n Roll og Blues.
Memphis Rock´n Soul museum er også en oplagt mulighed. Prøv de berømte hjemmerøget BBQ spareribs på en af byens mange restauranter.

Dag 9-12

Nashville, TN

Kørsel: ca. 350 km.
Nashville, hovedstaden i staten Tennessee, er vel nok mest kendt for at være country musikkens hovedstad. Den vel nok bedst kendte musiker, som er udklækket fra byen, må ubetinget være Johnny Cash, men rigtig mange kunstnere har startet deres karriere her. Kan man lide musik, skal man være sikker på at have kridtet danseskoene, for du kan hurtigt havne på dansegulvet i denne by.

Dag 12-15

Great Smokey Mountains, TN

Kørsel: ca. 350 km.
Med mere end 9 millioner besøgende hvert år er Great Smokey Mountains den mest besøgte nationalpark i USA. Dens unikke, storslåede natur og det rige dyreliv tiltrækker hvert år mange besøgende fra hele verden. Den mest berømte beboer i Great Smokey Mountains er den amerikanske sortbjørn. Parken gemmer dog på meget mere end det. Der findes omkring 65 forskellige pattedyr, 67 forskellige fiskearter og flere end 80 slags reptiler i parken. Great Smokey Mountains er gratis at besøge. Ikke langt derfra finder man temaparken Dollywood som ejes af Dolly Parton - Queen of Country Music.

Dag 15-18

Charleston, SC

Kørsel: ca. 550 km.
Byen Charleston bliver ofte betegnet som en af de flotteste statshovedstæder i USA. Charleston er anlagt, så man kan bevæge sig rundt til fods. Byen kaldes ”Den Hellige By”, på grund af de mange kirker, som ligger i byen. Her er alle religioner velkomne. Vi anbefaler en tur rundt i det historiske område af byen.

Dag 18-20

Savannah, GA

Kørsel: ca. 175 km.
Grundlagt i 1733 af britiske kolonister, blev
Savannah både den første by og den første hovedstad i staten Georgia. Savannah er i dag statens tredje største by.
Siden sin grundlæggelse har Savannah, med sin beliggenhed ud til Atlanterhavet, været en vigtig havneby i forhold til handel. Gå en tur ned af den brostensbelagte River Street, og tag et kig ind i de gamle antikvitetsbutikker.

Dag 20-22

Atlanta, GA

Kørsel: ca. 400 km.
Atlanta er hovedstaden i Georgia.
Her blev borgerrettighedsforkæmperen Dr. Martin Luther King Jr. født i 1929, og her kan man besøge Ebenezer Church, hvor han var præst.
I Atlanta man kan besøge hans gravsted. Atlanta er også fødestedet for Coca-Cola. Her kan man høre historien om, hvordan Coca-Colaen blev opfundet af krigsveteran og farmaceut John Stith Pemberton, og har siden gjort navnet kendt i hele verden. CNN, et af verdens største nyhedsbureauer har også hovedsæde i Atlanta, og der er mulighed for at bestille en guidet tur rundt i bygningen, hvor der dagligt bliver sendt direkte døgnet rundt.

Southern Rhythms har følgende inkluderet:

 • Flybillet til New Orleans og hjem fra Atlanta, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 21 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Bourbon Street
 • Elvis og Graceland
 • Beale Street
 • Johnny Cash
 • Grand Ole Opry
 • Fort Sumter
 • Music Hall of Fame
 • Dollywood
 • Mississippi River
 • Great Smoky Mountains
 • BBQ spareribs
 • Coca Cola
 • CNN hovedkvarter
 • Hjuldamper Cruise
Top