Ikoniske Highway 1 inkl. Hawaii

Start i San Francisco & slut på Hawaii

Priser fra 18.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 19.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 24.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og large SUV billeje. 
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser. 
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder. 
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

RUNDREJSE I CALIFORNIEN INKL. HAWAII

På denne spændende tur får man oplevet alt det bedste, af hvad vestkysten har at byde på lige fra underholdende storbyer til smuk natur i form af nationalparker og den fortryllende Highway 1. Undervejs besøger man den smukke vinregion Sonoma og slutter rejsen af på Hawaiis eksotiske øer Maui og Oáhu. Denne rejse er en perfekt kombination af store oplev elser og afslapning på smukk e sandstrande.

Dag for dag program

Dag 1-4

San Francisco, CA

Den mest besøgte seværdighed i San Francisco er Alcatraz. Med dens utallige medvirkninger i film som f.eks. ”Flugten fra Alcatraz” og ”The Rock” er fængslet blevet et must for turister fra hele verden. Med tidligere indsatte, som de berømte og berygtede Al Capone og The Birdman, har Alcatraz vundet utallige priser. Sporvognene er nok det mest kendte fra gadebilledet i San Francisco. De startede i 1837 og har kørt i byen lige siden. En tur med de berømte ”cable cars” er et must, når man er i San Francisco. Fishermans Wharf er det gamle havneområde med et stort fiskemarked. Det er her, hvor båden til Alcatraz sejler fra. Ved Pier 39 er der rig mulighed for at se søløver, som ligger ved molen. Golden Gate Bridge er San Franciscos vartegn, hvor man kan gå, cykle eller køre over. Cykler lejes nemt hos en af de mange udlejere på stedet eller kan bestilles hjemmefra via USA Rejser.

Dag 4-6

Sonoma, CA

Kørsel: ca. 75 km.
Sonoma er fødselsstedet for vinproduktion i Californien. Tag en guidet tur rundt på de lokale vingårde og smag regionens stolthed. Her kan man naturligvis også købe vin med hjem, så familie og venner kan få en smag af Californien. Sonoma Plaza er hjemsted for omtrent 30 restauranter, så er man sulten efter en tur på vingårdene, så er byens torv et oplagt sted at besøge. Her finder man også byens smukke rådhus, der giver en et indblik i områdets mexicanske aner.

Dag 6-8

Yosemite, CA

Kørsel: ca. 320 km.
Yosemite National Park må uden tvivl være en af de mest populære nationalparker i USA. Op mod 4 millioner besøgende har parken om året. Yosemite Valley er hovedattraktionen i parken. Her kan man opleve de mange vandfald, som pryder parken. Beliggende i Sierra Nevada bjergene i det centrale Californien bliver Yosemite ofte kaldt kronjuvelen i det amerikanske nationalpark system. De første mennesker som ankom til parken var ”Native Americans”. De kom til området for ca. 10.000 år siden. Miwok stammen kaldte Yosemite for Valley Ahwahnee (den gabende mund). Senere skiftede navnet til Ahwahneeche. En god idé kan være at booke en guidet tur rundt i parken med en park ranger, så man også får en masse historie med.

Dag 8-9

Monterey, CA

Kørsel: ca. 320 km.
Når turen går ned langs Highway 1 er det oplagt at gøre stop i Monterey. Den gamle fiskerby har, som i San Francisco, deres egen Fishermans Wharf. I dag er de gamle industribygninger dog lavet om til lækre restauranter. Herfra er det også muligt bl.a. at tage på hvalsafari.

Dag 9-10

Pismo Beach, CA

Kørsel: ca. 240 km.
Længere nede ad Highway 1 ligger surferbyen Pismo Beach. En hyggelig lille by med lækre spisesteder. På stranden er det ikke svært at finde surfere, da der næsten altid er bølger. Dyp tæerne i Stillehavet, hvor horisonten går ud i det uendelige.

Dag 10-13

Los Angeles, CA

Kørsel: ca. 275 km.
The City of Angels eller L.A. som byen oftest kaldes er på størrelse med Sjælland og er hjemsted for mere end 15 millioner indbyggere. Her udklækkes hvert år nye berømtheder indenfor film- og musikverdenen. Gå I stjernernes fodspor på Hollywood ”Walk of Fame” eller tag en tur til Hollywood Hills, hvor kendisserne bor side om side. En nem måde at se de vigtigste seværdigheder på er at købe en dagsbillet til ”Hop on Hop off”-busserne, hvor man bl.a. får set det kendte Hollywood-skilt. Los Angeles er også hjem for nogle af USA’s mest spændende temaparker, hvor især Disney Land og Universal Studios Hollywood kan anbefales. Trænger man til en pause fra storbyen, kan man fx. tage en dagstur til Santa Monica, hvor man finder byens indbydende sandstrand og det berømte tivoli på Santa Monica Pier.

Dag 13-17

Hawaii Maui, HI

Flyvetid: ca. 5 timer
Første stop på Hawaii er naturskønne Maui, hvor du bl.a. kan vandre i junglen og bade i vandfald. Se også det fantastiske landskab og ikke mindst en af verdens smukkeste solopgange omkring den sovende vulkan Haleakala. Maui er også et af de bedste steder at snorke og dykke. Tag fx med på en katamaran tur fra Kaanapali stranden, som tager dig ud til nogle af de bedste steder hvor man kan snorkle. Stift bekendtskab med havskildpadder og farverige fisk. Efter nogle dejlige timer i vandet byder kaptajnen på en lækker BBQ buffet om bord.

Dag 17-20

Hawaii Oahu, HI

Flyvetid: ca. 25 minutter
Rejsen sluttes af med 3 nætter i skønne Honolulu. Shop i den moderne storby, nyd livet på den berømte strand Waikiki Beach, fordyb dig i historien omkring Pearl Harbor eller se den fantastiske udsigt fra Hawaiis vartegn Aloha Tower. Kualoa Ranch er et reservat, hvor man kan opleve den frodige regnskov på hesteryg eller på en heftig ATV safari. Det er også her utallige film og TV-serier er blevet indspillet som fx Jurassic World og serien Lost. Ingen rejse til Hawaii er fuldendt uden en traditionel Hawaii-skjorte med i bagagen. Har du fået blod på tanden og vil besøge endnu flere af disse fantastiske stillehavsøer, så består Hawaii øgruppen af 8 øer i alt. Den mest kendte, efter Oahu og Maui, er Island of Hawaii også kaldet Big Island. Øen er kendt for sine mange vulkaner og frodige regnskove. Vil man besøge nogle af de mindre kendte, og ikke nær så turistede øer, kan Lanai, Molokai og Kauai varmt anbefales. Øerne er kendt for sine dejlige strande og giver rig mulighed for at få nogle fantastiske snorkel- og dykkeroplevelser.

Ikoniske Highway 1 inkl. Hawaii har følgende inkluderet:

 • Flybillet til San Francisco og hjem fra Oaho, Hawaii, inkl. alle skatter og afgifter. Indenrigsfly fra Los Angeles til Maui, Hawaii samt mellem Maui og Oahu.
 • Standard SUV med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 19 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Pier 39
 • Historiske sporvogne
 • Fantastiske vingårde
 • Storslåede naturoplevelser
 • Helikoptertur
 • Cirque du Soleil
 • Universal Studios Hollywood
 • Hollywood skiltet
 • Beverly Hills
 • Haleakala National Park
 • Pearl Harbor
 • Waikiki Beach
 • Kualoa Ranch
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html