Stillehavsruten

Start i Seattle & slut i San Francisco

Priser fra 10.495

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Stillehavsruten - 21 dage

Denne dejlige kør-selv ferie på Vestkysten koncentrerer sig hovedsageligt om de 3 skønne stater Washington, Oregon og Californien, samt deres charmerende kystbyer, der ligger ud til Stillehavet. Turen inkluderer storbyerne Seattle, San Francisco og Portland. En skøn tur, med tid til at fordybe sig i hver stat. 

Individuel kør-selv rejse langs Stillehavet

Udlev drømmen sammen med USA Rejser, på denne perfekte kør-selv rejse. Kør blandt fantastiske landskaber med direkte udsigt til USA betagende skønheder langs Vestkysten, mens du lægger øre til Stillehavets brusen. USAs stillehav er et rigtigt paradis for alle de gængse natur elskere og netop dig, der gerne vil have mindeværdige livsoplevelser med dig retur. Passer du ind i en af disse to profiler, er det næppe usandsynligt, at denne fantastiske kør-selv ferie på Vestkysten, bliver én af de bedste og største i livet, du nogensinde kommer til at opleve! 

På denne indviduelle kør-selv rejse på USAs Vestkyst - langs Stillehavet - ligger nemlig en verden af livsoplevelser som perler på en snor. Fordyb dig i de naturskønne stater der tager sit udgangspunkt i Washington, Oregon og ikke mindst Californien. 
Fortsæt turen langs Stillehavet til en af USAs fantastiske storbyer; San Francisco, med vilde udsigter over sine bugtområder. Dette er blot en ud af de mange oplevelser af den kaliber, der ligger og hviler på Stillehavsruten fra nord til syd på denne kør-selv ferie.


Highway 1 - fra nord mod syd

Turen langs Californiens stillehavskyst betragtes som en af verdens mest betagende køreture med direkte udsigt til en lang række seværdigheder, der hører til blandt Californiens aller bedste.
Solen, vinden, havets brusen i ørene, majestætiske landskaber, følelsen af frihed og ikke mindst den fantastiske udsigt over Stillehavet, er i centrum på denne køreture langs Highway 1, der strækker sig over 1.036 kilometer. 

Highway 1, der grænser op til byen Leggett nær Oregon, følger kysten langs San Francisco og Los Angeles. Strækning der inkludere San Francisco som et obligatorisk stop, opleves bedst på en køretur fra nord mod syd, og snor sig gennem staterne Washington, Oregon og Californien blandt fantastiske udsigter og natur. Den klassiske strækning langs USAs Vestkyst, gemmer på store højdepunkter som Golden Gate Bridge samt en unik charme med sine mange små kystbyer langs Stillehavet.

Parker bilen for at unde jer selv en gåtur på den fantastiske bro med direkte udsigt til San Friscisco Downtowm og følge i fodsporene på de mange turister, der hvert år foreviger de store øjeblikke lige her. Sæt god tid til at udforske alle de mange stop undervejs på turen, der når sit højdepunkt på strækningen mellem San Fransisco og Los Angeles. 

Ønsker i en særlig tilrettelæggelse af kør-selv ferien, kan vi naturligvis tilpasse kør-selv forslaget efter jeres ønsker. Baseret på vores viden og erfaring hos USA Rejser samt jeres ønsker, skræddersyer vi gerne jeres drømmerejse til USAs fantastiske Vestkyst. 

 

Dag for dag program

Dag 1-4

Seattle, WA

Seattle, byen hvor den første Starbucks åbnede sine døre ved Pike Place Market. Starbucks er sidenhen vokset sig til et ”multibillon dollar company”´med forretninger verden over. Pike Place Market er også her, hvor mange turister strømmer til, for at se fisk blive kastet rundt ved Pike Place Fish. Langt de fleste kommer til USA med fly og mange gange med et fly der er produceret nord for Seattle på Boeing fabrikken i byen Mukilteo. Her kan man komme ud og se, hvordan et fly bliver bygget og høre hele historien om, hvordan Boeing blev til og i dag benyttes af millioner af passagerer verden over. Tag en tur op i restauranten i Space Needle, som roterer hele vejen rundt, og hvorfra der er udsigt ud over hele byen.

Dag 4-6

Olympic, WA

Kørsel: ca. 150 km.
Olympic National Park er en af de største og mest spredte nationalparker i hele USA. Parken breder sig over et areal på mere end tre tusinde kvadratkilometer, og man kan bogstavelig talt køre i timevis, uden at forlade parken.
Mount Olympus er med sine 2.432 meter det naturlige fikspunkt i nationalparken, og i sommerhalvåret kan man komme op i højderne og nyde den flotte udsigt. Et af de mest populære udflugtsmål er Hurricane Ridge, som ligger i 1.500 meters højde. Herfra kan du se over på Mount Olympus. Vejen op til Hurricane Ridge er ca. 32 km og udgår fra Port Angeles.

Dag 6-7

Astoria, OR

Kørsel: ca. 350 km.
Fra Olympic National Park, kan man evt. køre forbi Mt. Rainier National Park. Herfra køres der videre til den lille by Astoria, som ligger ud til Columbia River, som deler grænsen mellem Washington og Oregon. Tag fx på et besøg på Columbia River Maritime Museum eller oplev Fort Clatsop, som ligger ca. 8 km sydvest for Astoria.

Dag 7-9

Portland, OR

Kørsel: ca. 150 km.
Byens parker og grønne åndehuller giver masser af muligheder for at lufte løbeskoene og få motion, mens man oplever stemningen og seværdighederne. Når man har travet, cyklet eller løbet byen tynd, som er en god måde at komme rundt på, er det tid til at slappe af med en god kop kaffe på en kaffebar eller spise en bæredygtig burrito ved en af byens mange berømte food carts. Portland er nemlig ikke kun grøn i bogstavelig forstand - byen er et samlingspunkt for restauratører, bryggere og kaffenørder, der brænder for at lave lækre produkter med respekt for naturen.

Dag 9-10

Coos Bay, OR

Kørsel: ca. 350 km.
Følg igen US Highway 101 fra Portland og kør mod Coos Bay. Coos Bay er en lille by med omkring 16.000 indbyggere, som ligger ca. 20 min fra Stillehavet, hvor hvaler ikke er et sjældent syn. Er man til let vandring eller cykling, er der mange smukke ruter i Shore Acres State Park. Det er til et hvert niveau, så alle kan være med.

Dag 10-12

Crater Lake, OR

Kørsel: ca. 300 km.
Crater Lake National Park er et virkelig fascinerende område. Søen er formet efter en vulkan som har været i udbrud og herefter kollapset. Crater Lake er i dag den dybeste sø i USA og den 6. dybeste i verden med sine 594 m det dybeste sted. I parken er der mange udendørsaktiviteter, så som vandring, cykling, skisport mv. Er du til en af de lidt vildere oplevelser, kan en tur med zipline anbefales.

Dag 12-13

Klamath Falls, OR

Kørsel: ca. 150 km.
”The City of Sunshine” – byen ligger ikke langt fra grænsen til Californien. Her finder man et rigt fugleliv, med over 352 forskellige arter og mange fugleinteresserede kommer hvert år hertil. Området byder endvidere på hyggelige restauranter og vinbarer.

Dag 13-15

Eureka, CA

Kørsel: ca. 475 km.
Denne livlige havneby, som også er den største kystby mellem San Francisco og Portland, har en masse personlighed og charme.
En følelse af historie i den smukt restaurerede, gamle bydel. Byen Eureka har hundredvis af flotte udsmykkede huse fra det 19. århundrede, som fx Carson Mansion, et paragon af Queen Anne-arkitekturen, der nu ligger i en privat klub for enden af Second Street.
Det afspejler velstanden i Eureka’s formative år, da det at lave tømmer, gav skillinger i lommen. Hele byen er et stats historisk vartegn, en fængslende blanding af natur og kultur, men med en følelse af lille by.

Dag 15-17

Napa Valley, CA

Kørsel: ca. 375 km.
Napa Valley må siges at være verdenskendt for deres produktion af vine. Man kan tage på besøg på de mange vingårde til vinsmagning, hvor man selvfølgelig også kan købe vin direkte fra producenten. En god idé kan være at tage på en arrangeret tur i området, så alle kan smage på de lækre, så der altid er en ædru chauffør. Er man til lækker mad er French Laundry en restaurant, som er meget kendt i området. Det er den berømte kok Thomas Keller, som står bag restauranten og bageriet Bouchon Bakery, hvor man bl.a. kan købe scones med bacon i, og andre lækre sager, hvor der dagligt er kø ude foran butikken. Napa Wine Train er en mulighed, hvis man vil opleve en middag samt vinsmagning på en anderledes måde. Her kan man stige om bord på et tog, spise en lækker middag. Når toget stopper, kan man fx blive kørt ud til et af vinslottene i området. En sjov og anderledes måde at besøge området let på.

Dag 17-21

San Francisco, CA

Kørsel: ca. 100 km.
San Francisco er vel nok en af de mest ikoniske byer i USA. Alcatraz Fængslet er med sine utallige medvirkninger i kendte film som fx ”Flugten fra Alcatraz” og ”The Rock” den mest besøgte turistattraktion i San Francisco. Med tidligere indsatte, som de berømte og berygtede Al Capone og The Birdman, har Alcatraz vundet utallige priser. Sporvognene er nok det mest kendte fra gadebilledet i San Francisco. De startede i 1837, og har kørt i byen lige siden. En tur med de berømte ”cable cars” er et must, når man er i San Francisco. Fishermans Wharf er det gamle havneområde med et stort fiskemarked. Det er her båden til Alcatraz sejler fra. Ved Pier 39 er der rig mulighed for at se søløver, som ligger ved molen. Golden Gate Bridge er San Franciscos varetegn, hvor man kan gå, cykle eller køre over. Cykler lejes nemt hos en af de mange forhandlere på stedet eller kan bestilles hjemmefra via USA Rejser.

Top