Stillehavsruten

Start i Seattle & slut i San Francisco

Priser fra 15.995

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 15.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 22.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Imponerende rundrejse på vestkysten i USA langs Stillehavet

Denne dejlige rundrejse på vestkysten koncentrerer sig hovedsageligt om de 3 skønne stater Washington, Oregon og Californien, samt deres charmerende kystbyer, der ligger ud til Stillehavet. Turen inkluderer storbyerne Seattle, San Francisco og Portland. En skøn tur med tid til at fordybe sig i hver stat. 

Individuel kør-selv rejse 

Udlev drømmen sammen med USA Rejser, på denne perfekte kør-selv rejse på vestkysten. Kør blandt fantastiske landskaber med direkte udsigt til USA's betagende skønheder langs vestkysten, mens du lægger øre til Stillehavets brusen. USA's stillehavskyst er et rigtigt paradis for alle de gængse naturelskere og netop dig, der gerne vil have mindeværdige livsoplevelser med dig retur fra denne rundrejse. Passer du ind i en af disse to profiler, er det næppe usandsynligt, at denne fantastiske kør-selv ferie på vestkysten, bliver én af de bedste og største i livet, du nogensinde kommer til at opleve! 

På denne individuelle kør-selv rejse på USA's vestkyst ligger en verden af livsoplevelser som perler på en snor. Fordyb dig i de naturskønne stater der tager sit udgangspunkt i Washington, Oregon og ikke mindst Californien. 
Fortsæt turen langs Stillehavet til en af USA's fantastiske storbyer; San Francisco, med vilde udsigter over sine bugtområder. Dette er blot én ud mange oplevelser af den kaliber, der ligger og hviler på Stillehavsruten fra nord til syd på denne kør-selv ferie. Se også Det Bedste af Vesten hvor vi har samlet alle de bedste oplevelser af USA's vestkyst i en 22-dages rundrejse.

Du kan også kombinere øst- og vestkysten i USA i en eksklusiv rundrejse af slagsen, hvis du sætter pris på de små detaljer. Vestkysten inkl. New York byder netop på fascinerende destinationer samt nøje udvalgte opholdssteder med 4-5 stjerner samt meget mere.  


Oplev Highway 1 i Californien - fra nord til syd langs Stillehavet

Turen langs Californiens stillehavskyst betragtes som en af verdens mest betagende køreture med direkte udsigt til en lang række seværdigheder, der hører til blandt Californiens aller bedste.
Solen, vinden, havets brusen i ørene, majestætiske landskaber, følelsen af frihed og ikke mindst den fantastiske udsigt over Stillehavet, er i centrum på denne køretur langs Highway 1, der strækker sig over 1.036 kilometer. 

Highway 1, der grænser op til byen Leggett nær Oregon, følger kysten langs San Francisco og Los Angeles. Strækningen der inkluderer San Francisco som et obligatorisk stop, opleves bedst på en køretur fra nord mod syd, og snor sig gennem staterne Washington, Oregon og Californien blandt fantastiske udsigter og natur. Den klassiske strækning langs USA's vestkyst, gemmer på store højdepunkter som Golden Gate Bridge samt en unik charme med sine mange små kystbyer langs Stillehavet.

Parker bilen for at unde jer selv en gåtur på den fantastiske bro med direkte udsigt til San Friscisco Downtowm og følg i fodsporene på de mange turister, der hvert år foreviger de store øjeblikke lige her. Sæt god tid af til at udforske alle de mange stop undervejs på turen, der når sit højdepunkt på strækningen mellem San Fransisco og Los Angeles. 

Ønsker du en særlig tilrettelæggelse af kør-selv ferien, kan vi naturligvis tilpasse kør-selv ruten efter dine ønsker. Baseret på vores viden og erfaring hos USA Rejser samt dine ønsker, skræddersyer vi gerne drømmerejsen til USA's fantastiske vestkyst. 

 

Dag for dag program

Dag 1-4

Seattle, WA

Seattle, byen hvor den første Starbucks åbnede sine døre ved Pike Place Market. Starbucks er sidenhen vokset sig til et ”multibillon dollar company”´med forretninger verden over. Pike Place Market er også her, hvor mange turister strømmer til, for at se fisk blive kastet rundt ved Pike Place Fish. Langt de fleste kommer til USA med fly og mange gange med et fly, der er produceret nord for Seattle på Boeing fabrikken i byen Mukilteo. Her kan man komme ud og se, hvordan et fly bliver bygget og høre hele historien om, hvordan Boeing blev til og i dag benyttes af millioner af passagerer verden over. Tag en tur op i restauranten i Space Needle, som roterer hele vejen rundt, og hvorfra der er udsigt ud over hele byen.

Dag 4-6

Olympic, WA

Kørsel: ca. 150 km.
Olympic National Park er en af de største og mest spredte nationalparker i hele USA. Parken breder sig over et areal på mere end tre tusinde kvadratkilometer, og man kan bogstavelig talt køre i timevis uden at forlade parken. Mount Olympus er med sine 2.432 meter det naturlige fikspunkt i nationalparken, og i sommerhalvåret kan man komme op i højderne og nyde den flotte udsigt. Et af de mest populære udflugtsmål er Hurricane Ridge, som ligger i 1.500 meters højde. Herfra kan du se over på Mount Olympus. Vejen op til Hurricane Ridge er ca. 32 km og udgår fra Port Angeles.

Dag 6-7

Astoria, OR

Kørsel: ca. 350 km.
Fra Olympic National Park, kan man evt. køre forbi Mt. Rainier National Park. Herfra køres der videre til den lille by Astoria, som ligger ud til Columbia River, som deler grænsen mellem Washington og Oregon. Tag fx på et besøg på Columbia River Maritime Museum eller oplev Fort Clatsop, som ligger ca. 8 km sydvest for Astoria.

Dag 7-9

Portland, OR

Kørsel: ca. 150 km.
Byens parker og grønne åndehuller giver masser af muligheder for at lufte løbeskoene og få motion, mens man oplever stemningen og seværdighederne. Når man har travet, cyklet eller løbet byen tynd, som er en god måde at komme rundt på, er det tid til at slappe af med en god kop kaffe på en kaffebar eller spise en bæredygtig burrito ved en af byens mange berømte food carts. Portland er nemlig ikke kun grøn i bogstavelig forstand - byen er et samlingspunkt for restauratører, bryggere og kaffenørder, der brænder for at lave lækre produkter med respekt for naturen.

Dag 9-10

Coos Bay, OR

Kørsel: ca. 350 km.
Følg igen US Highway 101 fra Portland og kør mod Coos Bay. Coos Bay er en lille by med omkring 16.000 indbyggere, som ligger ca. 20 min fra Stillehavet, hvor hvaler ikke er et sjældent syn. Er man til let vandring eller cykling, er der mange smukke ruter i Shore Acres State Park. Det er til et hvert niveau, så alle kan være med.

Dag 10-12

Crater Lake, OR

Kørsel: ca. 300 km.
Crater Lake er kendt for sin dybe mørkeblå farve og vandets klarhed. Søen blev skabt da vulkanen Mount Mazama gik i udbrud og derefter kollapsede. En god måde at opleve det idylliske område på er at tage en sejltur på søen, hvor en Park Ranger fortæller om Crater Lake National Park. I parken er der mange udendørsaktiviteter så som vandring, cykling, skisport mv. Er du til en af de lidt vildere oplevelser, kan en tur med zipline anbefales.

Dag 12-13

Klamath Falls, OR

Kørsel: ca. 150 km.
”The City of Sunshine” – byen ligger ikke langt fra grænsen til Californien. Oplev den uspolerede natur f.eks. på mountainbike eller kajak eller gå på opdagelse på en af de smukke vandrestier i området. Her finder man et rigt fugleliv med over 352 forskellige arter, og mange fugleinteresserede kommer hvert år hertil. Området byder endvidere på hyggelige restauranter og vinbarer.

Dag 13-15

Eureka, CA

Kørsel: ca. 475 km.
Denne livlige havneby, som også er den største kystby mellem San Francisco og Portland, har en masse personlighed og charme. En følelse af historie i den smukt restaurerede, gamle bydel. Byen Eureka har hundredvis af flotte udsmykkede huse fra det 19. århundrede, som fx Carson Mansion, et paragon af Queen Anne-arkitekturen, der nu ligger i en privat klub for enden af Second Street. Det afspejler velstanden i Eureka’s formative år, da det at lave tømmer, gav skillinger i lommen.

Dag 15-17

Napa Valley, CA

Kørsel: ca. 375 km.
Napa Valley må siges at være verdenskendt for deres produktion af vine. Man kan tage på besøg på de mange vingårde til vinsmagning, hvor man selvfølgelig også kan købe vin direkte fra producenten. Er man til god mad, kan vi anbefale den kendte restaurant French Laundry. Det er den berømte kok Thomas Keller, som står bag restauranten, der serverer fusionsmad fra hele verden samt de bedste vine fra egnen. Napa Wine Train er en mulighed, hvis man vil opleve en middag samt vinsmagning på en anderledes måde. Her kan man stige om bord på et tog og spise en lækker middag. Når toget stopper, kan man fx blive kørt ud til et af de mange vinslotte. En sjov og anderledes måde at besøge området på.

Dag 17-21

San Francisco, CA

Kørsel: ca. 100 km.
Den mest besøgte seværdighed i San Francisco er Alcatraz. Med dens medvirkninger i film som f.eks. ”Flugten fra Alcatraz” og ”The Rock” er fængslet blevet et must for turister fra hele verden. Med tidligere indsatte, som de berømte og berygtede Al Capone og The Birdman, har Alcatraz vundet utallige priser. Båden til Alcatraz sejler fra pier 33. Sporvognene er nok det mest kendte fra gadebilledet i San Francisco. De startede i 1837 og har kørt i byen lige siden. En tur med de berømte ”cable cars” er et must, når man er i San Francisco. Fishermans Wharf er det gamle havneområde med et stort fiskemarked. Ved Pier 39 er der rig mulighed for at se søløver, som ligger ved molen. Golden Gate Bridge er San Franciscos vartegn, hvor man kan gå, cykle eller køre over. Cykler lejes nemt hos en af de mange udlejere på stedet eller kan bestilles hjemmefra via USA Rejser.

Stillehavsruten har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Seattle og hjem fra San Fracisco, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 20 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Pike Place Market
 • Stor, Større, Størst
 • Food Trucks
 • Hvalsafari
 • Zipline
 • Redwood National Park
 • Viktoriansk arkitektur
 • Sonoma
 • Clam Chowder
 • Sporvognene
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html