Juleshopping i New York

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Oplev New York ved juletid

Der er noget magisk over New York ved juletid, og hvem kunne ikke tænke sig at tage på juleshopping i New York.
USA Rejser har lavet en 5 dages tur til New York, hvor der er rig mulighed for at opleve New York og får købt julegaver og måske også noget til dig selv.

Flyrejsen er med Delta Airlines fra København til New York - JFK inkl. 4 overnatninger på et centralt beliggende hotel på Manhattan. Få et mindre beløb kan du opgradere fra Delta Economy til Delta Comfort+ eller den nye kabine Delta Premium Select - så er du sikker på at komme udhvilet frem.  

Bestil et tilbud direkte her fra siden eller ring til os på tlf. 33 13 15 30

Hvad bør man se i New York

5th Avenue på Manhattan

En gåtur på 5th Avenue er et must, når du besøger New York i december. Forbered dig på MANGE mennesker, som ofte i sneglefart passerer de mest fashionable stormagasiner og eksklusive modehuse. Ja, der kan ligefrem være kø for at stå og beundre butiksruderne. Disse kæmpe og dyre forretninger investerer masser af dollars på juleudsmykninger i de store udstillingsvinduer ud til 5th Avenue. 

Et par af de mest populære er vinduerne ved Lord & Taylor’s, Saks Fifth Avenue og Berdorf Goodman, hvor du finder masser af bevægelige figurer, musik og lysshow. Macy’s på 34th Street – som er verdens største butik/stormagasin – har ligeledes imponerende julevinduer, som er et besøg værd.

Rockefeller Center juletræet

New Yorks største juletræ finder du ved Rockefeller Center på Manhattan. Det er hvert år en stor begivenhed i USA, når det berømte træ tændes – oftest ultimo november eller i begyndelsen af december. Træet bliver typisk tændt om aftenen 1. december, og for mange amerikanere er dette startskuddet for juleforberedelserne. Begivenheden fejres med live Tv-show, som i mange år er blevet transmitteret til hele USA. Hvert år i starten af november bliver en op til 30 meter høj rødgran udvalgt af den hovedansvarlige gartner ved Rockefeller Center. Træerne er de seneste mange år blevet doneret, fra bla. Norge,  og flere skovejere sender hvert år deres træ-forslag til Rockefeller Center i håb om at blive udvalgt som leverandør af årets juletræ. Traditionen med det store flotte juletræ ved Rockefeller Center startede helt tilbage i 1933.

Skøjtebanen The Rink at Rockefeller Center

Den nok mest kendte skøjtebane i verden ligger også ved Rockefeller Center i New York. Fra primo november til april er The Rink at Rockefeller Center åben, og især op til jul er skøjtebanen i centrum af New York en meget populært attraktion for både turister og folk bosiddende i byen. The Rink er ikke mindst blevet verdenskendt pga. den er blevet brugt som kulisse i en del populære amerikanske film – så som Alene Hjemme, Elf og Ghostbusters. Ikke langt fra Rockefeller Center finder du en anden af New Yorks ikoniske juledekorationer. Du bliver igen bekræftet i det faktum, at alt er større i Amerika, når du ser de kæmpe julekugler foran den tidligere Exxon Building på 1251 Sixth Avenue – også kaldet Avenue of the Americas.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html