Autocamper

Lej i USA og Canada

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Frihed til selv at vælge

Har du altid drømt om at krydse USA eller besøge nationalparkerne sammen med familien i en autocamper? Så lad ikke drømmen stoppe her. USA Rejser hjælper med at planlægge og rådgive jer til den helt rigtige autocamper. Vi samarbejder med de bedste leverandører at autocampere og kan tilbyde de bedste vilkår og betingelser, uanset om du skal rejse rundt i USA eller Canada. 

Natur, storbyens os, selvstændighed, tilfældighed - hvor bringer vejen os hen…? Med en autocamper bestemmer du selv, hvor du bevæger dig hen i Guds eget land. At køre rundt i en autocamper er nemt og bekvemt, men der er ting, som du stadig skal huske at tænke over, inden du sætter dig for, at det er sådan ferien i USA skal foregå, for ikke at ende op med at have brugt flere penge end dit budget rækker til.

Hvis I går rundt med tanken om at ville leje en autocamper, er det en god ide at tænke en rute igennem. Hvor vil I hen? Hvilke ting kunne I tænke jer at se? Er det realistisk at nå på den tid I har til rådighed, og skal man bestille plads på campingpladserne hjemmefra? Må man parkere på diverse parkeringspladser og rastepladser, når man føler man har fundet et sted man vil stoppe? 

Alt dette kan USA Rejser selvfølgelig hjælpe jer med at besvare, og vores rejsekonsulenter kan rådgive og vejlede omkring hvilken autocamper, som passer bedst til jer. Herunder finder I beskrivelser af et par modeller, som er populære iblandt vores kunder: 

Model C25 - op til 4 personer: 

Klassisk autocamper med plads til op til fire personer. Udstyret med en dobbeltseng og en siddegruppe, der ved sengetid kan laves om til en enkeltseng. Derudover finder man endnu en enkeltseng placeret over autocamperens kabine. C25'eren indeholder det nødvendige køkkenudstyr, som køleskab og kogeplade, samt toilet og bad. 

Model C30 - op til 6 personer: 

Nummeret større end C25'eren. Udover ekstra plads finder man i Cruise Americas topmodel en ekstra sofa, der kan laves om til sovepladser. Dette gør det muligt at overnatte op til 6 personer i autocamperen. Alle autocampere er udstyret med air condition og automatgear, hvilket er med til at sikre en behagelig rejse. 

Hvor bor man typisk?

I USA findes der 3 store camp ground organisationer at vælge imellem. KOA som er en af de førende på markedet samt Encore og Thousand Trails. Det er nemt at booke, og man kan selv bestemme om man vil have hook ups til generator, vand mv.

Man kan sagtens komme direkte fra gaden, men det anbefales at komme, senest omkring kl. 16, da der på de færreste camp grounds vil sidde nogen, og der vil derfor ikke være åbent, så man bare kan køre ind og få en plads.

Derfor anbefaler vi at man enten booker det hjemmefra, eller hvis man hellere vil køre lidt tilfældigt rundt, booker det inden man ankommer.

Det er ikke tilladt at campere uden for campingpladserne.

Find din Camp Ground her
KOA | Encore | Thousand Trails

 

USA Rejser tilbyder en bred vifte af "pick up/drop off" stationer 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html