Autocamper

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Frihed til selv at vælge

Natur, storbyens os, selvstændighed, tilfældighed - hvor bringer vejen os hen…? Med en autocamper bestemmer du selv, hvor du bevæger dig hen i Guds eget land. At køre rundt i en autocamper er nemt og bekvemt, men der er ting, som du stadig skal huske at tænke over, inden du sætter dig for, at det er sådan ferien i USA skal foregå, for ikke at ende op med at have brugt flere penge end dit budget rækker til.

Når du i første omgang går med tanken om at ville leje en autocamper er det en god idé at tænke en rute igennem. Hvor vil du hen, hvilke ting kunne du tænke dig at se, er det realistisk at nå på den tid I har til rådighed, og skal man booke campgrounds hjemmefra, eller kan man parkere på diverse parkeringspladser og restepladser, når man føler man har fundet et sted man vil stoppe?

Alt dette kan vi her hos USA Rejser selvfølgelig hjælpe med, men det er altid smart at tænke det lidt igennem inden, så du får det helt som du gerne vil have det. Kontakt os for et tilbud.

Hvor bor man typisk?

I USA findes der 3 store camp ground organisationer at vælge imellem. KOA som er en af de førende på markedet samt Encore og Thousand Trails. Det er nemt at booke, og man kan selv bestemme om man vil have hook ups til generator, vand mv.

Man kan sagtens komme direkte fra gaden, men det anbefales at komme, senest omkring kl. 16, da der på de færreste camp grounds vil sidde nogen, og der vil derfor ikke være åbent, så man bare kan køre ind og få en plads.

Derfor anbefaler vi at man enten booker det hjemmefra, eller hvis man hellere vil køre lidt tilfældigt rundt, booker det inden man ankommer.

Det er ikke tilladt at campere uden for campingpladserne.

Find din Camp Ground her
KOA | Encore | Thousand Trails

 

USA Rejser tilbyder en bred vifte af "pick up/drop off" stationer 

MERE INFORMATION ER PÅ VEJ - VI AFVENTER PRISER

Top