Motorcykel

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Oplev USA på en Harley Davidson

Vi afventer priser for perioden 2018/2019. Kontakt os for et tilbud.
Vores tilbud er altid inkl. alle forsikringer og tyverisikring, så du er godt sikret hos os.

Hvilken model passer til din ferie?

EagleRider tilbyder flere end 20 forskellige Harley Davidson modeller og i alt flere end 75 modeller, fra den klassiske Harley Davidson Low Rider til den helt store Honda Gold Wing 1800. Her hos USA Rejser er vi i tæt samarbejde med de amerikanske bureauer, hvilket sikrer dig en god oplevelse når du kontakter os omkring et tilbud.

En Harley Davidson er mildt sagt helt "ikonisk", når man tænker på en klassisk kør-selv rundrejse på motorcykel i USA. Der er prestige og status med at sidde i en Harley Davidson, og det er også virkelig "USA i en nøddeskal".

Med en spændende historie og stor betydning for den amerikanske historie er Harley Davidson blevet et symbol og faktisk opnået en "kult-status" iblandt turister og lokale indbyggere, hvor selve oplevelsen af de amerikanske veje nærmest kun kan blive endnu federe på sædet af en Harley Davidson.

Leje Stationer

EagleRider har gjort det nemt at leje en af deres mange motorcykler i USA. Med flere end 75 leje stationer fordelt over USA, og flere kommer til løbende, er der altid en leje station i nærheden. Du vælger helt selv om du vil hente og aflevere i samme by eller hente din motorcykel ét sted og aflevere ét andet sted - mod et mindre gebyr.

Det giver større fleksibilitet og frihed til dig og din motorcykel rundrejse, og dermed får du mere tid til at opleve flere seværdigheder - og få følt suset fra en Harley Davidson på de amerikanske veje!

Her kan du se de leje stationer som EagleRider tilbyder: 


  

Top