Østkysten

Østkysten

ØSTKYSTEN I USA

New York, Boston & Washington D.C.

Besøg fantastiske destinationer på USA's østkyst og få en oplevelse for livet. På østkysten arrangerer vi rejser til New York, Washington og Boston. Oplev storbyens puls, USA's politiske magtcentrum og oplev historiske seværdigheder og ungdomskultur i Boston.

Stå på toppen af nogle af de største og mest velkendte skyskrabere i verden i New York, såsom Empire State Building, besøg den klassiske Frihedsgudinde, eller tag en helikoptertur og se hele Manhattan fra luften med panorama udsigt – husk at medbringe kamera og udnyt denne mulighed for at tage fantastiske billeder.

I New York kan du også besøge Ellis Island, hvor du kan opleve det flotte immigrationsmuseum og se den kendte American Immigrant Wall of Honor. Tag samtidig en gåtur i Central Park, hvor New Yorks indbyggere dyrker fritidsaktiviteter af alle typer.

Hvis man vil på shopping er New York og specielt Manhattan også det helt rigtige sted at besøge, med berømte stormagasiner såsom Macy’s. Du kommer heller ikke til at kede dig på den kulinariske front, med multikulturelle madoplevelser fra hele verden, centreret i New York.

Regeringsbyen

Kom helt tæt på der hvor det hele sker

I Washington D.C. kan du opleve storslåede monumenter såsom The Washington Monument, Lincoln Memorial, eller tage på en af de mange betydningsfulde historiske museer. Når man er i Washington D.C. har man også mulighed for at opleve USA's politiske magtcentrum, og se Det Hvide Hus og Capitol Hill. Der skal dog søges om tilladelse i flere måneder i forvejen hvis man vil på rundtur her, så kontakt os i god tid.

I Boston kan man komme på rundtur i det verdenskendte Harvard universitet, eller blot gå en tur på Campus. Man kan også kombinere storbyoplevelserne med gåture i Rose Kennedy Greenway, som er fire parker der er fyldt med smukke træer, søer og små stier, opkaldt efter John F. Kennedy’s mor.

Derudover kan man besøge John F. Kennedy Presidential Museum & Library, dedikeret til tidligere præsident John F. Kennedy, der blev myrdet i 1963.

Leder du derimod efter en tur til det skønne Californien, så se vores rejser til vestkysten her.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html