Vestkysten

Oplev Vestkysten i USA med USArejser

Tænker du også oplevelser i stor stil, når du hører Vestkysten i USA, kommer du ikke til at blive skuffet på denne rejse. Stedet byder på så mange utrolige livsoplevelser, at det første besøg her, sjældent bliver det sidste. Passer gennem pulserende storbyer og fantastiske landskaber, når du skifter den ene berømte destination ud med den anden.

En rejse til Vestkysten i USA garanterer dig for at berige din drømmerejse med uforglemmelige oplevelser, som forevigt vil forfølge dig. Her kan du finde og opleve alt fra fantastiske forlystelser, storslåede seværdigheder, store byer, krystalklare sandstrande - kort sagt alt hvad hjertet begærer, er stort set her samlet et sted! Det er derfor ingen tilfældighed, at USA's Vestkyst som destination, er blandt de mest populære feriedestinationer. Uanset hvad dit hjerte banker aller mest for, er der her helt bestemt også noget for dig. Hos USArejser kan vi naturligvis hjælpe jer med at arrangere udflugter i den storby I ønsker at rejse til.

Er I interesseret i at opleve hele USA's Vestkyst på en kør-selv ferie i luksus bil og med overnatning forskellige steder så se vores kør-selv rundrejser i Vestkysten her. 

Los Angeles

Velkommen til Englenes by, Los Angeles. En af Los Angeles’ største seværdigheder er uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s filmindustri holder til. Her er det ikke et sjældent syn at spotte celebrities så se jer godt for. Andre steder der også fortjener et besøg, tæller bestemt Venice Beach, hvor der endvidere eksistere en anderledes kultur med gamle hippier og muskelbundter. Det må derfor ikke komme som en overraskelse, at stedet har en rolig holdning til marihuana og forskellige typer steorider. Walk of Fame samt Hollywood Hill, er andre destinationer der er værd at notere øverst på "skal opleves" listen.  

San francisco

San Francisco er hjemsted for en lille smule af alting. Uanset om I er første gangs besøgende eller rutinerede, byder San Franciscos Golden Gates alle velkommen, hvor I kan sætte jer dybere ind i alt omkring denne fantastiske storby. 

Alcatraz, er et tidligere fængsel i San Francisco, der idag fungerer som en nationalpark. Det er samtidig blevet en af byens mest populære attraktioner med tiden. Ikke ualmindeligt når historien tæller nogle af tidernes mest berygtede fangere som Al Capone og George "Machine Gun" Kelly, som tidligere indsatte netop her.

Golden Gate Bridge, endnu et af San Franciscos største kendetegn, har kæmpet 4 lange år med ubarmhjertig vind, tåge, rock samt andre vanskeligheder. Hvad ingen regnede med, ville blive bygget færdig, finder i dag plads blandt verdens 7 vidundere i den moderne verden. 

Las Vegas

I Las Vegas-eventyret forsvinder I langt fra den almindelige dagligdag. Byen der aldrig sover, er verdens største spilleby! Her er oplevelserne, fornøjelserne og generelt alting bare langt større samt mere imponerende. Byen har nydt godt af at prale med verdenskendte artister som Elvis Presly, Prince, Madonna og Lady Gaga, der har afholdt koncerter og shows her i årevis.

Las Vegas skal opleves med egne øjne. Ørkenbyens funklende lys, larmende spillemaskiner og kæmpe store hoteller, har I direkte udsigt til uanset hvor I bevæger jer hen. Oplev de døgnåbne kasinoer eller sug blot byens unikke stemning til jer selv her.  

Californien har alt mangler intet

"The Golden State" er staten i USA med størst indbyggertal med og uden turister. Ud over at staten danner rammer for fantastiske storbyer som LA og San Francisco, formår den samtidig at imponere med meget andet. I skal derfor opleve denne fascinerende by med egne øjne. Oplevelser ligger her mildest talt som perler på en snor.

Er I sande naturelskere, findes her naturoplevelser til den store guldmedalje med imponerende vandfald og granitklipper. Hvert år tiltrækker Yosemite Nationalpark - Californiens mest populære nationalpark - flere millioner besøgende. Hvis I er meget heldig, kan I her spotte vilde bjørn.  

Sammen med USArejser, kan I på denne drømmeferie i Vestkysten, endvidere komme bag kullisen på den charmerende Hollywood-by, sætte fødderne i San Franciscos legendariske sporvogne og ikke mindst udforske Yosemites storslåede landskaber.
 

Vestkysten i USA

Med USArejser kan I udleve jeres drømmerejse, mens I helt alene styrer jeres eget tempo. Den legendariske Vestkyst i USA ligger sig på en betagende strækning på ca. 1900 km. fra nord til syd. Strækningen lægger sig langs staterne Washington, Oregon og Californien, med konstant udsigt til storslåede landskaber og fantastiske storbyer med en stor kulturel mangfoldighed. Den verdensberømte Highway 1, udgør ca. halvdelen af denne strækning eller snarer 1000 km. 

Turen på Californiens fantastiske hovedvej Highway 1, der i folkemunde kendetegnes som en af verdens smukkeste køreture, starter i Leggett i nord nær Oregon og strækker sig frem til Dana Point, der gemmer sig mellem Los Angeles og San Diego. Strækningen løber direkte langs Stillehavets kyst under betagende omgivelser. Sæt to streger under den maleriske by, Monterey - den hyggelige by Carmel, og ikke mindst den betagende by Santa Barbara, når I her trille igennem en spansk præget stemning og kultur. Også strækningen fra Seattle til San Francisco er en sand naturoplevelse ud over det sædvanlige på denne tur. 

Uanset jeres valg af destination står vi naturligvis til rådighed for at give jer den bedst mulige vejledning og råd med på vejen. Vi kan naturligvis også skræddersy ferien til jer baseret på jeres ønsker. 

Los Angeles, San Francisco & Las Vegas

USA's legendariske Vestkyst, byder på et hav af spændende højdepunkter. Alle disse kan du opleve sammen med USArejser, der kan hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til den skønne Vestkyst. USA Rejser har en lang række destinationer i USA, vi tilbyder rejser til. Vores rejser til USA går til destinationer fra Vest- til Østkysten, fra Sydstaterne til Midtvesten, lige så vel som Florida og Caribien. I alle disse områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

Hvis du vil til en fast destination på Vestkysten, kan det anbefales at opleve Los Angeles store seværdigheder, der er en drømmedestination for rigtig mange mennesker. De mange seværdigheder i San Francisco, og særdeles den verdensberømte bro Highway 1, er endnu et must see på Vestkysten. Hos USArejser hjælpe vi også gerne med at arrangere jeres drømmerejse til Las Vegas, som vi har store erfaringer med. Her sætter vi naturligvis også vores store erfaring og viden på spil, for at hjælpe jer med at få en perfekt oplevelse af Las Vegas, hvis ønsket på denne destination.

Uanset hvilken destination I foretrækker, har de alle en fællesnævner; pulserende storbyer, fantastiske landskaber samt noget af det skønneste natur! I kan med garanti glæde jer til at udleve drømmeferien på USA's fantastiske Vestkyst. 

Destinationer på Vestkysten i USA

Her på siden kan I gå videre til de enkelte destinationer på Vestkysten i USA og finde flere informationer. På alle Vestkysten destinationer, herunder Los Angeles, San Francisco og Las Vegas gælder det, at vi kan skræddersy rejser i samarbejde med kunden.

Vi har tæt på 40 års erfaring at trække på, og kan sammensætte det meste af turen, som I netop drømmer om. Læs mere om de enkelte destinationer og kontakt os endelig for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse baseret på jeres ønsker og behov.
Tag til Vestkysten i USA med USArejser - så er I også sikret vaskeægte livsoplevelser!

Perfekte destinationer til Østkysten 

Vil I kombinere turen med et besøg på Østkysten, hvor endnu flere livsoplevelser afventer at blive foreviget, kan I her læse mere om vores rejser til Østkysten. 

Har I spørgsmål eller brug for hjælp kan I blot ringe til vores eksperter på 33 13 15 30. Vi står klar ved telefonen og e-mail til at hjælpe jer med at skræddersy en rejse, der passer præcis til jeres ønsker.Top