Vestkysten

Vestkysten

Oplev vestkysten i USA med USA Rejser

Tænker du også oplevelser i stor stil, når du hører vestkysten i USA, kommer du ikke til at blive skuffet på denne rejse. Stedet byder på så mange utrolige livsoplevelser, at det første besøg her, sjældent bliver det sidste. Passer gennem pulserende storbyer og fantastiske landskaber, når du skifter den ene berømte destination ud med den anden.

En rejse til Vestkysten i USA, garanterer at berige din drømmerejse med uforglemmelige oplevelser, som for evigt vil forfølge dig. Her kan du finde og opleve alt fra fantastiske forlystelser, storslåede seværdigheder, store byer, krystalklare sandstrande - kort sagt alt hvad hjertet begærer. Det er derfor ingen tilfældighed, at USA's vestkyst som destination, er blandt de mest populære feriedestinationer.

Uanset hvad dit hjerte banker aller mest for, er der her helt bestemt også noget for dig. USA Rejser hjælper dig naturligvis med at arrangere udflugter til den storby du ønsker at opleve. Er du interesseret i at opleve den legendariske vestkyst på en kør-selv ferie i luksus bil og med overnatning forskellige steder, så se vores kør-selv rundrejser i Vestkysten her. 

Los Angeles

Velkommen til Englenes by, Los Angeles. En af Los Angeles’ største seværdigheder er uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s filmindustri holder til. Her er det ikke et sjældent syn at spotte celebrities så se dig godt for. Andre steder der også fortjener et besøg, tæller bestemt Venice Beach, hvor der endvidere eksisterer en anderledes kultur med gamle hippier og muskelbundter. Det må derfor ikke komme som en overraskelse, at stedet har en rolig holdning til marihuana og forskellige typer steorider. Walk of Fame samt Hollywood Hill, er andre destinationer, der er værd at notere øverst på "skal opleves" listen.  

San Francisco

San Francisco er hjemsted for en lille smule af alting. Uanset om du er første gangs besøgende eller rutineret, byder San Franciscos Golden Gates alle velkommen, hvor du kan sætte dig dybere ind i alt omkring denne fantastiske storby. 

Alcatraz, er et tidligere fængsel i San Francisco, der i dag fungerer som en nationalpark. Det er samtidig blevet en af byens mest populære attraktioner med tiden. Ikke ualmindeligt når historien tæller nogle af tidernes mest berygtede fangere som Al Capone og George "Machine Gun" Kelly, som tidligere indsatte netop her.

Golden Gate Bridge, endnu et af San Franciscos største kendetegn, har kæmpet 4 lange år med ubarmhjertig vind, tåge, rock samt andre vanskeligheder. Hvad ingen regnede med, ville blive bygget færdig, finder i dag plads blandt verdens 7 vidundere i den moderne verden. 

Las Vegas

I Las Vegas-eventyret forsvinder du langt fra den almindelige dagligdag. Byen der aldrig sover, er verdens største spilleby! Her er oplevelserne, fornøjelserne og generelt alting bare langt større samt mere imponerende. Las Vegas har nydt godt af at prale med verdenskendte artister som Elvis Presley, Prince, Madonna og Lady Gaga, der har afholdt koncerter og shows her i årevis.

Las Vegas skal opleves med egne øjne. Ørkenbyens funklende lys, larmende spillemaskiner og kæmpe store hoteller, har du direkte udsigt til uanset hvor du bevæger dig hen. Oplev de døgnåbne kasinoer eller sug blot byens unikke stemning til dig selv her.  

Destinationer på Vestkysten i USA

Her på siden kan du ydermere tilgå de enkelte destinationer på vestkysten i USA og finde flere informationer. På alle vestkysten destinationer, herunder Los Angeles, San Francisco og Las Vegas gælder det, at vi kan skræddersy rejser i samarbejde med netop dig.

Vi har tæt på 40 års erfaring at trække på, og kan sammensætte det meste af turen, som du netop drømmer om. Læs mere om de enkelte destinationer og kontakt os endelig for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse baseret på dine ønsker og behov. Tag til vestkysten i USA med USA Rejser - så er du også sikret vaskeægte livsoplevelser!

Vestkysten i USA

Oplev legendariske vestkystens spændende højdepunkter sammen med USA Rejser. Her kan du udleve drømmerejsen, som du helt alene styrer tempoet på. Vi hjælper dig blot med at arrangere rejsen til en lang række destinationer i USA, vi tilbyder rejser til. Vestkysten i USA ligger sig på en betagende strækning på ca. 1900 km. fra nord til syd langs staterne Washington, Oregon og Californien, med konstant udsigt til storslåede landskaber og fantastiske storbyer med en stor kulturel mangfoldighed.

Den verdensberømte Highway 1, udgør ca. halvdelen af denne strækning eller snarer 1000 km. Vores rejser omfatter destinationer fra Vest- til Østkysten, fra Sydstaterne til Midtvesten, lige så vel som Florida og Caribien. I alle disse områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

Hvis du vil til en fast destination på vestkysten, anbefaler vi at opleve Los Angeles' store seværdigheder, der er en drømmedestination for rigtig mange mennesker. De mange seværdigheder i San Francisco, og særdeles den verdensberømte bro Golden Gate Bridge, er endnu et must see på vestkysten. Hos USA Rejser hjælper vi også gerne med at arrangere jeres drømmerejse til Las Vegas, som vi har store erfaringer med. Vi sætter vores store erfaring og viden på spil, for at sammensætte en perfekt oplevelse for dig, uanset hvilken destination ønsket lander på.

Alle destinationer har netop en fællesnævner; pulserende storbyer, fantastiske landskaber samt noget af det skønneste natur! Glæd dig til at udleve drømmeferien på USA's fantastiske vestkyst. 


Californien tilbyder det meste

"The Golden State" er staten i USA med størst indbyggertal med og uden turister. Ud over at staten danner rammer for fantastiske storbyer som LA og San Francisco, formår den samtidig at imponere med meget andet. Du skal derfor opleve denne fascinerende by med egne øjne. Oplevelserne ligger her mildest talt som perler på en snor.

Er du en sand naturelsker, findes her naturoplevelser til den store guldmedalje med imponerende vandfald og granitklipper. Hvert år tiltrækker Yosemite Nationalpark - Californiens mest populære nationalpark - flere millioner besøgende. Er du meget heldig, kan du her spotte vilde bjørne.  

Sammen med USA Rejser, kan du på denne drømmeferie på vestkysten, endvidere komme bag kullisen på den charmerende Hollywood-by, sætte fødderne i San Franciscos legendariske sporvogne og ikke mindst udforske Yosemites storslåede landskaber.
 

Oplev køreturen på Californiens fantastiske hovedvej Highway 1, der i folkemunde kendetegnes som en af verdens smukkeste køreture. Start i Leggett i nord nær Oregon og slut i Dana Point, der gemmer sig mellem Los Angeles og San Diego. Strækningen løber direkte langs Stillehavets kyst under betagende omgivelser.

Sæt to streger under den maleriske by, Monterey - den hyggelige by Carmel, og ikke mindst den betagende by Santa Barbara, når du her 
triller igennem en spansk præget stemning og kultur. Også strækningen fra Seattle til San Francisco er en sand naturoplevelse ud over det sædvanlige på denne køretur. 

Perfekte destinationer til Østkysten 

Vil du kombinere turen med et besøg på Østkysten, hvor endnu flere livsoplevelser afventer at blive foreviget, kan du her læse mere om vores rejser til Østkysten. 

Hvis spørgsmål eller brug for hjælp kan du blot ringe til vores eksperter på 33 13 15 30. Vi sidder klar ved telefonen og e-mail til at hjælpe dig.Top