Vestkysten

USA Rejser har en lang række destinationer i USA vi tilbyder rejser til. Vores rejser til USA går til destinationer på vestkysten til østkysten, fra sydstaterne til midtvesten, lige så vel som Florida og Caribien. I alle disse områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

På vestkysten har vi tilbud på rejser til San Francisco, Los Angeles, og Las Vegas. Her på siden kan du gå videre til de enkelte destinationer på vestkysten og finde flere informationer. På alle destinationer, derunder også på vestkysten, gælder det, at vi skræddersyer rejser i samarbejde med kunden.

Hvis du vil til en destination på vestkysten, kan det anbefales at se de største seværdigheder i Los Angeles, og de mange seværdigheder i San Francisco. Vi kan også hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til Las Vegas, og vi har stor erfaring med rejser til Las Vegas.

Vi har tæt på 40 års erfaring at trække på, og kan sammensætte det meste af turen for dig, eller vi kan hjælpe dig til at skabe præcis den tur til din destination, som du netop drømmer om. Læs mere om de enkelte destinationer på undersiderne og tag endelig kontakt til os, og få et tilbud på en skræddersyet rejse til netop dine ønsker og behov.

Tag til vestkysten i USA med USA Rejser - så er du i gode hænder!

Top