Vestkysten

En inferno af oplevelser på USA's Vestkyst

Tænker du også oplevelser i stor stil, når du hører Vestkysten i USA, kommer du ikke til at skuffe dig selv. Stedet byder på så mange utrolige livsoplevelser, at det første besøg her, sjældent bliver det sidste. Passer gennem pulserende storbyer og fantastiske landskaber, når du skifter den ene berømte destination ud med den anden.

Vestkysten garantere dig for at berige din drømmerejse med uforglemmelige oplevelser, som forevigt vil forfølge dig. Her kan du finde og opleve alt fra fantastiske forlystelser, storslåede seværdigheder, store byer, krystalklare sandstrande - kort sagt - alt hvad hjertet begærer er stort set her samlet et sted! Det er derfor ingen tilfældighed, at Vestkysten som destination, er blandt de mest populære feriedestinationer. Uanset hvad dit hjerte banker aller mest for, er der her helt bestemt også noget for dig. 

Los Angeles

Velkommen til Englenes by, Los Angeles. En af Los Angeles’ største seværdigheder er uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s filmindustri holder til. Her er det ikke et sjældent syn at spotte celebrities så se godt efter rundt omkring. Som andre steder der er et besøg værd, må nævnes, Venice Beach, hvor der endvidere eksistere en anderledes kultur med gamle hippier og muskelbundter. Det må derfor ikke komme som en overraskelse, at stedet har en rolig holdning til marihuana og forskellige typer steorider. Walk of Fame samt Hollywood Hill, er andre destinationer der er værd at opdatere "skal opleves" listen med.  

San francisco

San Francisco er hjemsted for en lille smule af alting. Uanset om du er en første gangs besøgende eller en rutineret besøger, byder San Franciscos Golden Gates alle velkommen, hvor du kan sætte dig dybere ind i alt omkring denne fantastiske storby. 

Alcatraz, er et tidligere fængsel i San Francisco, der idag fungerer som en nationalpark. Det er samtidig blevet en af byens mest populære attraktioner med tiden. Ikke ualmindeligt når historien tæller nogle af tidernes mest berygtede fangere som Al Capone og George "Machine Gun" Kelly, som tidligere indsatte netop her.

Golden Gate Bridge, endnu et af San Franciscos største kendetegn, har kæmpet 4 lange år med ubarmhjertig vind, tåge, rock samt andre vanskeligheder. Hvad ingen regnede med, ville bygget færdig, finder i dag plads blandt verdens 7 vidundere i den moderne verden. 

Las Vegas

I Las Vegas-eventyret forsvinder du langt fra den almindelige dagligdag. Byen der aldrig sover, er verdens største spilleby! Her er oplevelserne, fornøjelserne og generelt alting bare langt større samt mere imponerende. Byen har nydt godt af at prale med verdenskendte artister som Elvis Presly, Prince, Madonna og Lady Gaga, der har afholdt koncerter og shows her i årevis.

Las Vegas skal opleves med egne øjne. Ørkenbyens funklende lys, larmende spillemaskiner og kæmpe store hoteller, har du direkte udsigt til uanset hvor du bevæger dig. Oplev de døgnåbne kasinoer eller blot sus byens unikke stemning til dig selv.  

Californien har alt mangler intet

"The Golden State" er staten i USA med størst indbyggertal med og uden turister. Ud over at staten danner rammer for fantastiske storbyer som LA og San Francisco, formår den samtidig at imponere med meget andet. Du skal derfor opleve denne fascinerende by med din egne øjne, hvor oplevelser ligger som perler på en snor. 

Er du en sand naturelsker, finder du her naturoplevelser til den store guldmedalje med imponerende vandfald og granitklipper. Hvert år tiltrækker Yosemite Nationalpark, Californiens mest populære nationalpark flere millioner besøgende. Hvis du er meget heldig, kan du her spotte vilde bjørn.  

Sammen med USArejser, kan du på din drømmeferie her endvidere komme bag kullisen på den charmerende Hollywood-by, sætte fødderne i San Franciscos legendariske sporvogne og ikke mindst udforske Yosemites storslåede landskaber.
 

Kør selv- eller rundrejse

USA er mulighedernes land med en stor mangfoldighed, der også dækker over forskellige muligheder at opleve landet på. Med USArejser kan I udleve jeres drømmerejse i form af en rundrejse eller kør-selv ferie, hvor I helt selv styrer jeres eget tempo. Uanset jeres valg står vi naturligvis til rådighed for at give jer den bedst mulige vejledning og råd med på vejen. Vi kan selvfølgelig, også skræddersy ferien til jer baseret på jeres ønsker. 

Den legendariske Vestkyst i USA ligger sig på en betagende strækning på ca. 1900 km. fra nord til syd. Strækningen tager dig igennem staterne Washington, Oregon og Californien, med konstant udsigt til storslåede landskaber og fantastiske storbyer med en stor kulturel mangfoldighed. Den verdensberømte Highway 1, udgør ca. halvdelen af denne strækning eller snarer 1000 km. 

Turen på Californiens legendariske hovedvej Highway 1, der i folkemunde kendetegnes som en af verdens smukkeste køreture, starter i Leggett i nord nær Oregon og strækker sig frem til Dana Point, der gemmer sig mellem Los Angeles og San Diego. Strækningen løber direkte langs Stillehavets kyst under betagende omstændigheder. Sæt to streger under følgende oplevelser på denne tur kan I forvente at trille igennem; Monterey, den maleriske by, den hyggelige by Carmel, og ikke mindst den betagende by Santa Barbara der er præget af en spansk stemning og kultur. Også strækningen fra Seattle til San Francisco er en sand naturoplevelse ud over det sædvanlige på denne tur. 

Los Angeles, San Francisco & Las Vegas

USA's legendariske Vestkyst, byder på et hav af spændende højdepunkter. Alle disse kan du opleve sammen med USArejser, der kan hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til den skønne Vestkyst. USA Rejser har en lang række destinationer i USA, vi tilbyder rejser til. Vores rejser til USA går til destinationer fra Vest- til Østkysten, fra Sydstaterne til Midtvesten, lige så vel som Florida og Caribien. I alle disse områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

Hvis du vil til en destination på Vestkysten, kan det anbefales at se de største seværdigheder i Los Angeles - der er en drømmedestination for rigtig mange mennesker - og de mange seværdigheder i San Francisco, især den verdensberømte bro Highway 1. Vi kan også hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til Las Vegas, som vi har store erfaringer med. Her sætter vi naturligvis også vores store erfaring og viden på spil, og hjælper dig med at få en perfekt rejse til Las Vegas, hvis ønsket er dette.

Uanset hvilken destination du foretrækker, har de alle en fællesnævner; pulserende storbyer, fantastiske landskaber samt noget af det skønneste natur! I kan med garanti glæde jer til at udleve drømmeferien, på USA's fantastiske Vestkyst. 

Vestkysten destinationer

Her på siden kan du gå videre til de enkelte destinationer på Vestkysten og finde flere informationer. På alle destinationer - herunder Vestkysten - gælder det, at vi kan skræddersye rejser i samarbejde med kunden.

Vi har tæt på 40 års erfaring at trække på, og kan sammensætte det meste af turen for dig, eller vi kan hjælpe dig til at skabe præcis den tur til din destination, som du netop drømmer om. Læs mere om de enkelte destinationer og tag endelig kontakt til os, for et tilbud på en skræddersyet rejse til dine ønsker og behov.
Tag til vestkysten i USA med USArejser - så er du i gode hænder!

Perfekte destinationer til dig, som leder efter en tur til Østkysten.  

Vil I kombinere turen med et besøg på Østkysten, hvor endnu flere livsoplevelser afventer at blive foreviget, kan I læse mere her om vores rejser til Østkysten. 

Har i spørgsmål eller brug for hjælp kan I blot ringe til vores eksperter på 33 13 15 30. Vi står klar ved telefonen og e-mail til at hjælpe jer med at lave en rejse, der passer præcis til jeres ønsker.Top