Roadtrip til USA’s vestkyst

Vestkysten

Tag på roadtrip til USA’s vestkyst med USA Rejser

Der er lagt op til storslåede oplevelser af både den ene og den anden art, hvis du vælger at tage på en roadtrip til USA’s vestkyst. På den måde behøver du nemlig ikke kun at opleve én side af USA, men kan i stedet passere gennem pulserende storbyer og fantastiske landskaber, når du skifter den ene berømte destination ud med den anden. Stedet byder på så mange utrolige livsoplevelser, at det første besøg her, sjældent bliver det sidste, og vi hos USA Rejser gør vores for, at du ikke kommer til at blive skuffet på din rejse.


Vi garanterer, at din roadtrip til USA’s vestkyst bliver beriget med uforglemmelige oplevelser, som vil følge dig for evigt. Her kan du finde og opleve alt fra fantastiske forlystelser, storslåede seværdigheder, store byer, krystalklare sandstrande – kort sagt alt hvad hjertet begærer. Det er derfor ingen tilfældighed, at USA’s vestkyst er blandt de mest populære feriedestinationer.

Uanset hvad dit hjerte banker allermest for, er der her helt bestemt også noget for dig. USA Rejser hjælper dig naturligvis med at arrangere udflugter til den storby, du ønsker at opleve, så du får en skræddersyet roadtrip til USA’s vestkyst. Er du alternativt interesseret i at opleve den legendariske vestkyst på en kør-selv-ferie i luksusbil og med overnatning forskellige steder, så se vores kør-selv-rejser på Vestkysten her.

Vestkysten i USA har meget at byde på

Oplev vestkystens legendariske og spændende højdepunkter sammen med USA Rejser. Her kan du udleve drømmerejsen, som du helt alene styrer tempoet på. Vi hjælper dig blot med at arrangere din roadtrip til USA’s vestkyst på tværs af en lang række destinationer, vi tilbyder rejser til. Vestkysten i USA ligger på en betagende strækning på ca. 1900 km, der strækker sig fra nord til syd langs staterne Washington, Oregon og Californien og tilbyder konstant udsigt til storslåede landskaber og fantastiske storbyer med en stor kulturel mangfoldighed.

Den verdensberømte Highway 1 udgør ca. halvdelen af denne strækning og tilbyder en helt fantastisk køreoplevelse på 1000 km af de amerikanske veje. Den er dermed det perfekte udgangspunkt for din roadtrip til USA’s vestkyst, der kan omfatte destinationer fra Sydstaterne til Midtvesten – herunder også Florida og Caribien. I alle disse områder har vi mulighed for at give specifikke tilbud, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder, som du kan udnytte.

Hvis du ønsker at besøge en specifik destination på vestkysten, anbefaler vi, at du griber chancen for at opleve Los Angeles, der er en drømmedestination for rigtig mange mennesker. Alternativt er de mange seværdigheder i San Francisco – i særdeleshed den verdensberømte bro Golden Gate Bridge – et must see på vestkysten. Hos USA Rejser hjælper vi også gerne med at arrangere drømmerejsen til Las Vegas, som vi har store erfaringer med. Al denne erfaring kombinerer vi med vores viden om de enkelte destinationer for at sammensætte den perfekte oplevelse for dig, uanset hvilken destination din roadtrip til USA’s vestkyst går til.

Alle destinationer har flere fællesnævnere: pulserende storbyer, fantastiske landskaber samt noget af den skønneste natur i USA. Glæd dig derfor til at udleve drømmeferien med en skræddersyet roadtrip til USA's vestkyst!

Los Angeles – Englenes by

Der er mange gode argumenter for at gøre Los Angeles, også kaldet englenes by, til en del af din roadtrip til USA’s vestkyst. Særligt hvis du er filminteresseret. En af Los Angeles’ største seværdigheder er nemlig uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s filmindustri holder til. Her er det ikke et sjældent syn at spotte celebrities, så se dig godt for. Et andet sted, der også fortjener et besøg, er Venice Beach, hvor du vil kunne opleve en helt anderledes kultur med gamle hippier og muskelbundter. Stedet har nemlig en rolig holdning til marihuana og forskellige typer steroider. Walk of Fame og Hollywood Hill er andre destinationer, der også er værd at notere til din fremtidige roadtrip til USA’s vestkyst.

Golden gate byder velkommen til San Francisco

Søger du en alsidig løsning til din roadtrip til USA’s vestkyst, så er San Francisco hjemsted for en lille smule af alting. Uanset om du er førstegangsbesøgende eller har været der mange gange før, byder San Franciscos Golden Gate alle velkommen og giver mulighed for at sætte sig dybere ind i alt omkring denne fantastiske storby.


Ikke så langt derfra finder du Alcatraz, et tidligere fængsel i San Francisco, der i dag fungerer som en nationalpark. Det er samtidig blevet en af byens mest populære attraktioner med tiden. Det er måske ikke så overraskende, når nu stedet historie tæller nogle af tidernes mest berygtede fanger som Al Capone og George "Machine Gun" Kelly, som tidligere indsatte netop her.

Golden Gate Bridge, endnu et af San Franciscos største kendetegn, kæmpede under 4 lange års konstruktion med ubarmhjertig vind, tåge, rock samt andre vanskeligheder. Men den imponerende konstruktion, som ingen regnede med ville blive bygget færdig, finder i dag plads blandt verdens 7 vidundere i den moderne verden. Derfor gør den sig også fortjent til en plads på din roadtrip til USA’s vestkyst.

Las Vegas – byen der aldrig sover

Ønsker du, at din roadtrip til USA’s vestkyst skal tage dig langt væk fra den almindelige dagligdag, så er Las Vegas måske destinationen for dig. Byen, der aldrig sover, er nemlig verdens største spilleby! Her er både oplevelserne, fornøjelserne og alt andet generelt bare større og mere imponerende. Las Vegas har nydt godt af at prale med verdenskendte artister som Elvis Presley, Prince, Madonna og Lady Gaga, der har afholdt koncerter og shows her i årevis.

Las Vegas skal opleves med egne øjne, da ingen fortællinger vil kunne gengive indtrykket af ørkenbyens funklende lys, larmende spillemaskiner og kæmpestore hoteller, som du har direkte udsigt til, uanset hvor du bevæger dig hen. Læg derfor vejen forbi på din roadtrip til USA’s vestkyst, og oplev de døgnåbne kasinoer, eller sug blot byens unikke stemning til dig.

Californien tilbyder noget for enhver smag

Californien – "The Golden State" – er staten i USA med størst indbyggertal med og uden turister. Ud over at staten danner rammer for fantastiske storbyer som LA og San Francisco, formår den samtidig at imponere med meget andet. Californien er dermed et oplagt udgangspunkt for din roadtrip til USA’s vestkyst, da de mange fascinerende kultur- og naturoplevelser, som staten tilbyder, tager sig bedst ud, når de ses med egne øjne.


Er du en sand naturelsker, findes her naturoplevelser til den store guldmedalje med imponerende vandfald og granitklipper. Hvert år tiltrækker Yosemite Nationalpark - Californiens mest populære nationalpark - flere millioner besøgende. Er du meget heldig, kan du her spotte vilde bjørne.  

Sammen med USA Rejser kan du på din roadtrip til USA’s vestkyst endvidere komme bag kullisen på den charmerende Hollywood-by, sætte fødderne i San Franciscos legendariske sporvogne og ikke mindst udforske Yosemites storslåede landskaber. 

Fuldend desuden din roadtrip til USA’s vestkyst med en tur på Californiens fantastiske hovedvej Highway 1, der i folkemunde kendetegnes som en af verdens smukkeste køreture. Start i Leggett i nord nær Oregon og slut i Dana Point, der gemmer sig mellem Los Angeles og San Diego. Strækningen løber direkte langs Stillehavets kyst og dennes betagende omgivelser.

Sæt desuden to streger under den maleriske by, Monterey, den hyggelige by, Carmel, og ikke mindst den betagende by, Santa Barbara, hvis du ønsker at trille igennem en spansk-præget stemning og kultur. Også strækningen fra Seattle til San Francisco er en sand naturoplevelse ud over det sædvanlige, som du bør inkludere i din roadtrip til USA’s vestkyst.

Populære destinationer på USA’s vestkyst

Ovennævnte byer og steder er blot et par af de kendte og seværdige destinationer langs USA’s vestkyst, vi tilbyder skræddersyede roadtrips til her hos USA Rejser. Nedenfor kan du derfor selv gå på opdagelse blandt de forskellige muligheder og tilgå yderligere information om de enkelte destinationer. Uanset om du vælger at rejse til Los Angeles, San Francisco, Las Vegas eller en af de andre amerikanske byer, har du mulighed for at tilpasse rejsen, så den opfylder alle dine ønsker.

 
Vi har tæt på 40 års erfaring at trække på, og dermed kan vi sammensætte en skræddersyet roadtrip til USA’s vestkyst, så den imødekommer alt det, du har gået og drømt om. Læs derfor mere om de enkelte destinationer, og kontakt os endelig for at få et uforpligtende tilbud på en roadtrip til USA’s vestkyst. Tag til vestkysten i USA med USA Rejser - så er du også sikret vaskeægte livsoplevelser!

Fuldend din roadtrip med et besøg på Østkysten 

Vil du optimere din roadtrip til USA’s vestkyst? Så kan du med fordel overveje også at lægge vejen forbi en eller flere af de mange destinationer, der venter på dig på USA’s østkyst. Også disse er fulde af fantastiske oplevelser, der med sikkerhed vil gøre et indtryk på dig. Læs derfor mere om vores rejser til Østkysten, og kontakt endelig vores eksperter på tlf. 33 13 15 30 eller på usa@usarejser.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html