Kør-selv rejser på Vestkysten

Vestkysten

Rundrejser til Vestkysten i USA med USA Rejser

USA Rejser har mange rejsemål i Vestkysten. Vores alene og eneste ambition med vores rundrejser til Vestkysten i USA, er, at vores gæster vender tilbage med uforglemmelige livsoplever i bagagen fra deres kør-selv ferie på baggrund af de arrangerede udflugter. Derfor kan I regne med et utal af spænende højdepunkter på agendaen, når I vælger en kør-selv rundrejse til Vestkysten i USA med USA Rejser. 

Måden at sikre sig ægte livsoplevelser på en rundrejse til Vestkysten i USA, går netop igennem et tæt samarbejde. Vi tilbyder derfor altid vores mange års erfaring til rådighed, som I kan trække på, for at opnå den bedste kvalitet, hvad end det gælder biludlejning, hoteller, rejsemål eller generel service – vi sørger for der er styr på tingene og koordinerer de mest fantastiske udflugter, så I kun skal fokusere på at nyde en fantastisk rundrejse i USA's mindst ligeså fantastiske Vestkyst.

Vores rundrejser til Vestkysten i USA er centrerede omkring tre formål. De er henholdsvis opdelt i forskellige variationer, forskellige fokus og forskellige stop undervejs. Du kan her læse mere om, hvordan du på 22 dage kan få det bedste ud af Vestkysten. Er du den lidt mere eventyrlystne og kræsne gæst, og ønsker du at bo på særligt udvalgte topklasse hoteller bør du fordybe dig i Vestkysten De luxe. 

Er du mere til køretur langs Stillehavet i Vestkysten og dennes skønneste kystbyer i massevis, tilbyder USA Rejser en 21 dages fantastisk køre-selv ferie centreret herom.  

Har I specielle ønsker til netop jeres næste kør-selv ferie i Vestkysten, kan vi naturligvis imødekomme disse. 

Kør-selv ferie på Vestkysten i USA

En rundrejse er både en fantastisk mulighed til at udforske mere end blot en destination, og at rejse på en måde der giver en større variation, fleksibilitet og følelse af frihed. Da man netop er på en kør-selv ferie og dermed på farten på skønne strækninger det meste af tiden, er der naturligvis store muligheder for at opleve mere, end hvis man blot oplever Vestkysten på en fast destination. 

Enorme storbyer som fx Las Vegas, byder på et utal af legendariske seværdigheder. Med en rundrejse til Vestkysten i USA med USA Rejser vil I blandt andet også kunne opleve rejsemåle som Los Angeles og San Francisco. I alle tre områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har også et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

På alle vores rundrejser til Vestkysten i USA, vil I udover kernedestinationerne, kunne opleve en lang række klassiske og særlige destinationer på jeres køretur. Vælger i fx. rundrejsen Stillehavsruten, er det et must at udforske destinationer i Californien som Death Valley, San Diego, Pismo Beach, Ventura Beach, Yosemite, Hollywood, Monterey og Santa Barbara. 

Derudover har I mulighed for at opleve det fantastiske terræn i Grand Canyon, Arizona og Bryce Canyon i Utah. Endvidere forsøger vi naturligvis baseret på jeres ønsker og behov at lande den helt ideelle billeje til jer - en luksus SUV - med orden på alle forsikringspapirer mv., således at I kan få den aller bedste oplevelse ud af jeres kør-selv rundrejse på USA' imponerende Vestkyst.

Vores kendskab vil vi anvende til at sikre, at I på den nemmeste måde - uden at tænke over det mindste - vil få den mest fantastiske rundrejse oplevelse på Vestkysten I nogensinde kunne drømme om. Så oplev jeres næste rundrejse på USA's Vestkyst med USA Rejser! Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud. 

Top