Kør-selv rejser på Vestkysten

Vestkysten

Leder du også efter den bedste rundrejse på vestkysten i USA?

Rundrejser er en fantastisk måde at se mere end blot en destination, og rejse på en måde hvor man opnår en større variation, fleksibilitet og følelse af frihed, da man er mere på farten og oplever flere forskellige ting, end på en ferie på en fast lokation.

USA Rejser har mange rejsemål i USA, og vores rundrejser går til alle de rejsemål og destinationer, som vi også har ture arrangeret til, orienteret mod den enkelte destination adskilt. Derfor er der masser at komme efter når det gælder vores rundrejser, og man vil virkelig få chancen for at få sit livs oplevelse af USA – det er vores ambition med de ture, vi skræddersyer.

Og den måde man får sit livs oplevelse er netop ofte ved et samarbejde, hvor man trækker på vores mange års erfaring, så man får den rigtige kvalitet, hvad end det gælder biludlejning, hoteller, rejsemål eller generel service – vi sørger for der er styr på tingene, og man kommer de fedeste steder hen, så du kan fokusere på et nyde din rejse.

Vores rundrejser på vestkysten er centrerede omkring San Francisco, Los Angeles, og Las Vegas i forskellige variationer, med forskellige fokus og forskellige stop undervejs.

Der er mange seværdigheder i byerne såsom seværdigheder i Las Vegas, og med vores rundrejser vil du også komme omkring rejsemålene i vores rejser til Los Angeles. I alle disse områder har vi specifikke tilbud i de enkelte byer og områder, og vi har et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder.

På vores rundrejser på vestkysten vil du udover kernedestinationerne i form af Los Angeles, Las Vegas, og San Francisco kunne opleve en lang række klassiske og særlige destinationer. Du vil blandt andet opleve destinationer i Californien som Death Valley, San Diego, Pismo Beach, Ventura Beach, Yosemite, Hollywood, Monterey og Santa Barbara.

Derudover vil du kunne opleve det fantastiske terræn i Grand Canyon, Arizona og Bryce Canyon, Utah. Vi sørger på samme tid for at du får den helt ideelle billeje med stor SUV og styr på alle forsikringerne.

Vores kendskab vil vi anvende til at gøre det nemmere for jer at få den fedeste rundrejse på vestkysten, så tag på rundrejser på vestkysten i USA med USA Rejser – kontakt os allerede idag og få et tilbud.

Top