Rundrejser til vestkysten i USA

Vestkysten

Uforglemmelig rundrejse til USA’s vestkyst

USA Rejser har mange rejsemål på vestkysten i USA, og vores største ambition med vores rundrejser er, at vores gæster vender tilbage fra deres kør selv-ferie med uforglemmelige oplevelser i bagagen. Derfor kan du regne med et utal af spændende højdepunkter på rejseplanen, når du vælger en kør selv-ferie fra USA Rejser til USA’s vestkyst.

Vi mener, at den bedste rejse planlægges gennem et tæt samarbejde mellem os og vores kunder. Vi tilbyder derfor altid at stille vores mangeårige erfaring til rådighed, så du kan trække på den for at opnå den bedste kvalitet, hvad end det gælder biludlejning, hoteller, rejsemål eller generel service. Vi sørger for, at der er styr på tingene, og vi koordinerer de mest fantastiske udflugter, så du kun skal fokusere på at nyde en fantastisk rundrejse på USA’s vestkyst.

Forskellige typer af rundrejser

Vores rundrejser til USA’s vestkyst er centrerede omkring tre formål: forskellige variationer, forskellige fokus og forskellige stop undervejs. Dette giver dig gode muligheder for at vælge en kør selv-ferie, der matcher dine ønsker. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du på for eksempel 21-22 dage kan få det bedste ud af vestkysten og de mange smukke og stemningsfyldte kystbyer. Vil du gerne opleve både øst- og vestkysten, og ønsker du at bo på særligt udvalgte hoteller i topklasse, bør du overveje rundrejsen til vestkysten inkl. New York.

Har du specielle ønsker til en kør selv-ferie eller rundrejse på USA’s vestkyst, kan vi naturligvis også imødekomme disse.

Oplev vestkystens pulserende storbyer

En rundrejse på vestkysten i USA er en fantastisk mulighed for at udforske mere end blot én destination og samtidig rejse på en måde, der giver en stor variation, fleksibilitet og følelse af frihed.

Tager du med USA Rejser til vestkysten, vil du dermed kunne opleve flere spændende storbyer som Las VegasLos Angeles og San Francisco, der byder på et utal af legendariske seværdigheder. Du får nemlig en enorm fleksibilitet med i købet, hvis du vælger en kør selv-ferie til USA’s vestkyst i samarbejde med os. Vi har nemlig adgang til specifikke tilbud, og vi har også et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder i de enkelte byer, hvilket kan komme dig til gode.

På alle vores rundrejser til vestkysten i USA vil du, udover kernedestinationerne, kunne opleve en lang række klassiske og særlige destinationer på turen. Vælger du for eksempel Stillehavsruten, er det et must at udforske destinationer i Californien som Death Valley, San Diego, Pismo Beach, Ventura Beach, Yosemite, Hollywood, Monterey og Santa Barbara. 

Derudover har du mulighed for at opleve det fantastiske terræn i Grand Canyon, Arizona og Bryce Canyon i Utah. Derudover forsøger vi naturligvis at lande den helt ideelle billeje til dig – for eksempel en luksus-SUV med styr på alle forsikringspapirer – så du kan få den allerbedste oplevelse ud af din rundrejse.

Planlæg din næste rundrejse i USA i samarbejde med os! Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html