Stort udvalg af kør-selv-rejser i USA

Rundrejser

USA Rejser er eksperter i rundrejser i USA. Vi har mange rejser og tilbud til enkeltstående destinationer, og afhængig af ens budget, tidsplan og interesser, kan enkeltstående destinationer og rundrejser være lige interessante. Men for rigtig mange af vores klienter der tager til USA, vil de gerne udforske og se noget mere – de vil gerne ud på et ganske ægte eventyr. 

Og det er her USA rundrejser kommer ind i billedet. Ved at tage på rundrejse i USA, får man virkelig mulighed for at opleve noget mere, og se en stor variation af forskellige kulturelle og geografisk varierede destinationer og oplevelser.

Når det kommer til billeje USA, så tøv ikke – lej bil i USA med vores hjælp. Vi vil sørge for du får en kør selv ferie USA der går så gnidningsfrit som muligt, og hvor du får de mest ordnede forhold – og det maksimale ud af dit budget, i forhold til hele oplevelsen.

Uanset om man er interesseret i at tage på rundrejse i Florida, tage på Hawaii øhop, eller man vil ud på en eventyrlig Route 66 rejse og opleve strækningen fra øst til vestkysten. Ligeledes, hvis det er Bahamas der trækker i en, så arrangerer vi rundrejser i Caribien, hvor du får en helspektret, eventyrlig og varieret oplevelse – du kommer på ingen måde til at kede dig undervejs!

Vi arrangerer også rundrejser i sydstaterne, lige så vel som nordstaterne, hvor du kan komme så nordligt som Alaska. Vores rundrejser i Alaska giver dig mulighed for at se nogle af de mest fantastiske naturscenerier i verden, og opleve den harmoniske fred og ro i naturen, langt fra storbyens ræs. Rejser til Alaska er kendte for deres eventyrlige landskaber og naturoplevelser i verdensklasse.

Der er også rig mulighed for rundrejser på Østkysten, hvor vi arrangerer rundtur mellem Boston, Portland, Jackson, Manchester, Finger Lakes, Niagra Falls, Amish Country, Washington D.C. og selvfølgelig New York slutteligt. Her vil man kunne opleve Freedom Trail, Amish folket, Times Square, Det Hvide Hus, Niagra Falls og skønne nationalparker.

Med vores rundrejser på Vestkysten vil man rejse mellem Los Angeles, San Diego, Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas i Nevada, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Monterey, Pismo Beach og Ventura Beach. Oplev her Hollywood Boulevard, Grand Canyon, Alcatraz, Disneyland, 17 Mile Drive, Hollywood skiltet, Death Valley og meget mere!

Tag på rundrejse i USA med os! Læs mere om forskellige rundrejser nedenunder og tag kontakt til os vedrørende dine ønsker og planer, så hjælper vi dig videre.

Top