Stort udvalg af kør-selv-rejser i USA

Rundrejser

Kør-selv ferie i USA

Tag på en oplevelsesrig rundrejse i USA og oplev det fantastiske land på egen hånd. Hos USA Rejser er vi eksperter i rundrejser til USA, og vi sørger naturligvis for at gøre køre-selv ferien så smidig som muligt for dig med vores store ekspertise og know-how. Her er du garanteret de bedste oplevelser, uanset hvilken rundrejse pakke du vælger. 

Vi tilbyder mange spændende rejser og tilbud til enkeltstående destinationer. Afhængig af ens behov, budget og interesser kan samtlige destinationer og rundrejser være lige interessante. Men en væsentlig del af vores klienter, som rejser til USA, vil rigtigt gerne udforske og se noget mere – de vil kort sagt gerne ud på et vaskeægte eventyr. 

Det er her USA Rejser med sine mange unikt sammensatte eller skræddersyede rundrejser kommer ind på billedet. Du tilbydes netop alle muligheder for at opleve USA's skønneste natur, sprudlende storbyer og ikke mindst utallige attraktioner. Ved at tage på rundrejse i USA med USA Rejser får du virkelig mulighed for at opleve noget ekstra og samtidig suge en stor variation af forskellige kulturelle samt geografisk varierede destinationer og oplevelser til dig. Længere nede kan du finde den rundrejse i USA, der passer bedst til netop dine behov. 

Er du interesseret i at tage på en romantisk kombi rundrejse i Florida og Bahamas, øhop på Hawaii, opleve Florida med hele familien eller blot en eventyrlig Route 66 rejse for at opleve strækningen fra Østkysten til Vestkysten, kan USA Rejser imødekomme alle dine ønsker. Ligeledes, hvis det er Bahamas og de svømmende grise der trækker i dig, arrangerer vi rundrejser til Caribien, hvor du får en helspekteret, eventyrlig og varieret oplevelse. Fællesnævner for alle rundrejser du finder hos USA Rejser er, at du på ingen måder kommer til at kede dig undervejs!

Hvad angår billeje i USA, så tøv ikke – lej bil i USA med hjælp fra USA Rejser. Vi sørger for, at du får en kør selv ferie i USA, der går så gnidningsfrit som muligt, hvor du får de mest ordnede forhold – og det maksimale ud af dit budget i forhold til hele oplevelsen.


 

Kør-selv ferie i USA 

USA Rejser arrangerer kør-selv ferier i sydstaterne, lige så vel som nordstaterne, hvor du kan komme så langt nordpå som Alaska. Vores rundrejser i Alaska giver dig mulighed for at se nogle af de mest fantastiske naturscenarier i verden, samt opleve den harmoniske fred og ro i naturen langt fra storbyens ræs. Alaska er kendt for sine eventyrlige landskaber og naturoplevelser i verdensklasse.

Der er også rig mulighed for at tage på rundrejser på Østkysten, hvor vi arrangerer rundture mellem Boston, Portland, Jackson, Manchester, Finger Lakes, Niagra Falls, Amish Country, Washington D.C. og selvfølgelig New York til slutteligt. Her vil du kunne opleve Freedom Trail, Amish folket, Times Square, Det Hvide Hus, Niagra Falls og skønne nationalparker samt meget mere.

Tag på en kør-selv ferie på Vestkysten og oplev fx Los Angeles, San Diego, Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas i Nevada, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Monterey, Pismo Beach og Ventura Beach. Oplev her endvidere Hollywood Boulevard, Grand Canyon, Alcatraz, Disneyland, 17 Mile Drive, Hollywood skiltet, Death Valley samt mange flere spændende destinationer! Netop i en rundrejse til USA' Vestkyst, har vi samlet de aller bedste stop og opholdssteder i en eksklusiv pakke; Vestkysten inkl. New York 

Brug vores mange nedenstående rejsemål som udgangspunkt og inspiration for spændende kør-selv ferier i USA. Vi har tilrettelagt og opdelt dem således, at de dækker flere behov og interesser. Har du alligevel særlige ønsker til fx destination, billeje, opholdssted m.m. til din næste kør selv ferie, kan vi naturligvis sagtens imødegå disse. Oplev din næste rundrejse i USA med USA Rejser. Kontakt os vedrørende dine ønsker og planer, så hjælper vi dig hurtigt videre mod drømmerejsen!

Top