Rundrejser i USA

Rundrejser

Rundrejser i USA til alle eventyrlystne danskere

Tag på en oplevelsesrig rundrejse i USA og oplev det fantastiske land på egen hånd. Hos USA Rejser er vi eksperter i rundrejser i USA, og vi sørger naturligvis for at gøre kør selv-ferien så behagelig som muligt for dig med vores store ekspertise og knowhow. Her er du garanteret de bedste oplevelser, uanset hvilken løsning du vælger. 

Vi tilbyder mange spændende rejser og tilbud til enkeltstående destinationer, og afhængigt af dine ønsker, budget og interesser er noget måske mere interessant for dig end andet. Det er her, USA Rejser og vores mange unikt sammensatte eller skræddersyede rejser og kør selv-ferier kommer ind i billedet. Hos os tilbydes du netop alle muligheder for at opleve USA’s skønne natur, sprudlende storbyer og ikke mindst utallige attraktioner. Ved at tage på kør selv-ferie i USA med os får du virkelig mulighed for at opleve noget ekstra og samtidig suge en masse forskellige kulturelle samt geografisk varierede destinationer og oplevelser til dig. Længere nede kan du læse mere og finde den rundrejse i USA, der passer bedst til netop dine ønsker. 

Om du er interesseret i at tage på en romantisk rejse i Florida og Bahamas, øhop på Hawaii, til Florida med hele familien eller en eventyrlig Route 66-rejse for at opleve strækningen fra østkysten til vestkysten, kan vi hos USA Rejser imødekomme alle dine ønsker. Brænder dit hjerte mere for Caribien, arrangerer vi også rundrejser og kør selv-ferier hertil, hvor du får en helspekteret, eventyrlig og varieret oplevelse. Fællesnævneren for alle vores rundrejser og kør selv-ferier i USA er, at du på ingen måder kommer til at kede dig undervejs!

Ingen kør selv-ferie uden billeje, og det kan måske godt virke uoverskueligt at finde en bil, som matcher dit behov og din rejse, men med hjælp fra USA Rejser kan du lægge ansvaret fra dig. Vi sørger nemlig for, at du får en gnidningsfri kør selv-ferie i USA, og hvor du naturligvis får det maksimale ud af dit budget.

Vælg en rundrejse og oplev alt det bedste, USA har at tilbyde

USA Rejser arrangerer kør selv-ferier i hele USA - endda også i Alaska. Alaska er nemlig kendt for sine eventyrlige landskaber og naturoplevelser i verdensklasse, og allierer du dig med os, kan du nemt føje dette til din rejseplan.

Der er også rig mulighed for at tage på rundrejser på østkysten, hvor vi arrangerer rundture mellem Boston, Portland, Jackson, Manchester, Finger Lakes, Niagara Falls, Amish Country, Washington D.C. og selvfølgelig New York. På denne tur i USA vil du kunne opleve Freedom Trail, Amish folket, Times Square, Det Hvide Hus, skønne nationalparker samt meget mere.

Med en rundrejse i USA, har du også mulighed for at opleve Los Angeles, San Diego, Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas i Nevada, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Monterey, Pismo Beach og Ventura Beach. Af store oplevelser kan vi også nævne Hollywood Boulevard, Grand Canyon, Alcatraz, Disneyland, 17 Mile Drive, Hollywood skiltet, Death Valley samt mange flere spændende destinationer!

Lad os hjælpe dig videre mod drømmerejsen

Se nærmere på vores mange nedenstående rejsemål og brug dem som inspiration til din helt egen kør selv-ferie i USA. Vi har opdelt dem således, at de dækker flere behov og interesser. Har du særlige ønsker til for eksempel destination, billeje, hotel e.l. til din rundrejse i USA, kan vi naturligvis sagtens imødekomme disse. Planlæg derfor din næste rundrejse i USA med USA Rejser. Kontakt os vedrørende dine ønsker og planer, så hjælper vi dig hurtigt videre mod drømmerejsen!

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html