Nordstaterne rundrejser

Nordstaterne

Kør selv-ferie i Nordstaterne i USA

Her hos USA Rejser er vi eksperter i at planlægge og sammensætte helt fantastiske kør selv-ferier og rejser til USA – fra nord til syd og fra øst til vest. Vores mange års erfaring i branchen har givet og et unikt indblik i, hvor de særlige oplevelser skal findes, og vi har også fået en masse gode samarbejdspartnere på tværs af alle staterne undervejs. Din rundrejse til Nordstaterne i USA kan dermed ikke undgå at blive lige en tand bedre, hvis du vælger at alliere dig med vores team i planlægningsfasen.

Vi hjælper dig med at finde de områder og oplevelser på tværs af Nordstaterne, der til sammen vil give dig den mest uforglemmelige oplevelse. Har du ikke besøgt det nordlige USA før, vil dette være en klar fordel - især fordi vi også kan hjælpe dig med at skaffe billetter og dermed på alle måder skræddersy kør selv-ferien efter dine behov.

Storslået kør selv-ferie i Alaska

I det yderste, nordvestlige af USA ligger Alaska, som grænser op til både Canada, Stillehavet og det arktiske hav. Dette gør ubestridt delstaten til USA’s største, og området, der er mere end dobbelt stå stort som Texas, byder på et væld af indtryk og muligheder for de rejselystne. De bedste af disse har vi samlet i en rundrejse, der lader dig opleve alt fra grizzlybjørne til de lokale eskimosamfund, og hvis du er heldig, sætter nordlyset måske prikken over i’et på denne storslåede oplevelse.

Det er uden tvivl det nærmest ubeboede land med vild natur, bjerge og gletsjere, der gør Alaska til en oplagt destination, hvis du vælger at tage til nordstaterne i USA. Vores kør selv-ferie giver dig endda også mulighed for både at sejle på fjorden, vandre i skyggen af storslåede bjergkæder og opleve Denali Nationalpark fra sin bedste side. Samtidig har du også mulighed for at besøge en håndfuld af museer, der fokuserer på områdets natur og særlige kulturarv. Tilsammen giver at dette et indblik i, hvordan livet leves i det nordlige USA, og hvordan både mennesker, planer og dyr formår at trives så langt mod nord.

Lad os hjælpe med at planlægge din nordlige kør selv-ferie

Vælger du at lægge ruten forbi det nordlige USA på din kør selv-ferie, kan du altså både få mulighed for at opleve Alaska og de øvrige Nordstater. Som med alle vores andre rejsemål i USA kan du både planlægge din kør selv-ferie selv, ligesom du også kan booke én af vores i forvejen planlagte rundrejser. Kontakt os endelig, hvis du går med en drøm om at opleve alt det bedste fra det nordlige USA - vi hjælper både før, under og efter rejsen!

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html