Afbestillings Garanti

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

USA REJSERS MULIGHED FOR AFBESTILLINGS GARANTI

Hos USA Rejser er vi godt klar over, at det hele ikke er som det plejer. Derfor giver vi dig nogle ekstraordinære gode afbestillingsvilkår i forbindelse med bestilling af nye rejser under Covid-19.
Hvis du bestiller en rejse, selvom USA/Canada/Caribien er i orange eller rød på bestillingstidspunktet – så garanterer USA Rejser gratis afbestilling af rejsen indtil 1 måned før afrejse.

USA Rejser giver dig mulighed for at afbestille din rejse op til 1 mdr. før afrejse hvis udenrigsministeriet fraråder alle rejser til USA.

Hvad betyder det i praksis:

Du bestiller en rejse fx 15/07-2021 til afrejse i 2021 eller 2022, mens der stadigvæk frarådes IKKE nødvendige rejser til USA/Canada/Caribien pga. UMs rejsevejledninger. Du har mulighed for at afbestille den bestilte rejse frem til 1 måned (31 dage) før afrejse, hvis det pågældende land, hvor rejsen går til, stadigvæk er orange/rød på UMs rejsevejledning. Hvis der er mindre end 31 dage til afrejse, så vil det ikke være muligt at afbestille rejsen og få alle pengene retur under henvisning til rejsevejledningen. Kontakt endelig USA Rejser for spørgsmål.

En verden i forandring

Forårets og sommerens ferie 2020 fik en meget brat afslutning, og det at rejse ud og opleve verden blev sat på pause. Samfundet er så småt ved at åbne igen, og det betyder, at det forhåbentligt snart er muligt at rejse ud i verden igen. Vi kan dog ikke komme udenom at vores samfund og vores måde at leve og ikke mindst at rejse på har ændret sig. Ikke alt er som det plejer, og hvem ved om det nogensinde bliver det. Vi vil dog hos USA Rejser gøre vores ypperste for at din ferie med os bliver præcis som du ønsker og har drømt om.

Bestil trygt gennem USA Rejser

Bestilling af sommerferien til USA står for døren, og det kan måske være med blandede følelser omkring det at tage på ferie igen – men vi kan forsikre dig, at hos USA Rejser samarbejder vi kun med leverandører, som vi ved opfylder vores og Sundhedsmyndighedernes krav til standard, kvalitet og hygiejne. Vi er hele tiden i meget tæt dialog med alle vores destinationer og samarbejdspartnere, for at sikre os at alt bliver gjort for at give dig og dine den bedste tryghed før/under rejsen.

USA Rejser følger såvel de danske som amerikanske/canadiske myndigheders vejledninger samt alle udmeldinger fra Danmarks Rejsebureau Forening og Udenrigsministeriet. Såfremt rejsevejledningen fra UM for USA, Canada og Caribien skulle gå/være i orange eller rød, når der er 7 dage eller mindre til din afrejse, er du berettiget til at ombooke eller annullere din pakkerejse og få dine penge retur – dette gælder KUN, hvis rejsen er bestilt, mens der IKKE frarådes rejser til den pågældende destination. Det er derfor vi tilbyder USA Rejsers afbestillingsgaranti for bestilling, mens destinationen er orange/rød.

Jeg sammensætter selv min rejse og har kun fly eller hotel

Har du kun købt en enkelt rejseydelse gennem USA Rejser som fx en flybillet eller et hotelophold, vil du ikke være dækket af pakkerejseloven, hvis USA, Canada eller Caribien skulle gå i orange eller rød. Her er det USA Rejsers almindelige afbestillingsregler, der er gældende og du må undersøge med din egen forsikring.
Derfor anbefaler vi altid at købe en pakkerejse.

Rejsevejledninger

USA Rejser følger såvel de danske som amerikanske myndigheders vejledninger samt alle udmeldinger fra UM.dk og Danmarks Rejsebureau Forening.

Såfremt rejsevejledningen for USA, Canada eller Caribien skulle gå i orange eller rød, når der er 7 dage eller mindre til din afrejse, er du berettiget til at annullere din pakkerejse og få dine penge retur – hvis IKKE rejsen er bestilt mens landet er i orange/rød status. Derfor tilbyder vi de ekstraordinære afbestillingsvilkår længere oppe.

Dit ansvar:

Det er dit eget ansvar at holde dig opdateret om de gældende vejledninger og her får du et par links
Udenrigsministeriets hjemmeside
Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Spørgsmål og svar fra Sundhedsstyrelsen
Europæiske rejseforsikring om Corona
Rejsegarantifonden

Køb de rigtige forsikirnger

Det er altid vigtigt at have styr på sine rejseforsikringer.

Sørg for at have:

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Evt. tillæg til forsikringen

Vi anbefaler at du kontakter dit forsikringsselskab, da vi desværre ikke kan svare på hvad netop din forsikring dækker. Der findes mange forskellige dækninger, og det er vigtigt at du er dækket, hvis uheldet skulle være ude, mens du er på ferie. 

Tilmeld dig danskerlisten

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Udenrigsministeriets Danskerliste, når du tager afsted på din ferie. Så har Udenrigsministeriet mulighed for at sende dig vigtig information om din destination, i tilfælde af endnu et Corona-udbrud eller andre kriser i det land, du opholder dig i. Du kan desuden holde dig løbende orienteret om rejsesituationen undervejs ved at downloade den gratis app Rejseklar.

Har du spørgsmål eller er du stadig usikker på, om du kan bestille din næste rejse? Så kontakt USA Rejser. Vi er altid klar på telefonerne til at hjælpe dig med at planlægge og finde svar på dine spørgsmål. Ring til os for et uforpligtende tilbud på din næste ferie på tlf. 33 13 15 30
eller skriv til os på usa@usarejser.dk

 

Top