Hver er vi?

Om os

USA Rejser har siden 1979 sendt rejseglade danskere "Over There" og er ejet af Danmarks ældste rejsebureau, Norsk Rejsebureau, der blev stiftet i 1909. Vores rejseglade og erfarende rejsekonsulenter har besøgt alle 50 stater til sammen, og har derfor en meget bred ekspertviden når det kommer til at skræddersy kundernes drømmerejse til USA, Canada og Caribien. 

Nogle af vores mest populære destinationer er Florida, Californien, Hawaii, De Vestindiske øer samt storbyerne på østkysten. USA Rejser kan sammensætte mange forskellige rejseprodukter som fx billige flybilletter, autocampere, krydstogter, rundrejser, entrébilletter til de fleste attraktioner og meget mere.

Vi mener selv at vi er det "originale" USA rejsebureau i Danmark og har den bredeste viden når det kommer til information om USA. Vi tilbyder 24/7 service, tryghed og glade rejseoplevelser.

USA Rejser ApS er medlem DRF og medlem af Rejsegarantifonden med nr. 3467


Mød vores rejsekonsulenter hos USA Rejser


Louise Svensson

Louise Svensson

Kontakt louise@usarejser.dk

Louise har et stort kendskab til USA og startede som Au pair for en familie i byen Cartersville, Georgia og har oplevet storbyen Atlanta samt staterne South og North Carolina. Louise har også boet og arbejdet 4 år på Miami Beach, Florida og elsker Clevelander, Mangos og Sawgrass mills - når der skal shoppes lækkert tøj til hele familien. Florida Keys og i sær Key Largo og Key west er et must når Louise skal til Florida. Men ej at glemme både Fort Lauderdale og Orlando som er et legeland for både voksne og børn. Hun elsker USA og dens mange forskelligheder som de mange stater og byer tilbyder – Har blandt andet oplevet  New York, Indianapolis, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle, Portland Oregon. Derudover har hun været på mange krydstogter med afrejse fra USA og til de mange forskellige Caribiske øer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Britt Frisk Kümpel 

Kontakt britt@usarejser.dk

Britt har arbejdet i rejsebranchen længe og har rejst i det meste af USA. Hun har flere gange været på krydstogt fra USA og besøgt mange af de Caribiske øer. Vestkysten er blandt en af hendes favoritter og har flere gange besøgt de store National Parker - både i bil og i Autocamper.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nicolai Bach Hjorth - COO & Salgschef

Kontakt nicolai@usarejser.dk

Nicolai er til daglig salgschef for USA Rejser men elsker også at sælge og dele sin viden om USA. Har besøgt USA mere end 60 gange og elsker at rejse rundt i de Østlige stater, Florida og Californien. Har sidst besøgt Jamaica og Hawaii. En af Nicolais yndlings byer er blandt andet Boston - skyldes måske også at han er en stor NFL New England Patriots fan. Nicolai har flere gange taget sin familie med til ABC øerne og har et stort kendskab til Aruba og Curacao.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Walker Willumsen - Marketing & produktchef

Kontakt usa@usarejser.dk

Christian har være i USA mere end 40 gange og har en stor forkærlighed til Florida. Han tager tit familien med til Florida da han elsker alle de store Tema parker som Disney World, Universal Studios og SeaWorld. Så leder i efter en ekspert på Tema Parker så skal I tage fat i Christian. Han har også flere gange besøgt Hawaii hvor han har rejst rundt på de forskellige øer som fx Maui, Big Island og Oahú. Det er også blevet til en del besøg i Californien, Oregon og Washington State hvor han har kørt fra Seattle i nord til San Diego i syd og selvfølgelig også besøgt de mange national parker samt Las Vegas. Tager gerne på en forlænget weekend til New York for at nyde storbyen og de mange seværdigheder. Ikke mange har besøgt Alaska men det har Christian - han har rejst med tog gennem denne fantastiske stat og bla. fløjet over polar cirklen fra Fairbanks.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html