Om os

Om os

USA Rejser har siden 1979 sendt rejseglade danskere "Over There" og er ejet af Danmarks ældste rejsebureau, Norsk Rejsebureau, der blev stiftet i 1909. Vores rejseglade og erfarende rejsekonsulenter har besøgt alle 50 stater til sammen, og har derfor en meget bred ekspertviden når det kommer til at skræddersy kundernes drømmerejse til USA, Canada og Caribien. 

Nogle af vores mest populære destinationer er Florida, Californien, Hawaii, De Vestindiske øer samt storbyerne på østkysten. USA Rejser kan sammensætte mange forskellige rejseprodukter som fx billige flybilletter, autocampere, krydstogter, rundrejser, entrébilletter til de fleste attraktioner og meget mere.

Vi mener selv at vi er det "originale" USA rejsebureau i Danmark og har den bredeste viden når det kommer til information om USA. Vi tilbyder 24/7 service, tryghed og glade rejseoplevelser.

USA Rejser er medlem DRF og medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1340


Rejsekonsulenter hos USA Rejser

Nicolai Hjorth - Har besøgt USA mere end 60 gange og elsker at rejse rundt i de Østlige stater, Florida og Californien. Har sidst besøgt Jamaica og Hawaii. Nicolais ynglings by er Boston.

Christian Willumsen - Har været i USA mere end 35 gange og har en stor forkærlighed til Florida, Alaska og Hawaii. Har rejst rundt i Californien, Florida og de Nordlige stater.

Top