Rundrejser til Midtvesten

Midtvesten

Rejs til Midtvesten med USA Rejser

Hos USA Rejser er vi eksperter i at arrangere rundrejser til USA, og derfor tilbyder vi dig nogle helt unikke muligheder, hvis du går med planer om at tage på en rundrejse til Midtvesten. Fordi vi har været i branchen i mange år, har vi nemlig tilegnet os en masse erfaring med at arrangere, sammensætte og planlægge rejser, og samtidig har vi også etableret et netværk af forskellige samarbejdspartnere i hele landet. Når du tager på en rundrejse til Midtvesten med USA Rejser, så er du dermed sikker på at få mest muligt ud af oplevelsen, uanset om du vælger en af vores på forhånd planlagte rejser, eller du ønsker at skræddersy drømmerejsen. Vi kan nemlig assistere dig med alt fra leje af bil til bookning af hotel og fly, og vi kan også hjælpe dig med at skaffe billetter til seværdigheder og oplevelser, som du ikke ønsker at gå glip af.

Vælger du at tage på en rundrejse til Midtvesten med USA Rejser, hjælper vi dig således med at skræddersy rejsen efter dine behov, uanset om du foretrækker en rundrejse eller en kør-selv-ferie, hvor du selv styrer slagets gang. I begge tilfælde tager vi dig med rundt i Midtvesten i USA og sørger for, at din rejse bliver en oplevelse for livet. Vores primære ambition er nemlig, at vores gæster vender tilbage fra deres rundrejse i Midtvesten med uforglemmelige minder i bagagen.

Fuldend din rundrejse ved at besøge Chicago og Denver

En af de destinationer, du med fordel kan overveje at gøre til en del af din rundrejse til Midtvesten, er Chicago. USA’s tredjestørste by har nemlig utroligt meget at byde på både for sportsentusiasten, naturelskeren og de, der foretrækker kulturelle seværdigheder. Byen emmer af interessant kultur og arkitektur, og den byder på en ægte storbyferie med et unikt særpræg fra Chicagos musikalske scene. Er du ikke til at udforske byens mange seværdigheder omgivet af blues og jazz, har du her også mulighed for at indlade dig på en mere aktiv ferie. Områdets skønne natur giver nemlig mulighed for uforglemmelige ride-, cykel- eller vandreture omgivet af bjerge, skove, søer og helt uforlignelige udsigter.

Ønsker du at få den fulde oplevelse af amerikansk natur og kultur, bør din rundrejse til Midtvesten også tage dig forbi Denver, der er kendt for sine attraktioner, museer og sportsarenaer. Her har du mulighed for at opleve Denvers mange sportsteams kæmpe for byens ære, eller besøge en af de mange seværdigheder, der hvert år lokker massevis af turister til. Det er hovedsageligt disse, at ”The Mile High City” er kendt for, da byen hermed lover sine besøgende en oplevelse ud over det sædvanlige.

USA Rejser giver dig mulighed for at opleve ’det rigtige Amerika’

Ønsker du ikke at begrænse dig til en enkelt destination, når du tager på rundrejse til Midtvesten, så kan du overveje vores kør-selv-ferie ’Det rigtige Amerika’. Her har du nemlig mulighed for at opleve alt det bedste, som Midtvesten i USA har at byde på, i løbet af de 22 dage, som rejsen varer. Den vil tage dig igennem både Colorado, South- og North Dakota, Wyoming, Montana, Utah, Idaho og Arizona, der byder på både vilde naturoplevelse og kulturelle seværdigheder for enhver smag.

Har du specielle ønsker til drømmerejsen, kan du vælge blot at benytte vores ’Det rigtige Amerika’-rejse som en inspirationskilde. Vi tilbyder nemlig at skræddersy rejsen i samarbejde med dig, så den matcher alle dine ønsker til den forstående rundrejse til Midtvesten.

Uanset hvordan du ønsker at skræddersy din rundrejse til Midtvesten i USA, så står vi altid klar til at hjælpe dig - både før, under og efter rejsen. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har besluttet dig til at gøre rejsedrømmen til virkelighed.

Top