Kør-selv rundrejser i Sydstaterne i USA

Sydstaterne

Tag på en oplevelsesrig rundrejse med USA Rejser

Sydstaterne i USA byder på en unik kombination af amerikansk historie og vilde naturoplevelser, der krydres med en sanselig musik- og madkultur. Der er dermed meget at både se og opleve, og derfor kan du med fordel vælge en ferietype, der giver dig mulighed for selv at bestemme slagets gang. Tag for eksempel på en spændende rundrejse og oplev sydstaterne i USA i dit helt eget tempo.

På den måde får du nemlig mest muligt ud af dit besøg, og planlægger du din kør-selv-ferie i samarbejde med os her hos USA Rejser, hjælper vi dig med at skræddersy planen fuldstændig efter dine ønsker. Nedenfor finder du et par eksempler på rundrejser til sydstaterne i USA, som vi har sammensat for at give unikke muligheder for at opleve sydens stemning, men vi hjælper dig også gerne med at sammensætte drømmerejsen fra bunden.

Hvad kendetegner sydstaterne i USA?

Sydstaterne i USA adskiller sig i den grad fra de øvrige stater. En rundrejse til sydstaterne kendetegnes ved sol, varme samt fantastiske oplevelser. Uanset om du er en naturelsker, har passion for broget historie, har en sød tand, eller elsker du blot at danse, rummer sydstaterne i USA med sikkerhed noget for dig. Derfor vil en rundrejse hertil også kombinere netop sydstaternes charme med store naturoplevelser, fantastiske historier i massevis, og du snydes naturligvis ikke for den store musik- og jazzkultur, der findes her. Sydstaterne i USA betegnes nemlig som musikkens højborg. Blues, Jazz og ikke mindst Rock'n'Roll stammer alle sammen herfra.

Syden emmer af rytme og musikhistorie

En af de rundrejser, som vores kyndige rejseeksperter her hos USA Rejser har udarbejdet, giver dig mulighed for at føle alle sydstaternes sanseindtryk. Denne rundrejse tager dig på en historisk præget og musikalsk kør-selv-ferie gennem de mange forskellige stater, der tilsammen udgør sydstaterne i USA. Oplev den vaskeægte sydstatscharme på en fantastiske rundrejse gennem bl.a. Atlanta, Savannah, Nashville, Memphis og New Orleans, hvor der venter dig flere store livsoplevelser på stribe. Her vil du også blive forkælet med historiske fortællinger om de store musiklegender, der har deres rødder i området.

Glæd dig desuden til at møde den anden side af sydstaterne i USA, hvor der også venter dig en unik madkultur. Det er nemlig også her, Barbecue og Soul Food kommer fra. Det er således ikke kun musikken, der forkæler sanserne, men også den varierede buffet af muligheder, som sydens madscene præsenterer dig for.

Sammensæt drømmerejsen til sydstaterne

Ønsker du at forlænge rejsen eller blot tilføje flere stop, skræddersyer vi naturligvis gerne rundrejsen, så den matcher dine behov. Vi kan kontaktes både før, under og efter rejsen, og vi stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed for, at du kan få den bedst mulige oplevelser. Derfor tilbyder vi ikke blot at hjælpe dig med at skræddersy rejsen, men også at booke oplevelser og skaffe billetter forud for turen, så alt forløber glat, når du først er taget afsted. Tøv derfor ikke, men tag på en unik rundrejse med USA Rejser.

Top