Billeje

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Lej bil i USA gennem USA Rejser

USA Rejser og Hertz biludlejning har et tæt samarbejde siden 1979, hvorfor vi kan tilbyde dig de billigste og bedste betingelser på billeje i USA og Canada. Du kan med stor fordel udføre din billeje hjemmefra for at sikre dig netop den model du ønsker. Ved ankomst til USA er der ikke langt fra ankomst til afhentning - uanset hvor i USA du lander. Hertz har netop kontorer i de fleste lufthavne samt byer. 

Det venlige Hertz personale sørger for at du nemt og hurtigt får udleveret din leje bil, således, at du kan starte din ferie og "kør-selv" rundrejse i USA med det samme. Husk at der ikke tilkommer noget gebyr for envejsleje på standardbiler i staterne Florida, Californien, Nevada og Arizona. Dette betyder, at du uden ekstra omkostninger fx kan hente din bil i San Francisco og aflevere den igen i Los Angeles eller Las Vegas.

Kontakt USA Rejser for at få anbefalet de bedste biludlejnings bureauer. Vi arbejder b.la. også med selskaberne AVIS og Alamo biludlejning.

Biludlejning i USA med USA Rejser indbefatter 1 fuld tank benzin, fri km, alle forsikringer inkluderet, ingen selvrisiko samt ubegrænset antal førere. Det er naturligvis ingen krav at aflevere bilen med fuld tank igen. 

Mod tillæg kan aftalen endvidere inkludere følgende der altid betales lokalt:

GPS
Road Site assistance (Fx ved punkteringer eller hvis man låser sine nøgler inde) 
Envejsleje (hent et sted og aflever et andet)

I staterne Californien og Florida er der INGEN envejsleje for biler, der ikke er i kategorien standardbiler. Envejsleje kan udgøre helt op til 750 USD

 

Billeje i USA

USA er så stort at billeje oftest er en nødvendighed for transport. Biludlejning i USA foregår som i Danmark både på daglig, ugentlig og månedlig basis, afhængig af varigheden af ens rejse og hvilke destinationer man opholder sig på undervejs.

På en storbyferie udelukkende i New York er det selvfølgelig ikke så relevant, men de fleste områder i USA, er landlige områder uden den store servicerende infrastruktur, hvor det er antaget at man er i bil. Strækningerne i USA er naturligvis nogle helt andre end man er vant til i Danmark, hvorfor vi altid anbefaler at leje en bil. Hos USA Rejser tilbyder vi attraktive aftaler ift. billeje i USA og Canada. 

Mange biludlejningstjenester gør det muligt at leje en bil et sted og aflevere den et andet, men det er selvfølgelig noget der skal koordineres på forhånd.

Der kræves i alle tilfælde et gyldigt kørekort og et kreditkort med dækning for den periode man skal bruge bilen – alternativt kontanter, men det vil være forskelligt om den ene eller anden betalingsmetode er foretrukken eller påkrævet.

Normen er, at der stilles et alderskrav på 25 år for billeje, men der eksisterer dog firmaer der tillader folk under 25 år at leje en bil også. Ved fører under 25 år, tilkommer der en ekstra forsikring pr. dag.

Det er vigtigt at have styr på sin forsikring, da man som udgangspunkt er ansvarlig for enhver skade på bilen, eller ethvert tab i værdi bilen potentielt kan lide under udlejningen. Man er også ansvarlig for enhver skade man påfører andre biler eller personer mens man kører.

Dette kræver at man køber en forsikring, og med forsikringer er det vigtigt at få dem til de rigtige priser og med den rigtige dækning, der hverken er overdrevet eller i underkanten. Sørg altid for at få kompetent vejledning omkring dette - kontakt USA Rejser personligt hvis du skal bruge hjælp ift. forsikringer for netop din billeje. 

Der kræves både bilforsikring og privatansvars forsikring som minimum, og det anbefales også at købe en såkaldt comprehensive insurance i tilfælde af man ved et uheld beskadiger lejebilen. I nogle stater (derunder New York) er det dog påkrævet for biludlejningsfirmaet at dække privatansvars forsikringen, men sørg altid for at undersøge hvordan det forholder sig ved den enkelte sag om biludlejning. Vi står klar til at assistere dig med alle spørgsmål.

Som hovedreglen vil benzintanken være fuld når man får udleveret leje bilen. Bilen skal altid afleveres i samme stand, hvis man vil undgå en ekstra regning. Man skal altid undersøge om det er tilladt at køre bilen udenfor den stat hvor den er lejet, og om ruten man vil rejse med den skal registreres med udlejningsbureauet.

 

 

Top